Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #114

Een nieuwe Hilde! Ik ging deze week naar de kapper voor een totaal andere look. Best spannend, maar ik wilde het al zo lang. Ook ontving ik nog gave nieuwe boeken en was Thomas helemaal in zijn nopjes met zijn knikkerbaan die hij kreeg voor het behalen van de gele band bij judo. 

Maandag

Vandaag had ik weer zin in een jurkje in combinatie met een vestje. Uiteraard van Tante Betsy!

En omdat het weer niet al te best was, droeg ik daarbij mijn nieuwe Emma laarzen van ZOO Adventure. Ze lopen zo ontzettend fijn!

Ik ontving vandaag een gewonnen pakket van de blog floatingindreams. Ik doe niet vaak mee met winacties van collega bloggers, maar dit setje vond ik wel super tof om te winnen! En ik had mazzel 🙂

Vandaag had Thomas zijn judo examen. Hij mocht voor de gele band! Super spannend dus.

En zoals jullie zien heeft hij het gehaald! Super trots op deze kleine man 😉

Dinsdag

Vandaag kon Thomas heerlijk spelen met zijn knikkerbaan die hij ontving voor het behalen van de gele band. Hij is er zo ontzettend blij mee! Super gaaf spul dat Gravitrax.

gravitrax

Om Thomas voor het slapen gaan iets te laten ontspannen zijn we gaan kleuren. Hij vindt dit echt super leuk en is voor zijn ogen ook beter dan nog op de tablet te gaan turen zo net voor het slapen. En ik vind het stiekem ook leuk.

Vandaag had ik mijn Apple jurkje van Tante Betsy aan. Eén van mijn favo’s!

Woensdag

In de ochtend had ik een verjaardag van een vriendin van de kerk. Gezellig koffie ochtendje met allemaal vriendinnen. En ook nog heerlijke taartjes. Ik kon mij niet inhouden en heb toch stiekem een taartje gepikt. 😉

In de middag had ik heerlijk niks en hielp ik Amy een beetje met het voorbereiden van de proefwerkweek. En ja hoor, wederom vergeten een goede outfit foto te maken.

Dus even snel op de bank. Ik heb de Bloms van Tante Betsy aan met een heerlijk Tante Betsy vestje. Ideaal voor dit weer, nu het even wat frisser wordt.

Vandaag was mijn vader jarig, dus we aten daar met elkaar gezellig. De meiden en ik nemen hem na de proefwerkweek mee naar de bios als cadeautje, gezellig!

Donderdag

Vandaag kwamen mijn kerstkaarten van kaartje2Go binnen. Super snel, ik had ze namelijk woensdagavond gemaakt en de bestelling doorgestuurd. En wat zijn ze leuk geworden!

Nog een weekje en dan ga ik met mijn moeder en zusje naar Bath. Ik begin al lichtelijk zenuwachtig te worden.

Vandaag Tante Betsy Strawberry Red aan. Ik ben verliefd op dit printje. In de avond nam ik even een heerlijk momentje rust op bed met een boek. Genieten!

Tante Betsy Bobbie Strawberry

Vrijdag

In de ochtend was het eindelijk zover, de kapper! Een compleet ander kapsel heb ik genomen. Spannend, maar ik ben er reuze blij mee!

Wat een verschil hè?! Ik heb er hele leuke reacties op gekregen. Thomas zei dat hij een hele andere moeder had! haha.

Ik ben erg tevreden. Kijken of ik mijn haar nu vaker los zal dragen. 😉

In de avond ging ik met Thomas nog naar zwemles. Hopelijk binnenkort nieuws dat hij mag gaan afzwemmen.

Zaterdag

Hockeydag! Thomas moest al heel vroeg spelen, en dan ook nog eens uit. Andries ging met hem mee zodat ik thuis wat kon opruimen en wassen.

Fenna moest in de middag spelen en Amy in de avond. We zaten dus helemaal vol met hockey vandaag.

Mijn zusje stuurde in de app nog een afbeelding van deze super gave Ikea stoel. Ik ben verliefd…

In de avond waren we allemaal een beetje gaar van de lange dag in de buitenlucht. Dus lekker ontspannen. De meiden kijken op dit moment alle Harry Potter films achter elkaar, gezellig in deze tijd van het jaar.

Zondag

Ik ging met de kids naar de kerk vandaag. Andries had wat problemen met het omschakelen na een week nachtdienst, dus die sliep uit. Ik had crèche met groep 3, gezellig met de kids een ochtendje doorbrengen. Daarna door naar huis. Amy en Fenna moesten gaan leren voor de proefwerken en ik rommelde wat in huis.

Dit is alleen al een stapel kinderboeken die ik moet recenseren, hoe tof! Ik ben echt een geluksvogeltje 😉

Het Audrey Hepburn boek is echt zo leuk qua tekeningen:

Morgen de koffer bij mijn vader oppikken, dan kan ik al een beetje gaan inpakken, whoohoo!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jelka

  Oh, je hebt de gorgels gekregen ter recensie! Bofbips! Die staat bovenaan het sinterklaas-lijstje van mijn Fenna! En leuk je nieuwe haar, mooie kleur!

  november 12, 2018 at 15:12
 • Reply Nienke

  Weer leuk om te lezen. En wow, wat een prachtig nieuw kapsel! Staat geweldig. Inderdaad anders, lijkt wel een jonger zusje! Hoop het snel in ‘beweging te zien’ op Youtube in een opgemaakt video. Twijfel zelf ook om donker(der) te gaan! Succes met inpakken.

  november 12, 2018 at 16:10
 • Reply chucky1012

  Zo een leuke en gezellige week.
  Je nieuwe kapsel staat jou prachtig
  Gefeliciteerd met je prijs en je zoon met zijn vele band.

  Xoxo

  november 12, 2018 at 20:25
 • Reply Jouvence

  Inderdaad een heel verschil, maar ik vind het je wel prachtig staan die bruine kleur.

  november 15, 2018 at 10:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge