Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #151

Nog steeds vakantie en dat betekent ook leuke dingen doen. Logeren bij oma, shoppen, varen in Woerden. Het was weer een volle week die eindigde in een hittegolf. Iets minder leuk….Wat we allemaal deden…ik laat het jullie zien!

Maandag

Amy en Fenna waren nog bij mijn moeder aan het logeren. Die stuurde natuurlijk af en toe foto’s van hun geslaagde shopdagje met oma. Ik kon dus vanaf een afstandje meegenieten.

Heel lief nam mijn moeder voor Thomas en voor mij ook nog iets leuks mee. Voor Thomas 2 Donald Ducks en voor mij het nieuwe boek van Lucinda Riley.

Thomas en ik deden het thuis iets rustiger aan….(Andries was werken)

Ook kwam de Fairyloot box binnen met een prachtig boek. I’m in love…

Dinsdag

Vandaag was mijn oma jarig, 97 jaar! In de middag kwamen mijn moeder, Amy en Fenna met de taxi naar mij toe. Vervolgens ging ik met hun en Thomas naar Scheveningen naar mijn oma toe…

Het was een hele gezellige middag. Heerlijk om te zien dat mijn oma geniet van het zien van haar kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Ook kwamen vandaag mijn nieuwe schoenen binnen. Wat heb ik het lopen op Adidasjes gemist!

Woensdag

Vandaag een rustig dagje. Het weer wordt al wat warmer….maar nog niet zo heet dat je de deur niet uit wilt gelukkig.

Donderdag

In de ochtend even met Fenna en Thomas een wandeling gemaakt naar de dierenwinkel. Ik had het daarna best warm kan ik je zeggen…haha

Mijn moeder volgt allemaal Engelse Instagrammers die schoonmaaktips geven. Via de app steekt ze mijn zusje en mij flink aan om de boel lekker schoon en opgeruimd te houden. Ik kreeg vandaag een ingeving om wat keukenkastjes en lades uit te mesten en op te ruimen.

Andries ging in de middag met Thomas naar de kartbaan. Thomas vindt dat geweldig!

Ondertussen maakte ik een pan macaroni. Altijd makkelijk en lekker!

Vrijdag

Nieuwe boekjes!

In de middag gingen we varen met mijn vader, (bonus)moeder, broer en vriendin. Heel warm, maar toch ook wel weer erg lekker. Het was genieten!

Aansluitend gingen we langs de Mac. Eenmaal thuis was iedereen moe en hadden we een rustige avond.

Zaterdag

Na een kort nachtje, dank Fenna!, moesten Fenna en ik om 10 uur verzamelen bij de hockeyclub. Ze had een drieluik in Schiedam. Met 30 graden niet echt een fijn iets. We kwamen ook pas rond 3 uur in de middag thuis, lichtelijk oververhit….Fenna werd in de avond ook niet zo lekker…zonnesteek???

Zondag

In de ochtend werd Fenna inderdaad niet fit wakker. Keelpijn, hoofdpijn en lichte verhoging. Na een dubbele dosis paracetamol en trachitol leek het wat beter te gaan. Andries kwam opeens met de mededeling dat we zouden gaan BBQ’en bij zijn ouders….eeeehhh wat? Was hij vergeten door te geven. Ik kan daar nooit zo heel goed tegen, onverwachte dingen, maar ok.

Op het punt van vertrek stortte Fenna echter in. Bloedheet, zweten…koorts. Ik bleef dus uiteindelijk thuis met Fenna. Wij keken languit op de bank de hockey finale dames….

En als je ziek bent mag je wel een beetje verwend worden toch?

Thomas was ondertussen in Mijdrecht druk in de weer met een watergevecht met zijn nichtje…

Door de hitte sliep iedereen flink laat. Ik kijk zo uit naar donderdag, dan zou het flink af moeten koelen….gelukkig!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge