Follow:
lifestyle, samenwerking

iPhone 11 te duur? Dit zijn de beste alternatieven

Wat is dat toch met de jeugd en Apple? Mijn pubers weigeren ook maar een ander merk mobieltje en ook hun oortjes moeten de originele Airpods zijn (lange leve de onlangs perfecte aanbieding om ze voor hun verjaardag te geven!) Ook een aantal van mijn broers zijn alleen maar tevreden met een Apple mobiel. Eén van mijn broers deed onlangs bijna een impulsaankoop om de nieuwste iPhone aan te schaffen… Maar wat als dit nou niet echt binnen je budget ligt, wat dan?

iPhone 11

Vooral de drie camera’s van de iPhone 11 zijn natuurlijk fantastisch. Tel daar een prachtig oled-scherm bij op en ik kan mij stiekem voorstellen dat dit een hele gewilde mobiel is. Maar ja, die prijs is iets minder gewild, laten we eerlijk zijn! Natuurlijk kan het zijn dat je er voor gespaard hebt en in de mogelijkheid bent om deze prachtige mobiel te kopen, zorg dan wel dat je hem goed beschermd. Een iPhone 11 Pro Max hoesje kopen is absoluut een aanrader!

Soms is een beetje geduld ook verstandig. Er zal een tijd komen dat je de iPhone 11 als refurbished exemplaar kunt kopen en dat scheelt je al snel een paar honderd euro!

Een goede Android optie: Huawei P30 Pro

Door oa het AD werd deze mobiel bij lancering al bestempeld als beste camera-smartphone van het moment. En nog steeds wordt deze mobiel zo gezien. De nieuwste Huawei Mate 30 Pro heeft geen Google ondersteuning en dat is toch wel iets wat ik persoonlijk zou missen! Daarom is de Huawei P30 Pro is daarom een goedkopere optie als je puur kijkt naar camera kwaliteit op je mobiel.

Nóg iets voordeliger

De Samsung Galaxy S10e is nog een stapje voordeliger dan de Huawei. Zelf heb ik ook een Samsung en ik ben hier reuze tevreden over. Natuurlijk zie ik qua camera kwaliteit wel verschil met bijvoorbeeld de iPhone van Amy, maar ik ben toch tevreden.

De Galaxy S10e is de eerste uit een nieuwe serie van het merk en heeft wel een aantal voordelen wat ook de luxere uitvoeringen hebben, maar een aantal luxe voorzieningen minder. Zo heb je een zoomcamera minder maar wel een uitstekende hoofdcamera. En voor minder dan 500 euro dus een prima alternatief!

Refurbished

Wil je toch graag een iPhone? Kijk dan eens op sites waar ze refurbished iPhones aanbieden. Amy, mijn oudste, heeft een mooie iPhone via zo’n site en hij werkt fantastisch! Vaak kan je kiezen uit verschillende opties binnen één model. Op die manier kan je voor een flinke duit minder toch een mobiel kiezen die je graag wilt. Vaak zit er een nieuwe accu in en heb je ook nog eens garantie. Voor ons was dit dé ideale oplossing!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge