Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #78

De scholen zijn weer begonnen! Heerlijk weer om het ritme weer terug te hebben. Ik hou van ritme ;-). Deze week ging eigenlijk heel snel voorbij. Dat komt denk ik ook weer door de sporten die volop begonnen. Een week zonder heel veel bijzonderheden, maar wel weer leuke pakketjes!

Maandag

Tja, ga je naar de winkels om wat boodschappen te halen, kom je met 2 nieuwe boeken thuis. Haha

Amy was vandaag nog vrij van school, dus ik had nog niet helemaal het huis voor mijzelf. Toch kon ik al even flink aan de slag met puinruimen. (zo’n vakantie zorgt altijd voor wat achterstallig huishouden bij mij).

In de middag had Thomas weer judo, Andries ging met hem mee zodat ik aan het eten kon gaan beginnen. Eigenlijk een erg rustige en heerlijk ontspannen dag!

Dinsdag

Fenna was vandaag niet lekker, dus die had ik vandaag weer thuis. (of ik daar blij mee was laat ik in het midden. Ik verlang namelijk heel erg naar een dag alleen thuis ;-)). Ik deed wat boodschappen, streek wat wasgoed weg, en toen vond ik het tijd om heerlijk in mijn boek te gaan lezen. Ik heb namelijk een flinke stapel die ik deze maand wil lezen, dus de momentjes dat het kan pak ik! Ik begon in de engelstalige versie van Harry Potter deel 1.

Woensdag

Vandaag was Fenna nog een dagje thuis. Oh, wat verlang ik naar morgen! De hele dag voor mij alleen….zalig!

Ik kreeg nog een leuk pakketje binnen vandaag. Een heel dik en gaaf uitziend boek! Super blij mee.

Op woensdag hebben wij altijd dubbele agenda in de avond. Thomas moet naar karate en Amy naar hockey. Ik besloot met Amy mee te gaan dit keer. Ik neem dan een boek mee en kan met één oog naar de training kijken en ondertussen ook nog lekker even lezen. Ideaal!

Donderdag

Alleen! Ik heb na een aantal weken eindelijk even het huis voor mij alleen. Ik kan daar zo van genieten! Ik doe wat klusjes, ruim de kamer op en sta dan voor een dilemma….haha

Ik besloot eerst maar even te gaan lezen 😉

In de avond ga ik nog met Fenna mee naar hockeytraining (inclusief boek) en in de avond is Andries naar de ouderavond op Amy haar school. Ik lees mijn Harry Potter boek uit en ga heerlijk ontspannen slapen. Wát een geweldig dagje heb ik gehad.

Vrijdag

Thomas had in de ochtend een botsing met Amy haar hockeystick. Meteen kwam er een bult en blauwe plek tevoorschijn. Hij is een bikkel, maar er kwamen toch traantjes zo net voordat de school begon. Zo zielig.

Vandaag begon ik ook in mijn nieuwe boek van mijn TBR lijstje. Ik ben benieuwd aangezien de recensies/reviews erg wisselend zijn. De cover vind ik in ieder geval wel super tof!

In de avond ga ik met Thomas naar zwemles. Altijd gezellig met mijn 2 vriendinnen daar, lekker kletsen. Daarna kijken de meiden The Voice (ik lees verder in mijn boek). Andries gaat een avondje stappen met een collega, dus ik duik mijn bed in tegelijk met de meiden en lees daar nog even op mijn e-reader verder in de Blokkenjongen.

Zaterdag

Geen hockey vandaag! Ik hoopte dat ik wat zou kunnen uitslapen, helaas werd ik om half 7 al wakker. Thomas lag nog heerlijk naast mij te knorren, dus ik bleef nog maar even lekker liggen.

Vandaag werd ik verrast met deze stapel boeken! Wow!

Allemaal recensie exemplaren die ik mag gaan lezen voor mijn blog en YouTube, super tof!

Ik wilde een selfie maken van mijn ‘bad hairday’, maar Fenna lachte mij telkens uit….tja, dan krijg je zo’n mislukte foto.

In mijn onlangs gekochte nieuwe Tante Betsy jurkje. Gescoord in de sale!

Ik ging met Thomas nog even langs bij mijn vader. Gezellig!

Eenmaal thuis moesten de meiden hapjes gaan maken. Die hadden namelijk een nieuwjaarsdiner bij de hockeyclub. Amy en Fenna maakten knakworstjes in bladerdeeg.

En ze hadden zelf genoeg om uit te kiezen!

In de avond was het Wie is de mol-tijd! Genieten! Ook las ik mijn boek Spiegel uit (sneltreinvaart! review binnenkort online). Ik ging rond 12 uur naar bed, en viel meteen in slaap.

Zondag

Vandaag moesten zowel Amy als Fenna wedstrijden spelen. Andries ging met Fenna mee en ik later in de middag met Amy. Tot die tijd kon ik heerlijk genieten van de zondag. Amy en Thomas waren spelletjes aan het doen aan tafel en ik besloot weer in een nieuw boek te beginnen. Spiegel had ik natuurlijk uitgelezen.

In de middag was het prima vertoeven in de sporthal. Helaas verloren de meiden wel. Maar Amy heeft lekker gespeeld.

We waren pas laat thuis, dus snel eten en nog even relaxen. Ik was eigenlijk wel lekker toe aan een warme douche (het is echt koud buiten!), en mijn warme bed. Dus ik ging heerlijk op tijd naar bed, zalig!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijn dat jij zoveel mooie boeken leest!
  Niets voor jou om binnenkort goedkoop boeken te kopen tijdens het boekenfestjn
  Ken je dit?
  Arme jongen… hoop dat de bult snel verdwenen zal zijn….
  Jammer dat een van de meiden de wedstrijd had verloren met haar team.
  Volgende keer beter.

  Xoxo

  januari 15, 2018 at 07:28
 • Reply Jessica J.

  Wauw zeg, wat lees jij snel! En ohhh, dat HP-boek herken ik! Ik heb die box van m’n vriend gekregen. ♥ Ik wist trouwens helemaal niet dat Cara Delevingne schreef!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Opgemaakt • 2017, Q2, Q3 en Q4!My Profile

  januari 15, 2018 at 10:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge