Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #218

hillybillybeauty.nl

Merry Christmas! Afgelopen week was het wat rustig op mijn blog omdat ik én heel erg veel moest werken, en we ook de Kerstdagen hadden. Hebben jullie een leuke kerst gehad? Ik moest zelf Tweede Kerstdag werken, maar ondanks dat is het een heerlijke kerst geweest. Hoe de afgelopen week verder ging? Ik neem jullie weer mee op een foto tripje 😉

Maandag 21 december

Vandaag moest ik werken van 13:00 – 20:00. Het zijn mega drukke dagen omdat Bol.com de boekverkoop grotendeels heeft stopgezet. Lees: hun eigen boekverkoop! Dus alle boeken die bij Bol werden besteld kwamen voor heel veel procent bij Paagman binnen. Dit resulteerde in duizenden bestellingen!

Ik mocht ook een deel van de dag cadeautjes inpakken. Zo gezellig om te werken deze dagen (ondanks dat de winkel dicht is). Ik had mijn nieuwe Tantilly broek aan, wat een geweldige broek!

Vorige week konden jullie lezen dat ik 2 kerstpakketten had gekregen van mijn moeder en (bonus)vader. De chocolaatjes in het ene pakket waren zó lekker! Ik denk dat ik niet de enige was in huis die dat vond…haha

Ook zijn we bijna door onze adventskalenders heen. Amy maakte even een update foto van haar Cath Kidston spulletjes. Wat een geweldig merk is het toch!

Dinsdag 22 december

Vandaag moest ik van 9 tot 6 werken. Mijn man moest ook werken dus de kinderen zaten een dagje met elkaar thuis. Ze vermaakten zich prima met Netflix en lekkere hapjes. Mijn man was in de middag thuis, precies op tijd zodat Amy naar haar werk kon gaan. Handig, een dochter bij de Etos, zij kon mooi een paar aanbiedingen meenemen…

En dan staat je werk gewoon in het AD!! Zo trots op alle collega’s…

Paagman rocks!

Het vele werken voel ik wel in mijn lijf. Ik ben aan het einde van de dag gesloopt, voldaan, maar gesloopt 😉

Woensdag 23 december

Vandaag was ik lekker even vrij. Dit betekende dus dat ik boodschappen moest doen, geen pretje zo vlak voor kerst. Pfff, wat een drukte! Ik ging met Amy naar het winkelcentrum omdat zij moest werken en ik haar even kon afzetten meteen. Ons filiaal van Paagman in het winkelcentrum is natuurlijk dicht, maar elke dag is er 1 collega aanwezig om de vracht te ontvangen en orders naar de andere filialen te sturen. Zo’n hele dag in je eentje in zo’n grote winkel is natuurlijk niet gezellig, dus besloot ik even langs te gaan….natuurlijk met een donut!

En ik kon meteen een leesexemplaar oppikken. ‘Blondjes beleggen beter’, ik ben benieuwd!

Amy mocht vandaag extra in de kerstsfeer naar haar werk. Met een leuk kerstsjaaltje! Andries kwam ook nog even buurten bij Amy…haha

In de avond las ik dit geweldige boek. Absoluut een aanrader!! Mooie wijze tekst…. The Boy, the mole, the fox and the horse.

Amy had van de week de gave 3D puzzel van Ravensburger gemaakt. Staat zo leuk in het raamkozijn!

In de avond ging Thomas nog heel schattig een kerstkaart bij een meisje uit zijn klas langsbrengen. Zo schattig!

Donderdag 24 december

Kerstavond! Maar eerst moest ik gewoon werken van 9:00 tot 18:00. Natuurlijk weer super druk, maar ook gezellig omdat iedereen al in de kerststemming was. Eenmaal thuis was het natuurlijk helemaal gezellig, cadeautjes!

Ik ben ontzettend verwend door Amy en Fenna. Mooie mok, stickertjes voor mijn planner, chocola, kaarsen. Het was een heerlijke avond!

Vrijdag 25 december: Eerste Kerstdag

Vandaag was ik, ondanks dat ik vrij was, vroeg wakker. Ik besloot dus alvast op mijn dooie gemakje de tafel te dekken voor een heerlijk kerstontbijt. Mijn vader en (bonus)moeder zouden pas rond het einde van de middag komen, dus overdag was er tijd voor baksels!

Vandaag had ik mijn nieuwe Tantilly jurkje aan. Ik vind dit echt een pracht jurkje!

En we hebben even wat leuke gezinsfoto’s gemaakt 🙂

Na het heerlijke gourmetten met elkaar, was het tijd voor spelletjes. Mijn vader had een spel meegenomen wat wij nog niet kende; Dixit. Wat een super leuk spel is dit!!

En niet alleen vanwege het feit dat ik had gewonnen…haha

We hebben zo gelachen! Daarna hebben we nog een ander spelletje gespeeld (ook deze won ik overigens..haha)

Helaas was ik wel de enige die niets won met de krasloten…haha

Het was een heerlijke Eerste Kerstdag zo met elkaar. Dit hadden we voor geen goud willen missen…

Zaterdag 26 december: Tweede Kerstdag

Vandaag moest ik werken tot 17:00. Een beetje een gekke dag om te werken, maar door de vele bestellingen die nog weggewerkt moesten worden wel noodzakelijk. Op mijn werk hebben we trouwens zoveel leuke puzzels! Ik ga die met die boeken meenemen voor de komende periode.

Het gezin thuis vermaakt zich ook prima met het nieuwe spel wat ik met kerst voor ze kocht 😉

In de middag kwam mijn schoonzusje met haar 2 kids om gezellig bij ons te eten. Ik was natuurlijk wat later thuis, en we besloten lekker pizza te laten bezorgen. Het was heel erg gezellig zo met elkaar. Ook leuk om Thomas als ‘grote neef’ lief te zien spelen met zijn kleine neefje..

Een ander soort kerstdagen dan dat we normaal zouden hebben gehad, maar niet minder gezellig!

Zondag 27 december

Jullie raden het al, ik moest werken vandaag…haha. En dat is best gevaarlijk, want ik zie allemaal leuke dingen! Voor Thomas nog dit schaakspel meegenomen en voor mijzelf een puzzelmat. Nu komen we de wintermaanden wel door!

En Amy transformeerde even tot kapster…haha

Liefs Hilde

** Dit artikel kan affiliate links bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge