Follow:
diary

Hillybilly’s diary #185

hillybillybeauty.nl

We hebben de sleutel! Deze week is er zoveel gebeurd wat tof was. De sleutel van ons nieuwe huis, mijn laatste sollicitatieronde bij Paagman, beginnen met klussen….Wij komen onze tijd wel door deze komende weken…

Maandag

Thomas en ik zijn helemaal aangestoken met het Lego virus. De Harry Potter doos is nog niet binnen, maar stiekem kijk ik al uit naar een volgende set. Deze staat heel hoog op mijn verlanglijstje…

Een boekenwinkeltje! Ik vind hem echt geweldig….

Ik heb een hekel aan strijken, want binnen no time zit het gestreken item alwéér op de berg strijkgoed. Amy wilde graag een centje verdienen….voilà!

Ook maakte ik wat foto’s voor Instagram.

Ik merk dat ik mijn ritme niet altijd even goed kan vinden met iedereen in huis. Hebben jullie daar ook last van?

Dinsdag

Jaaaaaa!

Ik twijfelde nog of ik de doos wel al voor de verhuizing zou openmaken. Maar Thomas heeft mij overtuigd. We gingen meteen aan de slag.

Met Amy ging ik nog even naar de Kringloop. Ze scoorde 2 nette jasjes voor maar 12 euro. Ze was helemaal in de gloria!

Woensdag

Yes, vandaag was het eindelijk zover! De overdracht van ons nieuwe huis….

Dat was alleen pas in de middag, dus tot die tijd een beetje de tijd wegkijken. Gelukkig kon ik verder met de lego…

En toen was het eindelijk zover….

We hebben het nieuwe huis!!! Super blij mee!

Vanuit de notaris reden we naar huis om meteen de kids op te halen om naar het huis te gaan. Daar gingen we even alles goed bekijken, maten opnemen en op de grond avondeten..haha

Eén van mijn broertjes met zijn vriendin stonden ook opeens onverwacht voor de deur. Ze kwamen heel lief een cadeautje langsbrengen.

Wat zijn we blij met alle ruimte die we nu hebben. De komende weken lekker aan het klussen (verven, behangen etc) om er een mooi paleisje van te maken.

En deze foto’s hadden Amy en Fenna gemaakt…wat een knappe dochters heb ik toch.

Donderdag

Vandaag wéér een spannende dag! Ik moest vandaag mijn laatste sollicitatieronde van Paagman doorlopen. In het filiaal in Delft moest ik mij melden voor een paar uurtjes om kennis te maken met Paagman als winkel.

Alles werd mij uitgelegd. Hoe de winkel is opgebouwd, ik mocht voorraad nalopen, kassa draaien en klanten helpen. Ik voelde mij als een vis in het water. Heerlijk om weer in een winkel te staan. Voor mijn gevoel ging het heel goed en heb ik een goede indruk achtergelaten. Nu maar afwachten op het verlossende telefoontje.

Het was heerlijk weer vandaag. Tijdens mijn afwezigheid waren de kids even alleen thuis omdat Andries vandaag ook moest werken. Amy had daarom Thomas even lekker mee naar buiten genomen.

Ik was rond half 5 thuis en daar lag een fijn pakketje op mij te wachten…

Nieuwe laarzen!

Na het eten ging ik met Thomas verder aan de Lego. Even samen creatief bezig zijn.

Vrijdag

Vandaag begon het eerste klussen. Amy ging met Andries vandaag aan de slag…

Amy kocht haar behang en verder werd er vandaag behang verwijdert en plinten losgemaakt en geschuurd.

Ik maakte voor de harde werkers lekker broccolitaart vandaag. Ik kon in de supermarkt geen verse broccoli meer krijgen, dan maar diepvries…

Ze zijn vandaag al lekker opgeschoten!

Zaterdag

Totaal geen zin, maar Amy en ik zijn toch zo stoer geweest om weer mee te doen aan de online bootcamp van mijn broer. Tjonge, wat was het zwaar!!

Ik had daarna de hele dag van die zware benen.

Vandaag gingen Andries en Fenna aan de slag in het huis. Fenna stuurde nog deze foto van onze nieuwe huisdieren (in de tuin)….ieks

Ik probeerde mijzelf vandaag nog één keer actief te laten zijn en ging met Thomas even op pad…

In de avond keken we naar Lego Masters en begon de spierpijn al aardig de kop op te steken…

Zondag

au au au…..ik heb overal spierpijn! Ik loop gek en alles doet zeer. Maar ja, er moet geklust worden!

De slaapkamers zijn als eerste aan de beurt. Ik heb ook de badkamer grotendeels schoongemaakt. Ik ben zo benieuwd hoe straks alles eruit gaat zien!

Vooral de muur van de woonkamer. Die gaat zo gaaf worden in de andere kleur. En dan alle nieuwe meubels eind mei erin….ik kan niet wachten.

Mijn broer Jaap en vriendin Jess kwamen nog onverwacht even langs met een bloemetje en keken even rond in het huis. Ik kon met hen (en Thomas) al meerijden naar huis, het was inmiddels als bijna 5 uur. Zo kon ik gaan koken en stond het eten klaar toen Andries, Amy en Fenna thuiskwamen. Allemaal moe van de lange dag. Helaas kon ik niet lang chillen want ik moest met Amy naar Leiden om een bed van Marktplaats op te halen en deze eerst nog in Nootdorp bij het nieuwe huis langsbrengen. Toen ik eenmaal weer thuis was dook ik onder de douche en ging op tijd naar bed. Klaar voor een nieuwe week met hopelijk nieuws over mijn sollicitatie 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge