Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #212

hillybillybeauty.nl

En dan zijn we alweer een flink stuk in de maand maart! Niet te geloven hoe snel de tijd vliegt. Ik kan ook niet wachten op het mooiere weer, een heerlijk vrolijk zonnetje en hopelijk versoepelingen op komst. Afgelopen week werd Thomas 10 jaar! Wederom een verjaardag in een lockdown, dat is dan wel weer sneu. Maar we hebben er een mooi feestje van gemaakt. Hij is ontzettend verwend en voelde zich écht jarig. Welkom bij weer een nieuwe diary 🙂

Maandag

Vandaag moest ik de hele dag werken in het centrum van Den Haag (waar Paagman ook een filiaal heeft). We hebben deze week namelijk de voorjaarsaanbiedingen allemaal doorgenomen en ik mocht de boeken een besteladvies geven die onder mijn genres vallen. Dit was een heerlijk ontspannen dagje werken. Ook leuk om al die nieuwe releases te zien die de komende tijd allemaal gaan komen. Deze vond ik natuurlijk het leukste 😉

Dit wordt een serie met mijn naam als ‘hoofdtitel’, hoe leuk is dat?!

Eenmaal thuis lag er nog een leuk boek op mijn te wachten:

En in de avond heb ik heerlijk gelezen. Een dag vol boeken kan je wel zeggen 🙂

Dinsdag

Vandaag een drukke dag met de voorbereidingen voor Thomas zijn verjaardag. Amy ging voor mij naar de Action voor slingers en ballonnen, en ik deed ondertussen de boodschappen voor zijn verjaardag. Ondanks de maatregelen maken we er een mooie dag van!

En in de avond ging Amy heel lief de traktaties maken voor Thomas. Ik wilde dit jaar een beetje simpel doen, maar daar ging Amy niet mee akkoord…haha. Dus het werden Angry Birds stroopwafels.

Woensdag

Thomas 10 jaar!! Nu hebben we alleen nog maar tieners in huis 😉

Gelukkig was het een korte schooldag, dus we konden de hele middag feest vieren. In de ochtend hadden we al de cadeautjes gedaan en gezongen. Zo wil je natuurlijk altijd wel wakker worden 😉

We hadden de kamer de avond van te voren versierd. Het zag er super feestelijk uit!

En Thomas is dit jaar super verwend door zijn zussen en ons.

En een extra groot cadeau dit jaar was een playseat. Andries roept al jaren dat hij dit graag wil hebben, dus hij vond er eentje op marktplaats. Hij heeft zelf geld bijgelegd zodat we dit ook cadeau konden geven. Een beetje voor Thomas, een beetje voor papa…hahahaha

(hij gaat wel naar boven verkassen hoor. Ik hoef dit ding niet in de woonkamer…lol)

In de middag kwamen opa en oma van papa’s kant nog langs en werd er taart gegeten natuurlijk.

En ook meteen even met de Lego gespeeld

Als je jarig bent mag je natuurlijk kiezen wat je wil eten. Het werd pizza van de pizzeria. Mijn vader en (bonus)moeder aten gezellig mee. Thomas vond zijn verjaardag fantastisch en straalde van oor tot oor. Genieten!

Donderdag

Altijd leuk als er de dag na je verjaardag nog leuke post binnenkomt! Van mijn moeder kwam er nog een mooie kaart met een grappig boekje erbij (de Lego doos had ie gister al gekregen)

Ik had een nieuwe puzzelmat besteld. Degene die we hadden was niet prettig, en nu hebben we een luxeren die je makkelijk kan opbergen. Maar hij kwam wel in een achterlijk grote doos…whahahaha

En deze puzzel is alweer bijna klaar! De volgende staat alweer in de planning. De puzzels van Cavallini zijn echt aanraders!

Vrijdag

Altijd leuk om een appje te krijgen van een collega dat er een leesexemplaar voor je is binnen gekomen 😉

Ik zit een beetje te neuzen voor nog een leuke tuinset voor op het balkon/dakterras. En toen kwam ik op de site van mijn werk deze gave buitenlamp/vuurlamp tegen. Die staat wel hoog op mijn wishlist!

Ook maakte ik wat foto’s voor nieuwe artikelen die ik moet gaan schrijven.

In de avond kwamen mijn broer en zijn vriendin voor Thomas verjaardag langs. Wat hebben we gelachen toen mijn broer ook even plaatsnam in de PlaySeat (die idd nog even beneden staat). Thomas kreeg een leuk doosje Lego en nog wat geld om binnenkort naar de nieuwe Legostore te gaan in het winkelcentrum waar ik werk. Hij kan niet wachten!

Zaterdag

Vandaag moest ik de hele dag werken. Het was weer heerlijk “druk”. Nog niet zo druk als toen we nog gewoon open mochten zijn, maar het neemt al iets toe gelukkig. Ik nam van mijn werk weer een nieuwe puzzel mee. Deze is ook weer zo leuk!

Andries ging met Thomas naar Mijdrecht. Een nichtje was nét voor Thomas jarig geweest, dus het werd een soort wederzijds verjaardagsvisite…haha. Thomas ging even lief met zijn nichtje memory spelen. Zo schattig..haha

Zondag

Vandaag wilde ik niet zoveel doen. Ik heb de boodschappen gedaan, maar verder lekker lezen en puzzelen!

En ik heb met Amy al meteen weer een lijstje gemaakt met puzzels die we ook wel graag willen hebben. Beetje verslavend die Cavallini puzzels 😉

Maar ze hebben dus ook hele gave ansichtkaarten zag ik! Dus ik heb een beetje een smeek-appje naar mijn leidinggevende gestuurd of we deze niet in de winkel kunnen gaan verkopen 😉

Thomas genoot vandaag van een onesie-dagje. Lekker gamen, luieren en genieten van alle cadeautjes. Deze week gaan we samen aan de Harry Potter Lego beginnen. Heerlijk, ook een beetje met de Lego spelen, wie houdt daar nou niet van?!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge