Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #225

hillybillybeauty.nl

Deze week was een week waarin ik niet heel veel foto’s heb gemaakt. Toch hierbij een mini-diary. Want ik vind het altijd leuk om even wat dingetjes te delen uit mijn leven. Zo ook een foto van een prachtige wand die ik met een collega creëerde op mijn werk. En ook wat nieuw leven in de tuin. Dus bij deze, welkom bij deze nieuwe diary!

Maandag

Het is altijd leuk om foto’s te krijgen van school. Even een kijkje nemen in het klaslokaal van Thomas. Hier zijn ze bezig met proefjes, en natuurlijk met zijn beste vriend!

Ik moest vandaag werken. Ik had flink last van mijn arm door de vaccinatie van de dag ervoor. Hopelijk blijft het alleen bij een pijnlijke arm.

Dinsdag

Vandaag werd ik op mijn werk weer verrast door wat leuke foto’s. Thomas had muziekles en alle kinderen mochten gewoon op keyboards leren spelen. Dat vond Thomas echt geweldig!

Woensdag

Vandaag lekker vrij, en daar heb ik heerlijk van genoten! En kijk eens wat ik in de tuin zag. Wat is de natuur mooi!

Donderdag

Vandaag een lange dag werken, geen foto’s 😉

Vrijdag

Hier in de buurt is altijd een invasie van ganzen. En soms komen ze even langs het huis. Toch best een apart gezicht al die beesten 😉

Zaterdag

Tegenwoordig is zaterdag voor mij weer hockeydag! In de ochtend nam Andries de wedstrijd van Thomas voor zijn rekening, maar in de avond ging ik naar Fenna haar wedstrijd. Die speelde uit in Rotterdam, en mocht gewoon op het officiële hoofdveld!

Lekker in de tribune relaxed de wedstrijd kijken. En wat was het een geweldige wedstrijd! Ze wonnen met 5-2.

Ook keek ik vandaag met Amy en Thomas deze fantastische film op Disney+. Luca heet hij, echt een aanrader!

Zondag

Toen ik naar mijn werk ging zag ik in de tuin opeens dit mooie braampje. We wisten niet eens dat we die hadden in de tuin!

Op mijn werk besloot ik met een collega de wand aan te pakken. Helaas vergeten een vóór-foto te maken. Maar op elke plank stond 1 titel met wat Doppers erbij. Nu is het een fantastische wand geworden al zeg ik het zelf.

Een zeer voldane dag!

En ja, over het Nederlands elftal gaan we het maar niet hebben 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge