Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #204

hillybillybeauty.nl

Werken in een hele lege winkel, Boek van de Maand vergadering, Buddyread en lekker lezen met Thomas op de bank. Het was weer een heerlijke week. En die avondklok, wat een mafkezen hebben we in Nederland die het nodig vinden om de boel te plunderen. Blijf lekker binnen met een heerlijk boek, zalig 😉

Maandag

Wat een heerlijke plaatjes….Bath, ik wil terug!!

Ik hoop zo dat we in november weer kunnen. Ik ben in ieder geval alvast aan het sparen 😉

Vandaag begon ook de Buddyread die ik heb georganiseerd met De Boekenzusjes. En het boek is echt fantastisch!!

En ik moet denk ik toch eens langs mijn werk…oeps, er ligt wat klaar voor mij 😉

Dinsdag

Vandaag even langs mijn werk gegaan. Ik moest toch even de boeken ophalen. Er zaten 3 boeken bij voor het Boek van de Maand en ééntje die ik had aangevraagd. Heerlijk, nieuwe boeken! En wanneer ik langsga, en er is een collega in haar eentje aan het werk, dan trakteer je eventjes…

In de avond mocht ik taxi spelen voor Fenna. Normaal fietst ze naar de hockeytraining (3 kwartier!), maar nu zou ze het niet redden met de avondklok. Dus dan maar even een tijdje met de auto.

Woensdag

Oh dit boek wil ik dolgraag hebben! Ik hoor hier zoveel goede verhalen over…..super gave cover ook!

En ik vertelde onlangs al dat mijn oudste dochter ook aan het lezen is geslagen. Alleen nog in de avond voor het slapen, maar het begin is er. En ik keek stiekem hoever ze al is inmiddels, en ik ben super trots!

Ik wilde al een tijd mijn haar geknipt hebben. Het is te lang, te sloom en ik draag het alleen in een staart. Amy is inmiddels onze thuiskapster geworden, haha. En ook mij heeft ze flink onder handen genomen. Nu heb ik weer gezond haar en een lekkere lengte om het ook los te dragen. Top! Nog geen foto van het resultaat, die komt volgende week, promise!

Donderdag

Dit is toch een heerlijk nieuwtje?

Thomas had vandaag een geweldige dag met school. Hij ging als een speer. En daarna mocht hij heerlijk even kleuren, met zijn tongetje uit zijn mond…haha

Ik moet zaterdag in de winkel in de Mall werken om schoon te maken. Voor onze deur daar hebben ze tegels geslepen en de hele winkel zit onder de stof. Dus ik neem maar even iets mee uit mijn voorraad. Dan gaat het ook nog eens heerlijk ruiken.

En gewoon een foto van een heerlijk stapeltje boeken…;-)

En in de avond kon ik weer taxi rijden voor Fenna…haha

Vrijdag

Thomas deed het vandaag weer super goed met school. En hij schrijft zo netjes…

En ik had een half uur lezen ingepland. Lekker samen onder een dekentje….

Ik heb deze week een super goede leesweek. Ik las deze vandaag:

Zaterdag

Vandaag mocht ik de hele dag in de Mall werken. Best gek in zo’n lege winkel!

Gelukkig wel flink kunnen doorwerken. Het was zoooooo vies!

Mijn witte doekje was helemaal bruin op het einde van de dag.

Natuurlijk vond ik tijdens het schoonmaken nog wat boeken die op mijn wishlist heb gezet.

Toen ik thuiskwam aten we lekker makkelijk pizza en niet lang daarna ‘Wie is de Mol!’. Ik zal jullie zeggen, ik weet nog steeds niet wie het zou kunnen zijn. No clue!

Zondag

Een super koude zondag, maar wel een heerlijk zonnige dag.

In de middag gingen we even met z’n allen een stuk fietsen. Dit was best koud! We hadden allemaal koude benen, oren, hoofd…..Maar het was wel even fijn. Hoofd leeg en gezellig met elkaar. Thuis besloten Amy en ik een leuke film te kijken (Epic op Disney+, aanrader!). Daarna lekker beginnen aan het eten en verder lezen in ‘Het onzichtbare leven van Addie LaRue’, wat een top boek!!

Morgen een leuke dag; ik ga werken op de afdeling marketing bij Paagman. Tot de winkels weer opengaan ben ik daar ingeroosterd, super leuk! Een nieuwe, tijdelijke, uitdaging. Ik kijk ernaar uit.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge