Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #168

hillybillybeauty.nl

Aanloop naar de kerstvakantie. Deze week is dan altijd extra druk. Zo druk dat ik soms vergat foto’s te maken voor mijn Diary! Excuses! Deze week mocht Fenna haar beugel eruit, nam ik een leuke video op met mijn zusje en gingen we onverwacht met het gezin een nachtje naar Gouda. Welkom bij weer een nieuwe Diary!

Maandag

Eindelijk was het zover! Fenna haar beugel mocht er uit vandaag. Ze was ontzettend zenuwachtig, maar het was het allemaal waard. Wat een prachtig resultaat!

Ook kwam er nog een verlaat sinterklaascadeautje voor Thomas binnen. En hij vond het een zeer geslaagd cadeau!

En ik ben zelf een beetje dom geweest. Ik bestelde de december Illumicrate box dubbel! Super dom natuurlijk. Dus ik besloot er eentje aan mijn zusje cadeau te geven voor kerst. Zij verraste mij met het idee om samen de unboxing te filmen. Dat werd een geweldig project, met een staartje…

Onder het mom van ‘iets meer bewegen’ besloten Andries en ik in de avond een stuk te gaan lopen. Goed bezig!

En daarna heerlijk duiken in een ultiem kerstverhaal…

Dinsdag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Heerlijk gelezen en ontspannen.

Woensdag

Vandaag kwam mijn zusje in de ochtend om samen de unboxing op te nemen. Ze vond het super spannend! Maar toen we eenmaal bezig waren liep het als een trein. Achteraf hebben we zo genoten van onze samenwerking dat er ter plekke een super leuk idee ontstond! We gaan samen video’s maken onder de naam: De boekenzusjes!

Kijk de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=Ol81UMpqauM&t=20s

En volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/de_boekenzusjes/

Jullie begrijpen dat we de rest van de dag constant aan het appen waren met leuke ideetjes!

Donderdag

Naast het appen met mijn zusje kwam ik erachter dat Steps sale had. En de blouse die ik sinds de collectie op het oog had was nu voor de helft van de prijs. Dus heb ik mijzelf getrakteerd!

En in maatje 40! Whoppa!

In de avond was het weer tijd voor een actieve uitdaging. Andries heeft via Marktplaats een boksset gekocht, dus ik ging boksen. Man, wat is dat zwaar!

Vrijdag

Leuk dat boksen…haha. Mijn voet kwam flink hard in aanraking met Andries zijn ellenboog.

Zaterdag

In de ochtend had Thomas een clinic in de zaal voor keepers. Aangezien Thomas het keepen met hockey erg leuk vindt hadden we hem opgegeven.

Op dit moment heb ik een nieuwe favoriet in de badkamer. Super blij met dit spul!

Mijn zusje is ondertussen erg druk met het ontwerpen van het logo. Het wordt zo gaaf!

In de avond keken de meeste in het gezin naar de wedstrijd tussen Rico en Badr, ik las heerlijk in een nieuw boek.

Zondag

Na een relaxte ochtend kwam Andries met het idee om als cadeautje voor de kerst met het gezin een nachtje weg te gaan. Super leuk! Het werd Gouda! Jammer dat het weer niet mee zat, maar we hebben een super leuke en gezellige avond gehad.

Na een erg leuke avond doken we in bed in de B&B. Helaas had ik een super slechte en vooral korte nacht. Maar het was het allemaal waard.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge