Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #91

Wat een heerlijk zomers weer! Ook al had ik het soms ontzettend warm, ik genoot volop van het mooie weer. Om te zorgen dat Thomas ook in het zonnetje kon gingen we naar het ziekenhuis deze week. Ook werd er volop hockey gespeeld en kreeg ik waanzinnige jurkjes opgestuurd. Een mooie week!

Maandag

Mijn ochtend begon met een mega grote huisspin in de tas voor school met de schone was! Ik heb serieus nog nooit zo’n grote huisspin gezien! Ik voelde mij wel de rest van de dag onoverwinnelijk omdat ik de spin uit de tas heb gekregen op de vroege ochtend. (uiteraard vrijgelaten aan het begin van de straat, meters vanaf ons huis!)

Vandaag was het tijd voor boodschappen. Ik heb een tijdje vast gestaan omdat de Jumbo vrachtwagen klem zat. Ik vond het wel hilarisch.

Ook ging ik nog even een bakkie doen bij mijn vader en ging ik met Thomas naar judo.

Dinsdag

In de ochtend stapte ik al heel vroeg met Thomas op de fiets om naar de dermatoloog in het ziekenhuis te gaan.

De dermatoloog heeft zijn huid bekeken en we hebben een tas vol medicijnen meegekregen. Tabletten, zalfjes, de hele mikmak. Hopelijk gaat dit helpen bij Thomas en kan hij ook heerlijk in de zon buiten spelen.

Daarna fietsten we door naar het gemeentehuis om mijn nieuwe ID kaart aan te vragen. Daar werden we verwelkomd door een heuse robot!

Mijn ID kaart moest ik regelen voor onze mei vakantie naar Engeland. We zijn ook al druk bezig met nadenken over de zomervakantie. We weten het echt nog niet. Na al die jaren Duitsland en België kijken we ook wat dichterbij huis. Wat gaan jullie doen met de zomervakantie?

Na een lang ochtendprogramma mocht Thomas de rest van de dag genieten van de rust. Het weer werd steeds lekkerder dus gingen we ook nog even brood brengen bij de geitjes.

In de avond had Fenna hockey. Ik ging mee en heb heerlijk in het zonnetje kunnen kijken naar haar training.

Woensdag

Vandaag een korte dag voor de kids. In de middag genoten we heerlijk in de tuin van het mooie weer. (en ik in mijn nieuwe jurk!)

(ik moet nodig naar de kapper!)

In de avond ging ik met Thomas mee naar karate. Ze hadden een speciale les en leerden hoe je met een ninchaku (ofzoiets) moet vechten. Thomas vond het fantastisch!

Donderdag

Een rustige dag die vooral bestond uit strijken, werken aan mijn blog en lezen.

Vrijdag

Vandaag waren de Koningsspelen. Ik hielp mee op school en moest helpen bij de spelletjes voor de kleuters. Het was natuurlijk fantastisch weer!

Eenmaal thuis was ik gesloopt. Ik besloot lekker te lezen op de bank. Ik werd blij verrast door een flink aantal gave pakketjes!

Twee dozen van Douglas met oa lichaamsverzorging en deze gave make-up!

Een heel toepasselijk boek!

En….kwijl…..gave jurkjes en vestjes uit de nieuwe collectie van Tante Betsy!

Ik was dus helemaal gelukkig!

In de avond ging Andries een keertje mee naar zwemles en ik met Amy naar hockey. Wederom heerlijk in het zonnetje genoten.

Zaterdag

Vandaag een dag vol hockey. In de ochtend ging ik nog even snel wat boodschappen doen en daarna naar de club. Beide meiden moesten uit spelen vandaag. Andries ging met Fenna mee en ik met Amy. Voor de wedstrijd nog even ontspannen in de zon.

Einde van de dag was er op de club een clinic met Maartje Paumen. Helaas was Fenna haar team te laat terug van de wedstrijd om met de clinic mee te doen. Maar uiteraard konden ze nog wel even op de foto!!

Zondag

Een vroegertje vandaag. Amy had een inhaalwedstrijd en moest om 10 voor 8 (ja, in de ochtend!) verzamelen in Rijswijk om daarna door te rijden naar Rotterdam. Thomas moest mee omdat Andries zelf ook moest spelen. Gelukkig kon hij zich prima vermaken op Rotterdam.

En ik ben een hele trotse moeder! Zo verloor Amy gisteren met haar team nog met 5-0, zo wonnen ze vandaag met 4-2! En Amy scoorde maar liefst 3 keer!!

In de middag heb ik heerlijk even op bed gelegen. Ik was zo moe van al die zon en weinig uurtjes slaap. In de middag lekker een beetje luieren, een echte zondagmiddag! Aankomende week staat er ook weer een boel leuks op het programma. Ik kan niet wachten om dat volgende week weer allemaal op mijn blog te laten zien.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Miranda

  Leuke week. Zit je zoon ook op een sport?

  april 23, 2018 at 16:42
  • Reply hillybillybeauty

   Ja, hij zit op judo en karate. En ook nog zwemles. Druk met al die sporten 😉

   april 23, 2018 at 16:50
 • Reply chucky1012

  Zo een mooie week hadden jullie?

  april 24, 2018 at 06:16
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverd wat een heerlijke week weer, oh ik moet nodig gaan bijlezen. Wat staat je die Betsy Bloms black prachtig, je straalt er in, zo mooii! En oh wat leuk dat ook jij zo’n verrassingspakketje kreeg, wat een mooierds! Geniet er maar heerlijk van! En wow wat een sportieve kanjers in je familie, ik kan me ergens nog herinneren dat jij eigenlijk ook heel sportieve genen hebt. Maar ik kan me ook wel zo voorstellen dat je leven al druk genoeg is met het heen en weer geren. Heb een fijne week! Dikke knuffels van mij
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy birthday!My Profile

  april 24, 2018 at 10:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge