Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #211

hillybillybeauty.nl

Een coronatest voor Thomas, leuke puzzels, vies eten en een leuk kaartje voor Thomas. Het was een drukke, licht chaotische week. Maar we hebben het weer overleefd en toch ook weer een hoop leuke dingen meegemaakt. Ik laat het jullie uiteraard weer zien!

Maandag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Volgens mij was dit een ‘standaard’ dag van boodschappen, wassen draaien etc. Thomas kon lekker naar school, Fenna had nog proefwerkweek en Amy online les. Z’n gangetje…

Dinsdag

Zo balen….één van mijn favoriete luchtjes is bijna op….snik snik

Thomas was in de nacht flink aan het spoken. Hoesten, nog steeds snipverkouden….toch maar besloten hem thuis te houden en te bellen voor een test. Helaas kan hij pas donderdag terecht. Dus tot die tijd binnen blijven…

Woensdag

Stemmen! Natuurlijk even op de fiets op en neer naar het stembureau. Helaas mocht ik mijn rode potloodje niet houden…haha

Thomas mocht natuurlijk niet trainen, maar Fenna moest wel even op en neer gebracht worden. Terwijl ik op haar aan het wachten was kreeg ik deze foto in de app. Thomas vond mijn kookkunsten niet echt te pruimen…hahahahaha

Donderdag

Vandaag mocht Thomas in de ochtend eindelijk getest worden. Voor hem de tweede keer, dus een makkie!

Daarna met Fenna naar de kapper. Die heeft opeens een flinke krullenbos!

Ik moest in de avond werken bij Paagman. De Mall (het grootste winkelcentrum van Nederland) opende officieel de deuren. Heel veel winkels zijn erbij gekomen. Zo gaaf!!!! En wat was het druk, niet normaal….

Er zitten zoveel gave winkels in het winkelcentrum. Absoluut een ontzettende aanwinst!

En één van mijn collega’s trakteerde nog even op iets lekkers…mjam!

Vrijdag

Thomas is negatief!! Gelukkig! Meteen de dokter gebeld voor zwaardere allergie medicijnen, want dit werkt ook niet echt. Ik moest in de middag extra werken omdat het zo ontzettend druk was in het winkelcentrum. Even bij de puzzels koekeloeren, het is weer tijd voor een nieuwe!

En Thomas kreeg nog super lieve post van zijn beste vriend van school…..hoe cute!

Zaterdag

Vandaag mocht ik de hele dag werken. En ik heb het tijdens de lockdown nog nooit zo druk meegemaakt. Gekkenhuis! Nou stonden we ook met te weinig mensen, maar het was echt ongelooflijk druk. Niet iedereen neemt het ‘blijf thuis’ even serieus…haha. Thuis werd er door Amy al druk gepuzzeld…

En gingen ze even een ijsje halen. Thomas had weer een hockeywedstrijd in de ochtend, dus een lekker ijsje had hij wel verdiend 😉

Ik verwende mijzelf met een nieuwe puzzel en een super gaaf boek. Echt, die illustraties…wow! En maar 10 euro!!

Zondag

Vandaag besloot ik een dag te niksen en lekker te luieren. Lezen, makkelijk eten en gewoon een beetje ontspannen. Ik moet namelijk de maandag ook de hele dag werken, dus even een beetje rust…heerlijk.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge