Follow:
gezin, kids, samenwerking

In de planning: Moeder-dochters weekend!

Hoe je kan genieten van wat quality-time met je moeder en zus weet ik sinds een paar jaar. Door Covid-19 hebben we onze weekendjes in Engeland even op een laag pitje moeten zetten, maar dit zijn momenten waar ik zoveel energie uit haal. Even vrouwen onder elkaar, heerlijk kletsen over van alles en nog wat, en genieten van elkaar. En natuurlijk ook leuke dingen doen, lekker eten en winkelen. Nu ik weet hoe waardevol deze momenten zijn, heb ik Amy en Fenna (mijn dochters) voorgesteld ook zoiets te gaan doen….

Moeder-dochters weekend

Het idee bestaat al een tijdje, maar door corona loopt het allemaal iets uit. We willen namelijk wel optimaal genieten van alle leuke dingen zoals winkelen en uit eten gaan. Maar wat in het vat zit…. Tot die tijd maken we al plannetjes, sparen we wat extra geld en kunnen we al flink veel voorpret hebben.

Zo gezellig zullen we het hebben met elkaar…haha

Allereerst is het natuurlijk de vraag: Waar gaan we heen?! Omdat het onze eerste keer is wilde ik wel in Nederland blijven. Er zijn nog zoveel plekken in Nederland waar we nog nooit zijn geweest. Uiteraard heb ik met Amy en Fenna even een beetje besproken wat zij graag zouden willen en zij gaven aan toch wel eens naar Limburg te willen. Dat klinkt namelijk ‘lekker ver weg’…haha. Dus hebben we al een beetje op internet lopen speuren naar een camping in Limburg of een vakantiepark in Limburg.

Limburg it is! En dan?

We willen natuurlijk wel een beetje een leuke accommodatie. We gaan met de auto, dus we zijn mobiel, maar we willen natuurlijk wel wat dingen op loopafstand hebben. Zo is een mooi restaurant (waar we weer extra van zullen gaan genieten wanneer het weer mag!) wel een vereiste. Op vakantiepark de Leistert, dat we online tegenkwamen, zag dit er wel heel mooi en luxe uit. Lekker eten in een gezellig restaurant is natuurlijk een must! Ook heb park zelf trok onze aandacht door de netheid, het comfort en de accommodaties.

Hoe ziet ons weekendje eruit?

Dat begint natuurlijk al in de auto met de voorpret. Mama met haar dochters op pad! We zullen een mooi en ietwat luxe huisje boeken om heerlijk te genieten. Goede gesprekken met elkaar, een leuk spel doen in de avond en vooral lekker ontbijten, lunchen en dineren en genieten. Overdag is de planning om een leuke stad te bezoeken, te winkelen en iets cultureels mee te pakken.

Misschien steken we zelfs wel even de grens over naar Duitsland om even bij de DM te shoppen 😉

Ook is er op het park de Leistert een bowlingbaan. Daar zijn mijn dochters dol op! Even actief bezig zijn, mama uitlachen als ze er niets van bakt, en een leuk uitje met een hapje en een drankje. Leuk! En even een duik nemen in het subtropisch zwembad? Daar kan ik Amy en Fenna zeker blij mee maken. Na een dagje shoppen is een frisse duik natuurlijk zalig.

Nu mijn dochters nog thuis wonen en in hun pubertijd zitten is het misschien wel extra belangrijk om ze deze aandacht te geven. Zich even laten verwennen door mama met aandacht en leuke uitjes. Hierdoor zal onze band natuurlijk ook hechter worden en zijn dit momenten in hun leven die ze zich later zullen herinneren. Dat zei ik ook tegen mijn moeder en zus na onze eerste keer in Bath….we hebben mooie herinneringen gemaakt. En er gaat niets boven dat!

Wij hopen in ieder geval met z’n drietjes dat er snel versoepelingen gaan komen zodat we ons plan ten uitvoer kunnen gaan brengen. Het mooie weer komt eraan, dus dat is extra genieten! Het park de Leistert voldoet in ieder geval volop aan onze wensen. Dat we heerlijk kunnen ontspannen en genieten. En wanneer ik alle andere faciliteiten op het park zie, is dit ook een optie om met het hele gezin eens naartoe te gaan. Een waterpark en buitenbad zijn voor Thomas natuurlijk een walhalla! 😉

Let’s make some memories!

Liefs Hilde

ps

Uiteraard, wanneer het zover is, zal ik er een leuk verslag van maken 😉

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Zo leuk dat als het week mogelijk is jij iets leuks gaat doen met jou dochters.
  Het ziet er prachtig uit……
  Fijn vooruitzicht.

  Xoxo

  maart 30, 2021 at 12:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge