Follow:
samenwerking, sieraden

Hoe combineer ik mijn sieraden?

Tegenwoordig kunnen steeds meer mensen geen genoeg krijgen van sieraden. Je hebt sieraden in verschillende soorten en merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Finaste’s ringen of armbanden? Het zijn al lang niet alleen meer de vrouwen die sieraden dragen. Ook mannen dragen steeds vaker sieraden met trots. Hieronder lees je alles over Finaste.nl

Welke sieraden zijn er?

Om bij het begin te beginnen, is het fijn om te weten welke soorten sieraden er zijn. De keuze is immers reuze. De toegevoegde waarde van sieraden is erg groot. Zo kunnen ze jouw outfit net dat beetje extra geven; de finishing-touch. Er zijn verschillende soorten sieraden, waarbij je kunt denken aan kettingen, armbanden, oorbellen, Finaste’s ringen en ook enkelbandjes en leuke speldjes. Het dragen van sieraden is veelzijdig. Je kunt sieraden dragen om verschillende redenen. Sieraden kunnen een symbolische betekenis hebben, zoals een herinnering aan iets of iemand omdat je dit sieraad van hem of haar hebt gekregen. Echter, je kunt ook sieraden voor jezelf kopen gewoon omdat je ze leuk en mooi vindt.
Ook binnen het soort sieraad zit variatie.

Sieraden zijn er in uiteenlopende soorten, kleuren, vormen en maten. Binnen het soort sieraad zit ook nog eens verschil. Als voorbeeld kun je denken aan Finaste’s ringen. De ringen van Finaste zijn nooit hetzelfde. Elke ring is uniek. Zo heb je een ring met parels en diamanten, gouden ringen, zilveren ringen, wat grovere ringen en juist subtielere ringen en nog veel meer. Samenvattend kun je stellen dat er binnen het soort categorie sieraad ook weer verschillende soorten bestaan. Het kan daarom ook best een klus zijn om meerdere soorten sieraden met elkaar te combineren. Hoe combineer je de verschillende sieraden goed met elkaar om jouw outfit compleet te maken?

Hoe kun je sieraden goed combineren?

Er zijn een aantal combinaties van sieraden die welbekend zijn. Met deze gecombineerde sieraden kun je vrijwel nooit de mist in gaan. Je weet zeker dat de combinaties jouw outfit de finishing touch geeft die je outfit nodig heeft. Wat je vaak ziet is dat er elegante sieraden met parels gecombineerd worden met subtiele juweeltjes met kleurrijke steentjes. Denk bijvoorbeeld aan een parelketting in combinatie met een subtiele armband met steentjes in verschillende kleuren. Maar ook zijn juist de wat grovere sieraden dit jaar helemaal hip. Hierbij kun je denken aan chokers en grovere kettingen die gecombineerd worden met unieke, opvallende armbanden en grotere oorbellen. Oorbellen en kettingen worden overigens sowieso vaak met elkaar gemixt en kan elke look helemaal compleet maken.

Welke kleuren passen goed bij elkaar wat betreft sieraden?

Het zal je niet verbazen als ik zeg dat goud en zilver de populairste sieraden kleuren zijn. Echter, veel mensen hebben het idee dat gouden sieraden niet gecombineerd kunnen worden. Zij vrezen ervoor dat deze kleuren totaal niet matchen. Maar geen zorgen, want deze kleuren zijn juist hartstikke leuk met elkaar te combineren! Draag bijvoorbeeld eens een gouden ketting met een zilveren ring. Deze kleurencombinatie is zeker het proberen waard. Daarnaast worden de kleuren zilver en goud ook vaak gecombineerd met de kleur roségoud. Sla je slag en vindt jouw favoriete kleurencombinatie.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge