Follow:
boeken, jeugd, kids

Leuke moppenboekjes voor kinderen

We gaan al snel richting de zomervakantie en de puzzelboekjes, spelletjesboekjes en hobbyboekjes liggen al volop in de winkel. Maar wat ook een heel leuk boekje is om je kind mee te vermaken tijdens de vakantie zijn moppenboekjes! Urenlang moppen tappen tijdens de vakantie is natuurlijk hartstikke leuk. Onlangs kreeg Thomas het moppenboek van ‘De waanzinnige boomhut’ en deze vond hij zo gaaf dat hij hem inmiddels al aan 2 vriendjes cadeau heeft gedaan. Vandaag nog een paar onlangs verschenen moppenboekjes.

De beste moppen uit smurfenland

Wie kent de blauwe figuurtjes niet van vroeger? En nog steeds verschijnen de smurfen geregeld op tv. Voor kinderen zijn er nu hele leuke moppenboekjes in zakformaat van deze grappige blauwe figuurtjes. Voor €5,99 heb je al een smurfen moppenboekje in huis.

Eerlijk moet ik wel zijn, niet alle moppen vond ik even grappig. Maar oke, een kind ziet er waarschijnlijk wel de humor van in 😉

De vrolijke illustraties zorgen er wel voor dat het boekje er vrolijk en aantrekkelijk uitziet.

Leuk, een mop! Dubbeldik AVI-moppenboek

De illustraties van dit moppenboek vind ik persoonlijk niet aantrekkelijk. Ik word er zelfs een beetje bang van..haha. Ook merkte ik al snel dat Thomas (10 jaar) deze moppen niet grappig vond. Maar de doelgroep bleek ook voor een wat jongere leeftijd. Wij hebben het boekje daarom doorgegeven aan een jonger nichtje die in groep 3 zit.

Voor jongere kinderen zijn de moppen denk ik een stuk geslaagder. En zeker voor kinderen die net leren lezen en schrijven zijn de stukjes tekst zeer toegankelijk.

Voor kinderen die dus zelf nu een beetje kunnen lezen zijn deze moppen erg leuk om voor te lezen aan papa en mama 😉

Dit moppenboekje kost €14,50 en kan je vinden in de boekhandel.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge