Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #148

En toen hadden Amy en Fenna al vakantie! Nu begint het echt op te schieten. Deze week ging ik gezellig met mijn zusje op pad naar Den Haag en Rotterdam, wat resulteerde in een paar prachtige nieuwe boeken. Ik draaide de laatste keer kidsclub en maakte alvast een wensenlijstje voor de DM.

Maandag

Een dramatische nacht. Thomas sliep ontzettend laat en werd vervolgens om 5 uur wakker. Om hem nog verder te laten slapen kroop hij bij ons en viel na een uur pas weer in slaap. Ik heb hem maar laten doorslapen en een dagje vrij gegund. Ik sliep hierna niet zo lekker meer, hij lag namelijk met zijn ellenboog lekker tegen mijn schouder…

Dinsdag

Omdat Amy en Fenna al vrij zijn lopen de dagen een beetje rommeliger. De één slaapt uit, de ander niet. Amy en Fenna gaan ook wel een beetje hun eigen gang. Fenna had vandaag nog een klassenuitje, dus die was in de middag weg en kon daarna vrijwel gelijk door naar hockey voor een oefenwedstrijd. Amy moest vandaag weer naar de fysio. Het gaat steeds beter!

En zoals jullie wellicht kunnen zien gaat het afvallen ook super goed bij haar! Ik blijf zeggen hoe trots ik op haar ben. Mijn kanjer…

Woensdag

Vandaag een wat rustigere dag. Ik kreeg nog een leuk pakketje!

Ontzettend benieuwd naar dit merk! Amy ging vandaag logeren bij een vriendin omdat ze de dag daarna met een groepje gaat shoppen in Den Haag. Dus ik bracht haar in de avond naar haar vriendin en had een rustig avondje met Fenna toen Thomas eenmaal in bed lag.

Donderdag

Gedurende de dag kreeg ik van Amy diverse appjes met foto’s van outfits die ze wilde kopen. Ook deze leuke met nieuwe oorbellen.

Fenna had vandaag weer een wedstrijd in de avond en wilde daarna graag logeren. Dus kon ik in de avond weer taxi spelen en haar naar een vriendin brengen. Ach….bijna vakantie voor mij…haha

Vrijdag

Eerst bracht ik Thomas naar school. Die ging even voetballen met zijn vriendjes voordat de bel ging.

Daarna ging ik even bij een vriendin een bakkie doen, gezellig!

 

Ik ging vandaag met mijn zusje op pad! Heerlijk boek-shoppen. Ik zou in de Randstad Rail tram stappen waar zij al in zou zitten. Eerst gingen we naar Den Haag, dat was eigenlijk het enige plan (totdat we spontaan besloten ook nog naar Donner in Rotterdam te gaan…haha)

Uiteraard moest er tussendoor even wat lekkers verorberd worden. We hebben hem netjes gedeeld aangezien ik nog aan het lijnen ben. 😉

En uiteraard even een tussenstand van mijn aankopen:

En mijn zusje nog heel braaf helemaal niks gekocht! haha

En toen zij geen boeken kon vinden van haar wishlist besloten we weer in de tram te springen en naar Donner in Rotterdam te gaan.

Wát een geweldige boekhandel!!!

Mijn aankopen:

Dark Matter van Blake Crouch staat er nog niet op. Paagman had deze niet op voorraad en zou deze verzenden naar mijn huisadres. Ik ben absoluut geslaagd!

In de avond ging ik met de kids nog even bij mijn vader en (bonus)moeder langs voor een bakkie. Daar keken we wat filmpjes van de kids van vroeger. Erg leuk!

Zaterdag

Fenna wil wat extra geld verdienen voor de vakantie. Top! We hebben genoeg klusjes te doen voor de vakantie…haha

In de middag struinde ik de site van de DM drogist af om alvast een beetje een wishlist te maken voor de vakantie. Ik ga weer flink inslaan daar!

Kleine greep uit mijn wishlist.

In de avond keek ik met Andries de eerste aflevering van het tweede seizoen van Dark op Netflix. Fantastische serie!

Zondag

Ik ging in de ochtend met de kids naar de kerk. Ik had mijn laatste keer kidsclub draaien met Fenna.

In de middag hadden Amy en Fenna de afsluiting van hun jaar in de tienergroep. Ze hadden een bomvolle middag met oa een barbecue, super gezellig dus. Ik ging met Andries en Thomas nog even naar buiten, Thomas op de step en ik met mijn Harry Potter spel. Rustig avondje en alvast een beetje inpakken voor de vakantie. Laat de vakantie maar komen hoor!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge