Follow:
beauty, make-up, oogschaduw

Juvia’s Place The Nubian 2 oogschaduwpalette

juvia'splace

Als groot fan van het merk Juvia’s Place probeer ik zoetjes aan de palettes te verzamelen die ik er interessant uit vind zien. Deze keer kocht ik tijdens een actie The Nubian 2. Een palette met weer prachtige verrassende kleuren en ook weer prachtige gepigmenteerde kleuren. Wederom weer een pareltje!

Juvia’s Place The Nubian 2

juvia'splace

Het Nubian 2 palette heeft 4 matte kleuren en maar liefst 8 metallic kleuren, en van die metallic kleuren moet ik het hebben, want die zijn echt fantastisch bij Juvia’s Place!

juvia'splace

De kleuren waren voor mij wel een beetje een gok met alleen de afbeeldingen op de site. Niet alle kleuren zou ik op het eerste gezicht veel gaan gebruiken. De blauwe Cleopatra is bijvoorbeeld een kleur die ik niet snel zal gebruiken. Maar op momenten dat ik eens zin heb om iets uit te proberen is het wel een kleur om eens mee te experimenteren. Maar de diep paarse kleur Leyla, en het mooie groene Egypt…wow, prachtig!

Juvia’s Place The Nubian 2 swatches

juvia'splace

De bovenste rij bevat 2 matte tinten die prachtig zijn bij looks met aardetinten. Prachtige neutrale ooglooks kunnen deze 2 kleuren prima gebruiken. Maar check die twee metallic kleuren….WOW! Met één veegje met de vinger heb je al mooie diep gepigmenteerde oogschaduw aangebracht. Een prachtige koele glanzende bruintint en een mooie warme koperen tint. Wat een pigment!

juvia'splace

Deze rij vind ik het meest verrassend. De matte paarse tint heeft een berrie ondertoon en dat geeft een verrassende wending aan de kleur. Erg mooi in looks met koele paarse kleuren. De Zuri is echt ideaal om in je oogschaduw assortiment te hebben. Een prachtige highlighter kleur die ook leuk is om in je binnenste ooglook aan te brengen. En dan de twee kleuren die ik zo als swatch ontzettend mooi vind. Of ik ze veel in ooglooks zal gebruiken weet ik niet, maar ik ga er zeker eens mee experimenteren. Want ze zijn wel prachtig.

juvia'splace

De onderste rij noem ik de ‘herfst-rij’. Wat een mooie kleuren zijn dit. Die groene….verliefd ben ik er op! Ik vind Juvia’s Place echt meesterlijk in kwaliteit als het om oogschaduw gaat. Het is jammer dat het besteld moet worden vanuit Amerika, dus meestal met acties is dat zonder douanekosten te regelen. Maar zoetjes aan ga ik ze allemaal verzamelen, want ze zijn gewoon fantastisch!

juvia'splace

De looks

Ik ben geen pro met het aanbrengen van oogschaduw. Maar zoals ik het doe vind ik het prima voor mijzelf. En ik ben echt superblij met dit prachtige palette omdat het zo makkelijk werkt. De kleuren brengen mooi aan, blenden prachtig, dus voor mensen zoals al, die geen ingewikkelde ooglooks kunnen, is het ideaal.

juvia'splace juvia'splace juvia'splace

Conclusie

Ook dit palette is wederom een pareltje om te hebben. Ik kocht dit palette bij de site van Juvia’s Place zelf tijdens een sale. De verzending gaat heel soepel, de klantenservice is vriendelijk en de prijzen zijn heel goed te doen. Als je zorgt dat je aankoopbedrag (zonder verzendkosten) onder de 22 euro blijft ben je ook veilig qua douanekosten. Stiekem hoop ik dat ze ook nog eens in Nederland een verkooppunt krijgen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge