Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #159

hillybillybeauty.nl

Deze week werd mijn oudste gewoon 15 jaar! Wat een leeftijd! Thomas kreeg nieuwe hockeysticks, Andries stuurde wat foto’s vanuit Zweden en de beslissing over een nieuwe stoel werd genomen. Allemaal leuke dingen.

Maandag

Weer een nieuwe week! De tijd dat Andries van huis is al ruim over de helft. Vandaag kreeg ik mijn nieuwe Manfield laarzen. Zo blij mee!

Binnenkort uiteraard even een foto met een outfit en deze super gave laarzen. En ze zitten zalig!!

Dinsdag

Vandaag kreeg ik de onderste trap af. Het is zo’n verschil en zoveel mooier geworden. Stiekem een beetje trots op mijzelf.

Via de app zitten mijn moeder, mijn zusje en ik onszelf al helemaal gek te maken voor ons tripje naar Engeland. We hebben wel pech dat de Cath Kidston niet meer in Bath zit, anders hadden we deze kalender ongetwijfeld gekocht!

In de avond begon ik lekker in een nieuwe thriller….heerlijk!

Woensdag

Thomas kreeg vandaag zijn nieuwe sticks binnen. Een buiten stick en een zaalstick. Hij is er helemaal blij mee!

Donderdag

Andries stuurde wat foto’s van de plek in Zweden waar hij zit. Prachtig!

Ook maakte ik foto’s van de meiden in hun Daily Paper trui voor een blog. Altijd leuk om dat even met ze te doen.

In de avond hadden ze hun schoolfeest. Amy ging bij een vriendin “klaarmaken” en Fenna kwam met een vriendin hier thuis. Ik bracht de meiden naar het schoolfeest en gelukkig werden ze door een andere moeder om half 1 thuisgebracht. Ik lag op de bank te slapen totdat ze thuis kwamen en bij binnenkomst kon ik Amy meteen feliciteren!

Vrijdag

Deze prachtige dame alweer 15 vandaag! Ze kreeg van ons een paar Sendra laarzen en een gaaf boek. Ze moest wel een paar uurtjes naar school (wat voor beide meiden lekker pittig was na zo’n kort nachtje). Oma en tante Saar kwamen overdag voor haar verjaardag om mee te gaan naar de hockey en een patatje te eten. Gezellig!

Ik was ook nog even in Leidschehage, hier ga ik met de kids in de vakantie naar toe! Heerlijke ijsjes zag ik voorbij komen.

En deze stoel gaat het worden in de woonkamer! Ik ben hier stiekem al zolang verliefd op! Mijn zusje heeft een ruime auto waar hij in past, dus die bood aan aankomende week samen even de stoel te halen. Super lief!

In de avond kwamen mijn broer, vriendin, vader, (bonus)moeder en jongere broer op visite. Gezellig!

Zaterdag

Vandaag vierden we Amy haar verjaardag voor de Janbroers kant van de familie. Lekker druk!

En deze taart was lekker!!!!

Zondag

Vandaag een rustig dagje. Wel gingen we even op de fiets naar mijn vader. Even lekker bewegen in het heerlijke herfstweer.

En daarna was dit wel verdiend!

En nu lekker vakantie!!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge