Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #55

Het einde van de vakantie komt in zicht. De laatste logeerpartijtjes zijn deze week ondernomen, met een hoop verwennerijen. Zelf werkte ik hard aan mijn blog en genoot ik van de kleine mooie dingen in het leven. Kijken jullie mee?

Maandag

Vandaag was een dag met boodschappen, klusjes in huis en werken aan mijn blog. Ook ging ik met Amy mee naar de orthodontist. Een pijnlijk bezoekje, alles staat weer lekker strak aangespannen. 😉

Dinsdag

Vandaag was een beetje een domper, ik ging zwaar door mijn rug. ( wassen draaien is dus gevaarlijk! Bewezen bij deze 😉 ). Ik heb de dag dus een beetje rustig aan gedaan. Vandaag was de Binck Bank toer bij ons in de stad. Dus dat heb ik op televisie een beetje gekeken. Ook atletiek stond veel aan.

En Amy kan alvast gaan kaften. Haar boeken kwamen vandaag binnen. 😉

Woensdag

Ik zat vandaag nog steeds met mijn rug. Zo balen! Eén voordeel, ik heb heel veel aan mijn blog kunnen werken én kunnen lezen in mijn boek! Andries heeft deze week avonddienst en die ging in de ochtend met de meiden waterskiën, dat was natuurlijk een schot in de roos!

Ze kwamen wel allemaal met spierpijn thuis, haha. De meiden hebben met de overbuurmeisjes nog krantjes gelopen, ik moest deze keer skippen door mijn rug. Verder een rustig dagje. Ik slik Voltaren pillen tegen de pijn, ze helpen prima, maar ik werd er super slaperig van! haha. Op tijd naar bed dus.

Donderdag

Vandaag ging het gelukkig goed met mijn rug! Gelukkig maar, want er stond een dagje shoppen met mijn moeder op de planning. Ze kwam al heel vroeg en we gingen met de meiden naar Voorburg centrum waar mijn zusje ook heen zou komen.

Ik ben in ieder geval geslaagd voor een leuke setje! Daarna gingen we heerlijk lunchen, mjammie!

In de middag gingen we nog even naar het tuincentrum. Eindelijk een mooi gevulde bak voor ons huis! Zo blij mee!! Ik geniet er nog steeds van.

Mijn moeder bleef nog gezellig eten en om 19:00 stond de taxi voor de deur. Die nam mijn moeder en Amy en Fenna mee. Die gingen 2 nachtjes bij mijn moeder logeren. ( wát een rust kan ik je zeggen! ). Thomas bracht ik daarna naar mijn vader en (bonus)moeder. Die mocht daar een nachtje logeren. En zo had ik opeens het rijk alleen! Thomas had op mijn mobiel een spelletje gedownload, en stiekem vind ik het zelf super leuk.

Dus ik speelde in de avond relaxed een spelletje op mijn mobiel. Ok, ik kreeg nog onverwacht bezoek van deze engerd…

Ik hoop dat ik hem goed heb opgezogen met de stofzuiger……

Vrijdag

Ik kon heerlijk uitslapen, maar werd om half 9 al wakker. ( en gisteravond tot 2 uur ’s nachts een film gekeken, hmmm had wel iets langer willen slapen ).

Deze foto kreeg ik van mijn moeder via app. Ze was een heerlijk dagje met de meiden gaan tutten. Kapper, kleding kopen, ze zijn dus super verwend! Kijk eens wat een prachtige meiden.

Thomas had ook een super leuke dag! Hij kreeg nieuwe sportschoenen en ging met naar Blijdorp. Mijn broers gingen ook mee, dus hij was in zijn nopjes!

Thomas haalde ik voor het avondeten op, en samen met hem at ik gezellig pizza bij mijn vader. Heerlijk! Daarna naar huis en gezellig met Thomas samen een film gekeken.

Zaterdag

Vandaag gingen we naar Mijdrecht. Ook om de meiden op te halen, maar ook nog even daar het centrum in te gaan om voor Thomas in de uitverkoop wat kleding te scoren. ( en voor de bruiloft ). Hij vond het helemaal prima het passen!

Hij is een paar gave broeken rijker, een mooi shirt en een super leuk vest. ( niet op de foto ). Hij was zo gegroeid de afgelopen periode dat hij wel wat kon gebruiken.

Ik spotte deze geweldige laarsjes van MAG Creative Footwear en ben super blij dat ik voor mijn blog een paar krijg om te showen. Dus binnenkort in een gave outfit post! Helemaal happy!

Thomas was zo moe van al dat passen, dat op de terugweg hij instortte, haha.

Zondag

Vandaag heb ik even lekker op de fiets boodschappen gedaan. De brug ging open, normaal baal ik dan, maar nu genoot ik even van alle leuke bootjes.

De rest van de dag las ik lekker in mijn boek, viel ik even op de bank in slaap voor een heerlijk dutje en speelde ik het verslavende spel met de draken. Heerlijk dagje!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Zulke leuke foto’s van de meidden die een geweldige make-over hadden gekregen van je moeder 😉
  Super schattig dat je zoon naar de dierentuin was geweest.

  Beterschap Xoxo

  augustus 14, 2017 at 11:47
 • Reply Jolanda

  Heeeel vervelend van je rug! Kan echt pijnlijk zijn he?! En bah die spin! ik durf ze nooit op te zuigen, bang dat ze uit de zuiger gekropen komen
  Jolanda onlangs geplaatst…Winactie: win een MEGA pakket met Lovea Bio Suncare producten!My Profile

  augustus 14, 2017 at 16:14
 • Reply Daphne Lippmann

  Wauw, wat zit het haar van de meiden mooi op die foto! Leuke dingen heb je gedaan deze week, van die sandwich foto krijg ik echt honger haha. Ik hoop dat je rug snel hersteld!
  Daphne Lippmann onlangs geplaatst…Currently Lovin’ July 2017 | MAC, NYX etc.My Profile

  augustus 14, 2017 at 20:50
 • Reply Sopdet

  Leuke blog. Het ziet er naar uit dat jouw kinderen heerlijk genoten hebben, met al die verwennerijen kon het ook niet anders. Vorige week was mijn laatste week verlof, vandaag opnieuw beginnen werken, dus zomervakantie zit er voor mij op. Afgelopen week dochterlief en een vriendinnetje getrakteerd op een pretpark, dat kon want ik had tickets gekregen van een collega.

  augustus 14, 2017 at 20:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge