Follow:
fashion, samenwerking

Is het al bijna lente?

Sinds ik in het bezit ben van een tweedehands elektrische fiets ben ik elke keer op de fiets naar mijn werk gegaan. En daar ben ik best trots op! (Ik geef wel toe dat de fiets nog maar een week in mijn bezit is ;-)). Het enige minder leuke is de kou. Man, wat is het koud op de fiets! En op een elektrische al helemaal. Ik kijk daarom ook wel stiekem uit naar het heerlijke lenteweer. En daarbij krijg ik ook meteen zin om mijn kledingkast eens grondig uit te mesten. Ik koop niet heel vaak kleding, en draag kleding ook vaak totdat het echt “op” is. Maar in mijn kledingkast heb ik wel kleding die eigenlijk niet meer bij past. Dus tijd voor een grote schoonmaak en bewust een aantal items toevoegen in plaats van impulsieve aankopen doen.

Schoenen

Ik heb een aantal familieleden (ik noem geen namen) die een eigen schoenenwinkel kunnen beginnen. Ik heb zelf eigenlijk nooit een hele erge schoenentik gehad. Ik vind schoenen leuk, maar ik heb geen behoefte om kasten vol schoenen te hebben. Voor de lente/zomer heb ik al wel een paar leuke sneakers, maar voor mijn werk heb ik nog wel een paar zomerse schoenen nodig. Op mijn werk mag ik namelijk niet op sneakers lopen. Dus ik ben een beetje gaan speuren naar leuke zomerse schoenen die goed te combineren zijn én lekker lopen!

Roze OMODA Loafers BEE BOLD - large

Dit is eigenlijk mijn moeders schuld. Zij liet mij deze zien (ze zijn er ook in het groen!) en ik zie mezelf hier al echt op lopen. Heerlijk met een luchtige broek of onder een leuke jurk. Toen ik deze schoenen zag werd ik gewoon echt blij. En iedereen wil toch een blije boekenverkoopster? 😉

Voor vrije tijd zou ik nog wel een paar gekleurde sneakers willen. Lekker vrolijk en kleurrijk. Mijn dochter Amy is helemaal verliefd op Vans. Zij vindt ze heerlijk lopen en dat maakt mij nieuwsgierig. Ook mijn zus Sarah (en haar man overigens ook) zijn fan van Vans. Dus ik heb deze gespot en zie mijzelf hier van de lente en zomer zeker op lopen!

 

Gele VANS Hoge sneaker UA OLD SKOOL WMN - large

 

Kleding

Mijn zus komt binnenkort mijn kledingkast organiseren. Zij is een ster in het maken van leuke combinaties en is stiekem mijn persoonlijke stylist als we gaan shoppen. We gingen voorheen eigenlijk altijd 2x per jaar naar Engeland en daar haalde ik dan mijn kleding. Tussendoor kocht ik nooit zo heel veel. Een tijdje geleden zijn we nog met mijn moeder wezen shoppen en mijn zus heeft mij toen helemaal gekleed. Heerlijk! Ik heb daar gewoon wat minder kijk op.

Zij gaat mijn kledingkast uitmesten. Kleding wat te groot is, of vaal gaat meteen weg. Zij helpt mij dan met het maken van setjes en we kunnen dan precies zien wat ik nog mis in mijn kledingkast. Sowieso kan ik absoluut wat kleding gebruiken wat ik kan dragen als het warmer wordt. En mijn liefde voor jurken zal daarin zeker de boventoon voeren.

Deze jurk vind ik bijvoorbeeld erg leuk. Ik wil wel mouwtjes om mijn bovenarmen te bedekken, en dit vind ik leuke mouwtjes! Dan zou ik er een leuk glitterriempje bij dragen om wat meer taille te creëren.

Zwarte CATWALK JUNKIE Maxi jurk DR DAWN FLOWERS MAXI - large

En deze!!! Wat een mooie jurk! Wat ik bij jurken ook geweldig vind is als de achterkant iets langer is dan de voorkant. Dit is echt een jurkje waar ik meteen verliefd op ben. En ik ben een liefhebber van het dragen van een riempje (ook omdat ik daar mijn werktelefoon aan kan hangen tijdens het werk).

Zwarte MOLIIN Midi jurk SALOME - large

Deze jurk heeft dan wel lange mouwen, maar deze zijn luchtig. Dus dat kan prima tijdens het warmere weer.

Mijn grootste uitdaging is het vinden van leuke zomerse broeken en hoe ik die moet combineren. Leuke blouse erop? Of liever een shirt? Ik vind dat lastig. Maar ik weet dat mijn zus (en moeder trouwens ook) hierbij kunnen helpen en mij kunnen zeggen wat mij goed staat.

Het moeten vooral broeken zijn die lekker zitten en luchtig zijn. Het is in het winkelcentrum snel warm, dus een te warme broek is niet prettig. Sowieso heb ik een nette zwarte broek nodig, hierop kan ik dan ook al mijn bloesjes combineren.

Zwarte MODSTRÖM Pantalon PERRY PANTS - large

Zoiets is altijd ideaal om in de kast te hebben liggen. En ook leuk met Vans dus zoals je kunt zien!

Mijn moeder is in de zomer een liefhebber van linnen. Heerlijk luchtig en netjes. Dus misschien moet ik toch ook maar eens kijken naar een mooie linnen broek. Dan moet ik alleen nog wel wat items om hierop te combineren, maar daar weet mijn moeder wel raad mee 😉

Zand SOFIE SCHNOOR Wijde broek TROUSERS #S222217 - large

Met een lichte broek moet ik wel de hele dag opletten dat ik er geen vlekken op maak natuurlijk 😉

Gaan jullie voor het begin van een nieuw seizoen door jullie kledingkast heen? Ik ben benieuwd!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge