Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #214

hillybillybeauty.nl

Welkom bij weer een nieuwe diary! Eindelijk konden Thomas en ik naar de mooie nieuwe Lego Store in Mall of the Netherlands. En hij heeft zijn verjaardagsgeld goed besteed πŸ™‚ Ook ben ik begonnen met de moestuintjes van de AH (ik ga weer een poging wagen) en komen er weer hele leuk nieuwe puzzels aan. Kijk je mee?

Maandag

Tweede Paasdag! Vandaag moest ik werken. Amy knapt gelukkig al ietsje op, maar was nog niet fit genoeg om zelf aan het werk te gaan. Het was een lekkere bedrijvige dag vandaag in de winkel. Aan het einde van de dag maakte ik nog even een foto voor deze diary πŸ˜‰

Dinsdag

Vandaag besloot ik lekker een chill-dagje in te lassen. Alleen maar even genieten van een goed boek!

Woensdag

Mijn vader en (bonus)moeder zijn hun halve inboedel aan het verkopen/weggeven/weggooien lijkt het wel…haha. Binnenkort worden de foto’s gemaakt van hun huis en dan moet het natuurlijk leeg. Dus af en toe komt mijn vader weer iets ‘droppen’ wat wij wel kunnen gebruiken. Dit handige kratje staat nu in de hoek van onze kamer om alle opladers in te leggen. Eindelijk al die snoeren uit het zicht πŸ˜‰

Tijdens het boodschappen doen had ik een zwak momentje….hahahahaha

En in de avond startte ik deze dikke pil. Stond al geruime tijd op mijn leeslijst.

Donderdag

Nou, de eerste moestuintjes staan! Ik ga nog wel een bak halen om ze in te zetten. Ik ben benieuwd….

In de avond keek ik met Amy naar een online informatieavond van haar eventuele nieuwe school. Ze is gestopt met haar opleiding (lang verhaal) en moet dus op zoek naar iets anders. Hopelijk weet ze binnenkort wat ze wil gaan doen.

Vrijdag

De moestuintjesbak gehaald! Ik krijg gewoon groene vingers! haha

En ik verwende mijzelf meteen even met een een paar bosjes tulpen πŸ™‚

Thomas kwam uit school met zijn CITO scores. Aan klokkijken moeten we nog even werken, maar wat is hij vooruit gegaan met taal en spelling! Het vele boekjes lezen heeft hier zeker bij geholpen.

En deze boekjes ontving ik nog van de uitgever. Ik heb de hele serie inmiddels, zo leuk!

Zaterdag

Vandaag werken! En mijn leidinggevende liet mij afbeeldingen zien van de nieuwe Cavallini puzzels die eraan komen. Ik ben echt verliefd op deze puzzels en heb er inmiddels al wel een flink aantal. Deze wil ik ook allemaal…haha

Om verliefd op te worden toch?!

Ik legde ook nog even een stapeltje boeken apart die ik stiekem wel wil kopen…;-)

En toen ik thuiskwam stond daar mijn kneusjesbox van Plantje! Hier komt binnenkort een uitgebreidere blog over….

En die moesten natuurlijk door de hele kamer meteen even een leuk plekje krijgen.

In de avond keken we Lego Masters. Alvast een beetje voorbereiden op het bezoekje aan de Lego Store van morgen!

Zondag

Yes! Vandaag eindelijk naar de Lego Store. Thomas stond te stuiteren van ongeduld. Hij kreeg het helemaal warm van de spanning..haha

We gingen ook nog even bij mijn werk langs. Even wat leuks uitzoeken….

En hij is ontzettend goed geslaagd!

En voor mij lag er ook nog iets klaar. Mijn Sodastream! Ik heb hem sindsdien nonstop gebruikt. Ik wil niet meer anders!

Wat een heerlijke afsluiter van het weekend. Een blije zoon die eindelijk de Lego Store heeft bezocht (ik stond trouwens ook verlekkerd te kijken bij de Harry Potter lego), mooie plantjes en mijn sodastream. Ik ben een blij mens πŸ˜‰

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliatelinks, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge