Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #224

hillybillybeauty.nl

Deze week kreeg ik mijn eerste vaccinatie! Ik ben zo blij dat het eindelijk gaat gebeuren. Ook werkte ik deze week weer naar mijn nieuwe contracturen en merk ik dat dat best even wennen is. Ook moeten Amy en Fenna dan wat vaker inspringen, maar gelukkig doen ze dat zonder morren. En natuurlijk las ik ook weer mooie boeken deze week. Welkom bij een nieuwe diary!

Maandag 14 juni

Vandaag werkte ik in het Centrum. Ik had natuurlijk het weekend ook beide dagen gewerkt, dus ik merkte wel dat ik wat moe aan het worden was. Maar in de pauzes genoot ik van dit heerlijke boek (welke inmiddels ook vertaald is in het Nederlands). Een aanrader!

Dinsdag 15 juni

Vandaag moest ik ook werken in het Centrum en kreeg Amy de opdracht om Thomas uit school te halen. Om ze toch wat te belonen voor al het extra helpen mochten ze een ijsje halen. Het was namelijk ook heel warm!

En Thomas zijn schoolfoto is klaar! Natuurlijk heb ik meteen een set besteld. Wat een knapperd is het toch 😉

Woensdag 16 juni

Wat was het heet vandaag! Gelukkig een dagje vrij. Ik besloot vandaag echt even rust te nemen. Gewoon lekker in de tuin met een boek en genieten van de mooie rozen in de tuin 😉

In de avond bracht ik Thomas en Fenna naar de hockey, maar vond ik het te heet om in de zon naar de training te blijven kijken. Dus ik reed even naar mijn vader en (bonus)moeder voor een bakkie. Even gezellig bijgekletst.

Donderdag 17 juni

De AH tattoo-gekte is bij Thomas op school losgebarsten. Dus ik ging voor mijn werk bij de Mall even wat boodschappen halen. En ik kreeg wat extra pakjes mee. Thomas blij!

En als je dan toch op je werk bent is het handig om meteen even voor vaderdag cadeautjes te kijken (het boek was voor mijzelf)

Vrijdag 18 juni

Vandaag begon mijn weekend. Heerlijk lezen, het huis een beetje aan kant maken, maar vooral ook genieten. In de middag pikte mijn zusje mij op om gezellig naar mijn moeder te gaan om daar te eten. Heerlijk om weer even bij elkaar te zijn.

Deze foto van Thomas maakte ik van de week. Hij kan zo blij zijn met een leuk boek!

(inmiddels zitten zijn armen vol tattoos….lol)

Zaterdag 19 juni

Zaterdag=hockeydag! Eindelijk weer! Nu ik niet meer op zaterdag werk kan ik weer bij de hockeywedstrijden kijken. Stiekem dan, want eigenlijk mag het volgens mij pas vanaf volgende week na de versoepelingen. Maar er waren maar weinig ouders, en we stonden buiten. In de ochtend keek ik bij Thomas, in de middag thuis even chillen en einde van de middag bij Fenna haar wedstrijd kijken. Super spannend! Genieten!!

Zondag 20 juni

Vaderdag! Ik moest in de ochtend eerst op pad voor een belangrijke afspraak….

Hij zit erin!!

Daarna meteen door naar mijn werk in het Centrum. Vaderdag vier ik deze week ietsje later. Maar natuurlijk wel even een foto van mijn (jonge) papa

En op zijn Facebook vond ik deze foto van Thomas, wat een schatje nog zo klein….

Na mijn werk voelde mijn arm al behoorlijk pijnlijk. Dus ik besloot niet al te laat naar bed te gaan. Ik ben blij dat de prik erin zit, hopelijk merk ik er verder niets van 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge