Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #64

Deze week is voorbij gevlogen! De leraren staakten donderdag, dus voor de jongste 2 een extra dagje vrij. Ook kreeg ik nog ontzettend gave laarzen binnen. Ik laat het weer allemaal zien.

Maandag

Vandaag niet heel veel bijzonders eigenlijk. Ik zag wel opeens dat Fenna onlangs mijn telefoon had gekaapt, want ik vond allemaal van dit soort foto’s in mijn map.

Dinsdag

Vandaag voelde ik mij niet helemaal top. Last van mijn buik, hoofdpijn. Dus ik deed niet al te druk vandaag en speelde een beetje spelletjes op mijn mobiel. Super leuk dat ik een bijzondere draak in mijn spelletje kreeg! ( voor jullie totaal onbelangrijk, maar ik werd er blij van. )

Woensdag

Thomas ziek! Hij werd ’s nachts wakker met oorpijn. Zo zielig. Het werd daarna een onrustig nachtje. Hij bleef dus thuis vandaag. In de ochtend had hij nog best last en zat de hele tijd zo met zijn hand op zijn oor, agossie.

In de middag ging het iets beter en ging hij lief spelen.

In de avond ging Amy hockeyen en Andries ook. Ik maakte het niet laat want ik was doodmoe van de onrustige nacht.

Donderdag

Staking! Zowel Fenna als Thomas waren vrij vandaag. Ik had beloofd om gezellig naar de film te gaan met z’n drietjes. We gingen naar de nieuwe Lego film. Ik heb wel wat stukjes gemist, ik viel gewoon in slaap! Echt bizar! Maar de kids vonden het super leuk. Fenna nog een nieuwe winterjas gekregen en Thomas een nieuwe paraplu. Kids happy! En een ritje in de Randstad Rail vinden ze altijd leuk.

Vrijdag

Ik deed vandaag de boodschappen en kocht voor het eerst van mijn leven spitskool! Ik ga mij eens inlezen op lekkere recepten met deze groente.

Ook kwamen er geweldige nieuwe laarsjes binnen voor mijn blog! Van Betty van 38dresses kreeg ik deze laarsjes om te reviewen en showen op mijn blog. Zijn ze niet fantastisch!!.

Bij het uit school halen van Thomas zag ik één van zijn knutselwerkjes op de deur hangen. Ik vond hem zo gaaf dat hij even op de foto moest.

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles en keek ik met Andries een serie. De week is weer voorbij gevlogen zeg!

Zaterdag

Geen foto’s. De hele dag hockey en voornamelijk taxi spelen. Wel weer leuk om de meiden te zien spelen natuurlijk!

Zondag

Geen verdere uitleg nodig 😉

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Vervelend dat je zoon ziek was en dat jij niet goed geslapen had.
  Prachtige enkellaarsjes.

  Xoxo

  oktober 10, 2017 at 09:15
 • Reply Jessica J.

  Arme Thomas. Oorpijn is zo’n naar gevoel. Hopelijk voelt hij zich intussen een beetje beter. Grappig dat je in slaap gevallen bent in de bioscoop, daarvoor moet ik volgens mij toch ontzéttend moe zijn! En je laarsjes zijn inderdaad heel erg mooi!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #73 • Duvelse liefde en Twin PeaksMy Profile

  oktober 10, 2017 at 12:29
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow wat lief van Betty dat je deze mag reviewen. Ik zie even niet of het clumpy’s zijn of Sanita’s maar ze lopen vast heerlijk! Geniet ervan lieverd en zorg goed voor jezelf en neem je rust. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Mother and daughter qualitytime at Anbos beautysalon MNQMy Profile

  oktober 12, 2017 at 09:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge