Follow:
beauty

Huda Beauty LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

De nieuwe mascara van Huda Beauty is ontzettend populair. De mascara was in Nederland binnen no time uitverkocht en overal op internet kwam ik de mascara tegen. Voor mijn verjaardag kreeg ik van Fenna deze mascara als cadeautje. Super lief! Ik ben altijd in voor een top mascara, dus ik kon niet wachten om hem te testen!

Huda Beauty LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

Meestal ben ik niet zo’n hele erge fan van een mascara die aan beide zijden een borsteltje heeft. Constant moeten draaien, doppen weer dichtdraaien, ik vind het lastig. Maar wanneer iedereen zo enthousiast is over een bepaalde mascara wil ik mij er wel even overheen zetten. De Huda Beauty mascara heeft aan de ene kant een mascara voor lengte en krul en aan de andere kant voor volume. De borsteltjes zijn dus verschillend van vorm.

Borsteltje voor krul/lengte:

LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

Dit borsteltje heb ik per ongeluk al een keer flink in mijn oog gehad, en dat is geen pretje! Dit lag natuurlijk aan mijn klunzigheid, maar pas dus op…haha.

Het borsteltje is flexibel, heeft korte “haartjes” en geeft maximale lengte en krul.

Borsteltje voor volume

LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

Een flexibel borsteltje welke in een puntje loopt. Dit borsteltje vind ik erg prettig in gebruik. Al ben ik vaak meer van de ‘echte’ haartjes aan een borsteltje, toch werkt deze goed voor mij!

Resultaat

LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

Vroeger had ik van mijzelf hele volle en lange wimpers. Naarmate ik ouder word lijken deze steeds minder te worden helaas. Een goede mascara is dus zeer gewenst!

LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

Ik heb zelf eerst de curl/length kan gebruikt. Huda Beauty adviseert zelf (dit las ik later) eerst de volume te gebruiken en daarna de curl/length. Hiermee bereik je een nog mooier effect!

Op zich vind ik de lengte mooi, de krul mocht wel ietsje meer. Sommige haartjes plakken wel een beetje aan elkaar, maar dat heb ik al snel met mascara’s

LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

Hier heb ik de volume mascara eroverheen aangebracht.

LEGIT LASHES DOUBLE ENDED MASCARA

En hier met een complete ooglook.

Conclusie

Na een beetje experimenteren heb ik wel een mooiere, minder aan elkaar geklonterde, ooglook kunnen creëren. Maar ik ben niet zó verliefd dat ik dit de allerbeste mascara ever vind. Ook geeft de mascara nog vrij lang na het aanbrengen af. Wanneer ik de mascara in de ochtend rond half 8 aanbreng, voordat ik Thomas naar school breng, moet ik voordat ik de auto uitstap bij school echt even in de spiegel checken. Meestal zit er dan toch een zwarte waas onder mijn ogen. Dit heb ik bij mijn andere mascara’s niet. Ik zou kunnen kijken of ik met een mascara topcoat dit kan verhelpen, maar eigenlijk heb ik geen zin om nóg een laag aan te brengen. Jammer!

Al met al vind ik het qua resultaat een fijne mascara. Maar door het afgeven pak ik hem inmiddels minder vaak om te gebruiken. Wellicht hebben andere mensen geen problemen met het afgeven, maar bij mij is dit dus helaas wel.

De Huda Beauty Legit Lashes mascara kost €27,00 en is verkrijgbaar bij The Beauty Editor.

Liefs Hilde

** Wanneer je via mijn blog bij The Beauty Editor bestelt krijg je een kortingscode van 5% **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Tonny

    Probably one of the most useful and informative blog posts Ive come across in a while!

    september 30, 2021 at 10:36
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge