Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #118

Whoohoooo! Eindelijk mocht Thomas na bijna drie jaar zwemles afzwemmen voor zijn A diploma. Samen met zijn 2 beste vriendjes die ook in hetzelfde badje zaten. (en ook al net zolang bezig zijn, haha). Een hele spannende week dus!

Maandag

Vandaag was het de taak van de meiden en mijzelf om de boom op te tuigen. Onze boom staat wel wat scheef, maar ja, manlief wilde echt geen nepboom. Maar hij staat weer! Top! (er moet alleen nog een kleedje onder de boom en om de emmer heen ;-))

Vandaag ook meteen begonnen met het schrijven van de kerstkaarten.

Vandaag kwam ook mijn bestelling binnen. Ik wilde zo graag het boek De Kerstmisaurus‘, dus die uiteindelijk gekocht. Ook ben ik dol op de illustraties van Benjamin Lacombe, dus heb mijzelf een boek cadeau gedaan van  hem. (en ik gok dat dit niet de enige blijft)

Helemaal blij met mijn nieuwe aanwinsten!

Fenna ging met de sportklas vandaag skiën! Voor het eerst op de latten. Ze vond het super gaaf!

Dinsdag

Vandaag heb ik toch iets moois meegemaakt! Amy  heeft in één dag een boek uitgelezen! Yep, zonder dwang. ;-). Nou had ze natuurlijk wel voordeel ervan, ze kreeg namelijk 5 euro als ze het boek zou uitlezen. Dat had ik een keer in een gekke bui gezegd. En aangezien ze spaart voor een dure ketting, kon ze dat geld goed gebruiken! Maar het feit dat ze het boek in één dag uitlas, dat is werkelijk een wonder.

Thomas is wél wat meer geïnteresseerd in boeken, en die kreeg het tweede deel van Dog Man van mij. Dat heeft hem weer ruim een uur vermaakt.

Woensdag

Vandaag ontving ik een leuk perspakket om zelf mocktails te maken. Super gaaf!

In het pakket zat nog veel meer! Ik kan niet wachten ermee aan de slag te gaan.

In de avond dook ik lekker in mijn boek. Zalig!

Donderdag

Andries heeft deze week avonddienst, en ik kon dus met de meiden naar de zaalhockeytraining. Toch leuk om weer eens een training te zien.

Vrijdag

Vandaag heerlijk een momentje voor mijzelf bij de kapper. Even genieten van de massagestoel en een opfrisbeurt voor mijn kleurtje. Helemaal blij mee!

En ik had het zo koud vandaag, dus lekker mijn warme trui aan die ik kocht in Bath.

Zaterdag

Vandaag geen hockey, nou ja, niet van het gezin, wel op tv! De halve finale, super spannend!

Met Fenna ging ik nog even naar Leidschenhage voor wat cadeautjes ed. Daar kwam ik bij de Action Amy haar favoriete luchtje tegen, mooi voor onder de kerstboom!

De rest van de dag heb ik lekker ontspannen doorgebracht, lezen dus!

Zondag

In de ochtend gingen we eerst met z’n allen naar Fenna haar zaalwedstrijd. Nog even spannend, tijdens de wedstrijd kreeg ze een stick op haar neus, flink bloeden! Gelukkig kon ze later wel weer spelen.

Daarna meteen door naar een zwembad in Den Haag….op voor het A diploma!

En in the pocket!! Wow!! Super trots op deze knul….Op naar het B diploma!

En als je je diploma haalt mag je kiezen wat je wilt eten.

De meiden gingen in de avond samen braaf aan hun huiswerk. Maar op de foto als het make-up eraf is willen ze niet meer..haha

Ik ging met een big smile naar bed, zo blij dat het diploma van Thomas binnen is. Top dag!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Jelka

  Gefeliciteerd met Thomas’ diploma! Mijn Fenna mag a.s. woensdag afzwemmen voor haar B diploma. Dan zijn we op het randje van het jaar toch eindelijk klaar met de zwemlessen (nou ja, voorlopig. De jongste moet natuurlijk ook nog)!!
  Mooie boom! Fijne feestdagen alvast!

  december 17, 2018 at 15:35
  • Reply hillybillybeauty

   Wat goed! Ik hoop dat B er ook snel achteraan komt. Al zegt Thomas nog meer zwemdiploma’s te willen halen…haha. Voorlopig nog niet klaar dus. Fijne feestdagen voor jou en je gezin!

   december 17, 2018 at 15:44
 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd dat jullie zoon zijn zwemdiploma heeft behaald

  december 18, 2018 at 05:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge