Follow:
beauty

Karine Jackson 100% natural Hair Care

karine

Beauty Kitchen introduceert in samenwerking met award-winning topkapper Karine Jackson een 100% natuurlijke, innovatieve haarverzorgingslijn met fantastische producten die het haar effectief verzorgen, herstellen en beschermen. Ik ontving drie producten: The Volumiser texturising dry shampoo, The Cleanser repair and protect shampoo en The Protector Multi-purpose primer.

VOOR ‘FUTURE PROOF’ HAAR

Vrouwen kiezen steeds meer voor natuurlijke merken als het gaat om huid- en haarverzorging. Uit cijfers van afgelopen jaar blijkt niet alleen de vraag naar ‘clean & green’ producten enorm te stijgen (met 33% in Engeland), maar tegelijkertijd ook de behoefte aan effectiviteit en kwaliteit van deze producten. De vriendinnen Jo Chidley, oprichtster van Beauty Kitchen, en Karine Jackson, award-winning kapper en hoofd van The Fellowship for British Hairdressing, besloten dat dit het moment was om hun droom uit te laten komen. Samen ontwikkelden ze een 100% natuurlijke, duurzame én professionele haarverzorgingslijn voor dagelijks gebruik.

De producten uit de Karine Jackson haarverzorgingslijn zijn verrijkt met het innovatieve Protec7™ complex met Abyssinian Oil, fytosterolen en sapote-olie, dat een gezonde haargroei stimuleert en zorgt voor glanzend, mooi en veerkrachtig haar. Dankzij Beauty Kitchen’s duurzame visie heeft de complete haarverzorginglijn gepre-cyclede verpakkingen en duurzame etiketten, bedrukt met milieuvriendelijke inkt.

Jo en Karine hebben, gedreven door hun passie om natuurlijke innovaties te ontwikkelen die écht werken, een productlijn ontwikkeld die zeven klinisch bewezen effecten voor haar en hoofdhuid biedt, waaronder UV-bescherming, hittebescherming, glans, herstel en bescherming tegen milieustress.

THE CLEANSER – SHAMPOO (€13,50 250ML)

karine

Deze shampoo ruikt heerlijk naar munt. Een zeer verfrissende shampoo die voor elk haartype gebruikt kan worden. De shampoo reinigt goed en herstelt de haarstructuur. Het haar wordt beschermd tegen milieu invloeden, biedt ook kleurbescherming en stoot vuil af.

THE PROTECTOR- PRIMING TREATMENT (€15,75, 50ML)

karine

Deze pre-styling primer is ideaal voor iedereen die een stijltang of föhn gebruikt. Masseer de formule na het wassen in het natte haar en voorkom zo dat je haar door hitte wordt beschadigd. De primer is verrijkt met zoete amandelolie, kokosolie en shea butter.

Dit is echt een heerlijk product! Sinds ik mijn haar korter heb ben ik ook meer in de weer met een stijltang en föhn. (het is nog wel even oefenen trouwens). Door The Protector blijft mijn haar in goede conditie!

THE VOLUMISER- DRY SHAMPOO (€13,50 30 GR)

karine

Sprenkel een kleine hoeveelheid van de poeder bij de haarwortels en masseer in voor een opgefriste coupe met volume! Een droogshampoo gebruik ik nu regelmatig. Omdat ik mijn haar minder vaak was dan voorheen heb ik het ook echt nodig. Zodra mijn haar wat vettig oogt gebruik ik de droogshampoo en ik moet zeggen dat mijn haar ook meteen veel meer volume heeft. Het valt gewoon beter dan in de periode dat ik mijn haar elke dag waste. Absoluut een favoriet!

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Nienke

    Bijzondere verpakkingen! Ik ken dit merk persoonlijk alleen van naam, hoop snel zelf ook eens iets te kunnen proberen.

    januari 18, 2019 at 09:21
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge