Follow:
beauty, sieraden

Prachtige sieraden van DRKS

Sieraden, hier in huize Janbroers zijn we er dol op. Vooral de vrouwelijke gezinsleden! Mijn dochters hebben hun oren volhangen (ik ook) en armbanden, ringen en kettingen zijn hier ook in overvloed te vinden. Mijn dochters hebben op dit moment een collectie zilver (wanneer dit perfect matcht bij hun outfit ;-)) én een collectie goudkleurig (voor echt gouden sieraden hebben ze nog niet genoeg geld, haha).  Het is zelfs zo dat ze elkaar ook sieraden geven wanneer er cadeautjes gekocht moeten worden. Een mooi armbandje kon er dus zeker wel bij afgelopen feestdagen!

DRKS Sieraden

Toen ik voor de feestdagen voor Amy en Fenna op zoek ging naar cadeautjes wist ik dat er sowieso een mooi armbandje moest komen. Oorbellen hebben de dames inmiddels al volop (al zullen ze altijd zeggen dat er meer bij kan). Ik stuitte op het merk DRKS en zag naast prachtige sieraden ook mooie prijzen. Volop keuze op de site, wat het eigenlijk nog best moeilijk maakte. Ik vond zoveel leuk! Bijna elk jaar geven we de meiden wel een sieraad met de feestdagen. Ik vind een sieraad ook een mooi persoonlijk cadeau. Iets wat ze altijd kunnen bewaren en wat snel een fijne emotionele waarde heeft. Zo hebben ze zelfs nog een piepklein bedelarmbandje van vroeger waarvan ze nog exact weten voor welke gelegenheid ze het kregen en hoe oud ze waren. Zoiets vind ik mooi!

Moeder en Dochter Armband

Dit jaar wilde ik daarom iets speciaals. Het jaar 2020 is natuurlijk een super raar jaar, voor iedereen. Een jaar wat zij, als ze later zelf kinderen mogen hebben, zullen doorvertellen. Dit speciale jaar vraagt om een iets specialer cadeautje vond ik. Daarom besloot ik voor Moeder en Dochter armbanden te gaan. Alle drie hebben we hetzelfde goudkleurige armbandje met een prachtig symbool voor de liefde.

“Het leukste armbandje om met jou en jouw moeder te delen is toch wel deze Dubbel Hart Armband in de kleur goud! Wil jij de liefde tussen jullie vereeuwigen of vind je het gewoon te leuk om samen te delen met jouw moeder, dochter, vriendin, zus of een andere geliefden? Dan is dit het perfecte armbandje! Ideaal om cadeau te geven maar natuurlijk nog veel leuker om te krijgen! Je ontvangt deze armbandjes in een DRKS sieradendoosje waar je een persoonlijke tekst in kan laten printen! “

Op deze manier hebben we alle drie hetzelfde sieraad wat het toch extra speciaal maakt. Amy en Fenna vonden het ook een extra mooi cadeau omdat ik hetzelfde armbandje draag, extra speciaal!

Het goudkleurige armbandje zit bij ons alledrie dagelijks om de pols en gaat bij mij ook niet af. Zo heb ik ook altijd een kettinkje om die ik van mijn moeder kreeg met drie hartjes. De hartjes staan voor mijn 3 kinderen. Die extra betekenis, die je vaak zelf aan een sieraad geeft overigens, zorgt ervoor dat het een dierbaar sieraad wordt. En ik hoop dat mijn dochters, wanneer ze het armbandje bekijken, altijd zullen weten dat ik onvoorwaardelijk van ze hou.

Liefs Hilde

** Ik heb deze armbandjes ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge