Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #77

De tweede vakantieweek. Andries nog steeds ziek, dat is helaas wel jammer! We hadden nieuwjaarswensen en borrels, een middagje Monkey Town en een shopdagje met mijn moeder. Hoe gezellig het met elkaar ook is, ik merk dat het ritme ook wel meer dan welkom is. 😉

Maandag, Nieuwjaarsdag

Uiteraard heb ik nog de beloofde foto’s van de gezellige avond bij mijn moeder. (oudjaarsavond). We deden heel veel spelletjes en hadden lol met elkaar, genieten!

Vooral Wie ben Ik was een populair spelletje in de avond. We hadden prachtig vuurwerk wat Andries gelukkig nog wel even kon afsteken. Hij had de hele dag geslapen en kon even wat energie opbrengen om het vuurwerk te doen gelukkig. Na het vuurwerk zijn we naar het huis van Andries’ ouders gegaan om lekker in bed te duiken. Het was een geslaagde avond.

1 Januari deden we rustig aan. Andries bleef in bed, dus terwijl de kids nog aan het uitslapen/spelen waren las ik heerlijk even op mijn e-reader. In de middag gingen we naar mijn moeder (zonder Andries) voor de nieuwjaarsborrel. Mijn broers en zus waren er ook (met aanhang). We deden nog het spel 30 Seconds en aten gezellig patatjes met elkaar. Een goed begin van 2018!

In de avond reden we naar huis en gingen lekker op tijd naar bed.

Dinsdag

Vandaag kreeg Fenna nieuwe vissen. Eindelijk was het water in de bak goed van kwaliteit om er vissen in te stoppen. Dolblij was ze!

Ze staan op haar kamer. Fenna is helemaal in de gloria! Het staat dan ook erg gezellig zo toch?

Ook deed ik nog boodschappen en haalde voor het eerst in mijn leven spruiten! Ja ja, goede voornemens zeg maar…haha

Verder hadden we een echte hangdag. Heerlijk! Gewoon wat filmpjes kijken, spelletjes en bijkomen van de drukke avonden met weinig slaap.

Woensdag

Ik moest er vandaag vroeg uit met Amy, die had namelijk een orthodontist afspraak om kwart voor 9. Gaaaappp. Vandaag ging ik ook even met Thomas op pad voor nieuwe schoenen, hij had nieuwe nodig. Ik kocht 2 paar, leuk zijn ze hè?

De bovenste waren afgeprijsd naar 15 euro!

In de middag kon ik nog met Amy naar de fysio en daarna meteen door naar hockey. Ik was gesloopt in de avond, haha.

Donderdag

Ik was nog in mijn kloffie toen de bel plotseling ging, een pakketje! En ik was helemaal verrast toen ik het doosje opende:

Zo lief! Ik kan niet wachten om aan deze serie te beginnen!

In de middag ging ik met Fenna en Thomas 2 uurtjes naar Monkey Town. Even lekker uitrazen voor Thomas. Jammer dat het wel zo ontzettend druk was!

Andries ging met Fenna naar hockeytraining zodat ik even rustig kon koken. Spruitjes ovenschotel! En ik vond het zalig!! Amy was wat minder gecharmeerd helaas..haha.

Vrijdag

Vandaag eindelijk ons shopdagje met mijn moeder! Het was al een week verschoven, dus we hadden extra lang moeten wachten.

We gingen naar Hoofddorp dit keer. Heerlijk lunchen bij een tentje waar ze deze geweldig Latte Macchiato hadden.

Hij was heerlijk!

Als ik zeg dat we alle 4 pijn in onze schouders en armen hadden van het tillen van de tassen, dan heb ik wel een beetje genoeg laten doorschemeren hoe goed wij geshopt hebben denk ik. 😉

kleine impressie

De meiden en ik zijn ontzettend verwend door mijn lieve mama. Wat een fijne dag was het! We aten nog met elkaar een warme hap bij de Burger King en daarna weer richting huis.

Thomas was bij Andries thuis gebleven natuurlijk. Die is naar de kapper geweest en naar zwemles. Zijn haar zit in ieder geval weer helemaal top voor school!

In de avond keken de meiden de Voice en kroop ik lekker met een boek op de bank. Total loss van het shoppen, haha.

Zaterdag

We konden vandaag gelukkig een beetje uitslapen. Amy hoefde pas in de middag te hockeyen. Het waren 2 mooie overwinningen voor de meiden!

Thomas vond het niet zo erg om mee te gaan. Hij vermaakte zich wel.

Daarna reden we door naar mijn broer. Mijn vader en (bonus)moeder waren daar ook. Een verlate nieuwjaars-toast. Mijn broer had in de keuken het foto scherm staan, dus Andries maakte deze mooie foto van Fenna daar nog.

In de avond keken we natuurlijk Wie is de Mol! Zo spannend, nu al!

Zondag

In de ochtend moest Fenna wedstrijden hockeyen. Ze zitten in een zeer zware hoge poule en dat was duidelijk te merken. Flinke pittige wedstrijden die ze helaas beide verloren. Volgende keer misschien een herkansing.

Eenmaal thuis deed ik de was en hielden we een relaxdagje. Morgen voor Fenna en Thomas weer school! Dus op tijd naar bed.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Het was een gezellige boel allen poech dat je man ziek was.
  Leuke foto’s….
  Fijn dat jullie gezellig een shopdag hadden.
  Zo weer regelmaat nu de de vakantie voorbij is.
  Mooie T.B. dress.

  Xoxo

  januari 8, 2018 at 07:36
 • Reply Nienke

  Leuke week! Komt er nog een shoplogje van het winkelen? 😉 Wie is de mol was inderdaad erg spannend. Zo gek dat ze in allemaal andere landen zaten!

  januari 8, 2018 at 17:48
 • Reply Jessica J.

  Spruitjesss! ♥ Zo ontzettend lekker, mmm! Mijn vriend lust het helaas niet, dus eet ik het veel te weinig!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Opgemaakt • 2017, Q2, Q3 en Q4!My Profile

  januari 10, 2018 at 13:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge