Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #102

Eindelijk vakantie! Deze week was nog best druk met Fenna haar musical, afscheidsfeest en Amy haar uitslag van school. Thomas had nog een feestje en we gingen lekker lunchen in Scheveningen voor de 60e verjaardag van mijn (bonus)papa. Een drukke week om heerlijk even wat afleiding te hebben!

Maandag

De maandagen zijn altijd dagen dat ik volgens mij vergeet foto’s te maken. Amy had vandaag al vakantie en Fenna hoefde alleen in de ochtend naar school om voor de kleutergroepen de musical te doen. Een rustig dagje verder.

Dinsdag

Eindelijk met Thomas naar de bieb geweest om hem in te schrijven. Nu hij naar groep 3 gaat wil ik het lezen natuurlijk stimuleren! Hij vond het in ieder geval erg leuk om zijn eigen pasje te hebben. 😉

In de middag werd ik gebeld door Amy haar mentor: ze is over naar Havo3!!! Amy helemaal blij, want de kans dat ze naar VMBO-t had gegaan was misschien nog wel groter. Aangezien haar vriendinnen ook naar Havo door gingen wilde ze super graag naar Havo 3. En gelukkig is het gelukt! (en is ze best geschrokken dat haar “luie” houding tov huiswerk en toetsen tóch consequenties had kunnen hebben…haha.)

Woensdag

Vandaag een drukke dag! Vanuit school had Thomas een feestje van zijn vriendje Max. Ze hebben een speurtocht gedaan en Thomas heeft genoten!

Andries en ik gingen ondertussen naar de verjaardag van mijn jongste broer, hij werd 20. De meiden bleken al een afspraak met vriendinnen te hebben gemaakt om de vakantie te vieren, dus mijn vader bleef met een heleboel gebak zitten…haha.

In de avond kwam mijn moeder bij ons om met ons samen naar de musical van Fenna te gaan. Het was een topavond! Fenna had een leuke rol en ook aardig wat tekst. Super trots op mijn meisje!!

Ze had de rol van toiletjuffrouw en vond mijn Tante Betsy jurkje wel geschikt voor die rol….hahahahaha.

Het werd een latertje, maar het was het meer dan waard. Nu is ze echt klaar voor de middelbare.

Donderdag

Thomas heeft sinds kort een vriendje in de wijk en speelt elke dag lekker met hem buiten. De grootste lol hebben ze samen.

Door het vele buitenspelen is meneertje in de avond ook meteen sneller onder zeil….lol.

In de avond had Fenna haar afscheidsdisco met groep 8. Ik kon haar rond half 11 in de avond ophalen, maar dat liep natuurlijk gigantisch uit! Dikke tranen en een mooi vaarwel…;-)

Vrijdag

Vandaag een rustige dag. Amy en Fenna gingen hun eigen gang en door het warme weer waren we ook wat loom. Thomas had alleen de ochtend school en daarna ook vakantie! Ik kreeg nog wat troostboekjes binnen (boeken die ik had gekocht om mijzelf even wat op te vrolijken)

Soms heb ik dat nodig. Ik probeer voor mijn gezin niet al te veel door te laten schemeren hoe nerveus ik ben voor alles wat komen gaat omtrent de melanoom. Dus ik hou mij groot. Dan is het heerlijk om af en toe even een klein cadeautje voor jezelf te kopen.

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles, altijd één groot feest!

Voordat we naar binnen kunnen gaan we meestal nog even buiten wachten op zijn vriendjes. Daar heb ik deze foto gemaakt.

In de avond begon ik heerlijk in dit boek. (inmiddels al uit haha).

Nu heerlijk genieten van de vakantie. Alle kids nu écht vrij!

Zaterdag

In de ochtend ging ik even boodschappen doen. Door het mooie weer zijn de bruggetjes veel vaker open. Flink balen, want soms sta ik vóór het boodschappen doen voor een open brug, en daarna ook nog eens….zucht.

In de middag reden wij naar Mijdrecht om nog de verjaardagen van een nichtje en neefje te vieren. Heerlijk in de tuin.

Het cadeautje voor nichtje Sara vond Thomas ook wel heel erg gaaf, een vergrootglas! Dus…..fikkie steken! hahahaha

Zondag

Vandaag hadden we een lunch in Scheveningen ter ere van de 60e verjaardag van mijn (bonus)vader. Heerlijk met de hele familie in een strandtent lunchen. Aangezien het stralend weer was namen Amy en Fenna meteen de mogelijkheid om een paar mooie foto’s te schieten.

Ondertussen genoot ik van het heerlijke eten en was ik stiekem jaloers op het toetje wat Amy en Fenna hadden gekozen…;-)

Eenmaal thuis kon ik Fenna meteen door naar een vriendinnetje brengen voor een slaapfeestje. (waar uiteindelijk niet geslapen is…haha). Wij hadden thuis een rustige avond met de finale van het WK en een beetje tv op de achtergrond. De warmte zorgt er wel voor dat je een stukje sneller moe bent. (in mijn geval dan).

Het was weer een heerlijke week! Aankomende week natuurlijk mijn operatie en onderzoek. Ontzettend spannend, maar het moet gebeuren. Ik hoop dat ik daardoor wel wat blogs online kan zetten, maar als het wat vertraging heeft dan weten jullie waardoor dat komt. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply jane

  Heel veel sterkte gewenst voor de komende week

  juli 16, 2018 at 12:21
 • Reply Natasja

  Sterkte komende week, ik duim voor een meest gunstige uitslag!
  Natasja onlangs geplaatst…Just the two of us #week28My Profile

  juli 16, 2018 at 18:36
 • Reply chucky1012

  Heel veel sterkte en ik hoop dat de uitslag goed zal zijn….

  Xoxo

  juli 17, 2018 at 06:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge