Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #202

hillybillybeauty.nl

Heerlijk een week waarin de temperatuur wat omlaag ging. Wat kan ik genieten van het iets koelere weer! Ik kreeg weer mooie boeken binnen, van de tuin werd ik helemaal vrolijk en beloonde ik mijzelf met een nieuwe Harry Potter Pandora bedel omdat ik met Weight Watchers 5 kilo kwijt ben! Alleen maar leuke dingen 🙂

Maandag

Het is nog steeds flink warm. Stiekem kijk ik uit naar de dagen dat het weer koeler wordt. Er komt vrij weinig uit mijn handen en mijn energielevel is ook niet zo best. Toch met Thomas even een tripje naar het centrum gemaakt.

En ik kreeg nog leuke boekenpost!

Heerlijk om die nieuwe boeken te ontvangen. Voor mij is het najaar ook de perfecte periode om heerlijk veel te lezen!

Dinsdag

Vandaag kwam mijn Charlotte Tilbury bestelling binnen. Ze hadden weer wat nieuwe items en mijn poeder was bijna op. Altijd feest zo’n mooi pakketje binnen te krijgen.

Thomas en Amy zijn bijna de hele dag samen bezig geweest met Minecraft. Ze gingen ieder een eigen huis bouwen, en Thomas vond dat de kat van mijn zus er wel bij mocht. haha

Na vorige week de tuin te hebben aangepakt word ik helemaal blij van hoe het resultaat is. Eén plant krijgt ook al witte bloemen!

In de avond ben ik lekker op bed gaan liggen met een graphic novel en de ventilator vol op mij gericht. Op die manier kon ik het wel een beetje uithouden.

Woensdag

Omdat ik sinds ik met WW ben begonnen 5 kilo kwijt ben mocht ik van mijzelf een nieuwe Pandora bedel kopen. Het werd Ron van Harry Potter 🙂

Bij de volgende 5 kilo mag ik er weer eentje, ik kan niet wachten!

Amy en Fenna hebben inmiddels allebei hun schoolboeken binnen, dus dat betekent kaften!

Ik moest nog even naar de Action en zag deze stolp staan. Helemaal in de gezellige winterse sferen, ik hou ervan! Die ging dus mee! Straks, als eindelijk de buffetkast er is, kan deze daar een mooi plekje in krijgen.

Donderdag

De laatste hete dag volgens de weerberichten. Oh, wat een hete dag was het nog. Fenna had een wedstrijd aan het einde van de middag, ik had medelijden met die meiden in de volle zon op het veld.

Vandaag kwam ook mijn Paagman bestelling binnen. Tja, als je personeelskorting krijgt is het natuurlijk erg gevaarlijk….Maar ja, ik word blij van boeken, dus af en toe moet het kunnen toch? 😉

Wist je trouwens dat als je je registreert bij Paagman je boven de 10 euro geen verzendkosten betaald? En je ook achteraf kunt betalen? Dus wil je liever een lokale boekhandel steunen dan het grote blauwe mannetje, bestel dan bijvoorbeeld bij Paagman.

Vrijdag

Vandaag vergeten foto’s te maken. Mijn moeder, (bonus)vader en broer kwamen nog gezellig langs voor een bakkie. Altijd leuk om elkaar weer even te zien.

Zaterdag

Amy moest deze week 3 keer naar de fysio. Het blijft gewoon drama met haar knie. Ook nu weer vocht na alleen een stukje fietsen naar de fysio toe.

Met een grappig zoekboek op schoot even haar knie koelen.

In de ochtend ging ik met Fenna naar de hockeyclub. Zij had een wedstrijd (oefenwedstrijd) en omdat ik straks de zaterdagen moet werken vond ik het leuk om nu wel te kijken. En het was ook nog eens een hele leuke en spannende wedstrijd!

In de avond ging Andries met de kids Risk doen. Ik vind dat geen leuk spel, dus ik dook lekker in een boek. Maar man, wat duurt dat spel lang! Pffff…

Thomas was er halverwege ook wel klaar mee, hahaha

Zondag

Vandaag een beetje een rustige chilldag. Iedereen was een beetje lui en moest echt even opladen na al die hete dagen. Ik ging even wat boodschappen doen, en in de middag stond ik veel in de keuken om wat dingen te maken.

Ik ben gek op Robijn en zag deze nieuwe geur. Super lekker!

Nog wel even in de middag met Thomas naar buiten. Het was heerlijk weer!

Ik maakte de Weight Watchers Wappeltaart en maakte een verse soep…

En voor het avondeten de Sonja Bakker broccolitaart en een groentenzakje van Bonduelle. Na 2 uur in de keuken was ik ook wel bekaf…lekker met een boek op bed de avond doorgebracht, zalig!

Nog één weekje genieten van de vakantie aankomende week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge