Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #115

Een kater….ik heb een echte kater na mijn 4 overheerlijke dagen in Bath. Ik mis het slenteren door de straatjes in Bath, de heerlijke ontbijtjes, lunches en diners in Bath, de gezelschap van mijn moeder en zusje en het feit dat ik 4 dagen geen verantwoordelijkheden had. (tot op zekere hoogte dan hè?). Nooit geweten dat ik daar dus blijkbaar écht even behoefte aan had. Natuurlijk ben ik blij ook weer thuis te zijn bij mijn gezin, maar het kriebelt al om weer plannen te maken voor ons tripje voor volgend jaar.

Maandag

De harde realiteit, een berg was en een berg strijk als je na 4 dagen weer terug bent.

Ook had ik Thomas in de ochtend zijn nieuwe onesie gegeven die hij van mijn moeder had gekregen. Dolblij was hij ermee! In de auto naar school ging hij mij allemaal dingen vragen over mijn tripje naar Bath. Of ik het leuk had gehad en wat ik allemaal had gegeten. Zo lief!

Ik pakte ook mijn koffer verder uit vandaag, toen de kids op school waren. Heerlijk om al die nieuwe spulletjes een plekje te geven in huis. Vooral mijn nieuwe boeken heb ik een mooi plekje gegeven zodat ik er nog veel naar kan kijken en kan denken aan die prachtige Waterstones boekhandel en het Jane Austen museum.

Mijn moeder had voor mij de nieuwe agenda van het Nibud gekocht. Ik vind het altijd prettig om met lijstjes en budgetten te werken. Ik ben dan ook dolblij met deze agenda! Vanaf januari weer even flink gaan sparen. (en ook alvast voor het volgende Bath-avontuur ;-))

Dinsdag

Vandaag heb ik niet heel veel foto’s gemaakt. Ik ging met Thomas naar de logopedie en nam uiteraard weer even een boek voor mijzelf mee. De afgelopen dagen niet veel gelezen, dus heb even wat in te halen.

En gedurende de hele dag appen mijn moeder, zusje en ik elkaar dat we zo graag nog in Bath hadden rondgewandeld. We missen het alle 3!

Nog even een tbt foto….hier zaten we te wachten op de taxi om weer naar het vliegveld te gaan…..snik snik.

Woensdag

Kort dagje op school voor Thomas. In de middag gingen we samen weer gezellig aan de knikkerbaan bouwen. Wat blijft dit geweldig speelgoed!

En ik krijg al helemaal zin om het huis in kerstsferen te brengen. Niet zo gek als je net 4 dagen door feestelijke winkelstraten hebt gelopen. Ik ben alvast maar begonnen met twee mooie kerststerren.

Mijn moeder stuurde nog wat mooie foto’s van vroeger via de app. Zo ook deze foto van mij met mijn opa tijdens één van onze vakanties in Engeland. Yep, toen al verliefd op het prachtige land!

Donderdag

Ik heb mijn hele telefoon doorgespit, geen foto’s van de donderdag! haha. Weet ook niet of er iets speciaals deze dag is geweest. Volgens mij niet…haha.

Vrijdag

Vandaag had ik een schoonmaakwoede. Ik had deze week weer een bestelling binnen van ProWIN via mijn vriendin met oa het super spul voor je wc. (daar schreef ik dit weekend al een blog over). Dus ik ben heerlijk aan het soppen geslagen.

proWIN wc

(het resultaat kan je in de desbetreffende blog terugvinden).

Thomas had vandaag met zijn klas de jaarlijkse voorstelling. Helemaal in het teken van het Sinterklaasjournaal! Hij stond al de hele week te stuiteren en de dansjes en liedjes te oefenen thuis. Thomas kan altijd vol enthousiasme zich storten in zo’n voorstelling. Het was genieten!!

Overdag had ik gezellig schaatsen aan op tv. Ik vind dat altijd heerlijk om op de achtergrond aan te hebben staan. Associeer ik altijd met de gezellige feestmaand en de wintertijd.

In de avond nog naar zwemles en daarna lekker op de bank met een boek. Weekend! (en af en toe schoot er door mijn hoofd hoe ik er een week geleden bijzat in de pub met mijn moeder en zusje)

Zaterdag

Een drukke dag vandaag. In de ochtend moesten wij om 8:15 verzamelen op de hockeyclub voor Thomas zijn wedstrijd. Ik draaide bardienst tot 10:00, geen straf in die kou!

Even de strategie doornemen haha.

Thomas had daarna een feestje, dus die bracht ik weg en daarna reed ik weer terug naar de club. Daar moest ik even wachten tot Andries zijn eigen wedstrijd (als coach) was afgelopen en de meiden terugkwamen van Fenna haar uit wedstrijd. Snel naar huis, daar moest Fenna zich gauw klaarmaken, die had haar verjaardagsfeestje thuis met vrienden en vriendinnen. Andries bracht Amy en mij weer naar de hockey voor Amy haar wedstrijd. Hij haalde Thomas op, die werd daarna door opa en oma opgepikt voor een logeerpartijtje.

Eindelijk…..na een lange dag kwam ik om 17:00 thuis. Thomas uit logeren, Fenna ging ook logeren dus die kon ik nog even gedag zeggen. Andries had een borrel op de hockeyclub voor trainers. Amy en ik genoten van een masker en een mooie film op de tv. Heerlijk onderuit! Even een moeder-dochter avondje. Om 19:15 waren we allebei al doodmoe, het leek al wel 22:00 voor ons gevoel! haha. Oude wijfjes zijn we…haha.

Zondag

Met Amy ging ik in de ochtend naar de kerk. Haar beste vriendin werd vandaag gedoopt! Super spannend natuurlijk.

Dit was het dooplied van Amy haar vriendin, prachtige tekst.

Na de kerk gingen we naar huis en nam Andries Amy en Fenna mee naar zijn hockeywedstrijd in Leiden. Daarna zouden ze doorrijden naar Mijdrecht om bij zijn ouders te eten en Thomas op te pikken. Ik besloot thuis te blijven. Ik moest nog flink wat strijk en was wegwerken en een middagje even alleen vind ik altijd ook wel lekker.

Zo kon ik ook weer even een flink stuk lezen in mijn boek, zalig!

En….nog een leuk nieuwtje!

Yep, ik doe ook weer mee met de bloghop! Hou mijn blog dus rond die periode in de gaten, er gaan namelijk super gave prijzen weggegeven worden!!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijn dat je het leuk had gehad daar.
  Zo leuk dat je zoon een mooie onesie heeft.
  Goed om te zien dat jij het huis alvast in de kerstsfeer maakt..

  Xoxo

  november 26, 2018 at 11:42
 • Reply Jelma

  Ik geniet altijd het meest van je diary’s; heerlijk om mee te kijken in je gezin!Vooral alle dagelijkse zaken.

  november 26, 2018 at 11:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge