Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #94

Wat een geweldige week! Zoveel hoogtepunten waar ik op en top van heb genoten. Een kampioenschap, een heerlijk bezoekje van mijn moeder en zusje en ook nog eens mooi weer. Genieten geblazen!

Maandag

Iedereen weer naar school vandaag. Het is natuurlijk even wennen weer na zo’n heerlijke vakantie periode. Maar het “gewone” leven gaat weer beginnen. Mijn dag bestond vooral uit wassen en strijken. Niet echt foto-waardig 😉

Dinsdag

Vandaag in de stralende zon naar de logopedie. Onze vaste prik is altijd even de speeltuin. We bleken alleen voor niks te zijn gegaan, de afspraak stond pas voor volgende week..haha

Eenmaal thuis lag er nog een prachtig boek in de brievenbus. Wat een mooi cover!!

Het was zulk prachtig weer dat ik met Fenna op de fiets mee naar hockey ging. Even een heerlijk fietstochtje in het stralende zonnetje.

Woensdag

Mijn moeder komt vrijdag een paar uurtjes langs en die appte mij of ze bij de Lidl nog wat wasmiddel voor mij mee moest nemen. Graag mam!

En woensdag is natuurlijk altijd karate. Het is afzien, een uur op zo’n houten bankje, funest voor je rug! Maar met een goed boek hou ik het meestal wel vol. En Thomas zien genieten tijdens zo’n les maakt ook veel goed. 😉

Donderdag

Met Amy ging ik in de avond naar het winkelcentrum. Ze mag een zonnebril op sterkte uitzoeken. Dus het werd een hoop brillen passen.

En deze wordt het!

Ik wilde even neuzen in de boekhandel. En besloot eindelijk dit boek mee te nemen. Ik vind de cover prachtig en het boek zelf schijnt ook super goed te zijn.

Amy wilde nog even voor een riem kijken. Ja, een riem….;-). Maar er kwamen toch nog wat meer items bij. haha

Daarna op de fiets naar huis en lekker onderuit. We gaan alweer richting het weekend!

Vrijdag

Vandaag kwamen mijn moeder en zusje gezellig langs! (en door alle gezelligheid vergeten een foto te maken). We hebben heerlijk gekletst en gelachen. Genieten!

Ik ben ook begonnen met een trommeltje om in te sparen voor de zomervakantie. We willen toch graag weg, en waarschijnlijk wordt het een beetje een budget vakantie. Maar ik wil zó graag weer naar Engeland. Dus al het verjaardagsgeld van zowel Andries als van mij, en zoveel mogelijk geld apart leggen om wellicht toch naar Engeland te kunnen. (door de badkamerverbouwing is de buffer toch helaas op).

Het begin is er al…lol

En vandaag heerlijk mijn nieuwe Tante Betsy aanwinst aan. Wat een geweldig jurkje is dit!

In de avond naar zwemles en daarna een film gekeken. En nu heerlijk genieten van het weekend!

Zaterdag

In de ochtend had Fenna een wedstrijd. Het was best koud! Ze moesten tegen de koploper, pittige wedstrijd dus die ze ook nog eens met 4 invallers moesten spelen helaas.

Ondanks dat ze goed hebben gespeeld verloren ze de wedstrijd…

Daarna heel snel naar huis voor de Royal wedding! Mijn moeder en ik appten ondertussen over en weer. Genieten geblazen!

Mijn moeder had helemaal een mooi uitzicht op die mooie tv! haha.

In de middag besloot ik Thomas zijn broeken met kapotte knieën eens onder handen te nemen. Nu heeft hij weer wat korte broeken erbij.

Mijn haar is veel te lang. Eigenlijk moet ik naar de kapper, maar voor nu hadden we een creatievere oplossing. Amy mocht mijn haar knippen!

Ze vond het heerlijk om te doen. Ik denk dat deze dame een schoonheidsspecialiste opleiding en kappersopleiding gaat doen ooit….haha.

Zondag

Vandaag was het een mega spannende dag voor Amy! Ze was een tijdje geleden geselecteerd voor de NK Shoot Out competitie vanuit haar club. Vandaag moest ze strijden tijdens de regionale kampioenschappen. Mocht ze hier winnen, dan mag ze door naar de Landelijke Finale eind juni in Breda. Hier gingen we eigenlijk niet van uit, de competitie is namelijk pittig! Je zit bij de beste van de regio!

In de eerste ronde mocht ze door naar de herkansing om naar de halve finale van deze ronde te gaan. Gelukkig nog niet afgevallen!

Bij de herkansingsronde was ze gedeeld eerste, dus ging ze door naar de halve finale!

Inmiddels stond ik al stijf van de zenuwen, ik vond het zo spannend!

In de halve finale werd het nog zenuwslopend toen haar laatste goal nét buiten de tijd was. Nu moest ze strijden met 2 andere meisjes voor een finale plaatst!

Maar zij scoorde als enige in de eerste ronde, dus ze ging door naar de finale!!! Wie had dat ooit gedacht!

De finale leek in het begin niet echt lekker te gaan. Er zitten ook zulke getalenteerde meiden tussen! Sommige spelen op landelijk niveau! (en Amy speelt zelfs geen selectie). Maar uiteindelijk kreeg ze na het maken van een goal haar zelfvertrouwen terug en scoorde ze net genoeg om te horen te krijgen dat ze erbij zat! Ze mag naar de landelijke finale in Breda!!! Ik kan het eigenlijk nog steeds niet bevatten. Wát een geweldige prestatie van mijn meisje….ik ben super trots op haar!

Het was een hele spannende en prachtige dag. In de avond lag ik al vroeg op bed. Flinke hoofdpijn van de hele dag in de volle zon. Maar het was het allemaal waard….

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd dat je dochter door is….
  Spannend hoor en ik wens haar heel veel succes….

  Xoxo

  mei 22, 2018 at 05:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge