Follow:
fashion, samenwerking

Kledingtips voor de feestdagen!

Wat gaan jullie doen met de feestdagen? Wij hebben een bomvolle decembermaand! We hebben nog een aantal verjaardagen, een familiedag, thanksgiving, de Kerstdagen én Oud en Nieuw. Allemaal dagen die we gaan vieren met familie. Het is dan natuurlijk extra leuk om in mooie feestkleding te verschijnen. Zelfs mijn dochters Amy en Fenna zijn al druk bezig met hun kleding voor al deze dagen. Hierbij wat tips van mooie kledingstukken voor de feestdagen!

Een mooie ‘basic’ jurk

Een mooie zwarte jurk hoort eigenlijk in je kast te hangen. Je kan zo’n jurk altijd prachtig combineren met wat opvallende sieraden, een leuk tasje of riempje. En zwart is altijd goed! Ook vind ik het leuk om nieuwe merken te ontdekken als ik ga shoppen voor een feestje. Dit jurkje is van het merk penn en ink en voor mij een mooi nieuw merk wat ik heb ontdekt. Daar kwam ik dit mooie jurkje tegen. Maar ook een geweldig colbertje/jasje waar ik meteen verliefd op ben geworden!

Een mooie pantalon

Dit jasje is ook perfect als je iets netjes aan moet. Mooie zwarte pantalon eronder en klaar! Bijvoorbeeld deze mooie flared broek (wat nog steeds helemaal in is!) van cambio. Ook een prachtige kwaliteit en mooie pasvorm.

Als je dat jasje, deze broek en een mooie effen blouse combineert met elkaar heb je al een geweldige nette outfit voor een etentje bijvoorbeeld.

Dé glitter Kerstjurk!

Vooral Amy en Fenna zijn nog steeds op zoek naar een geweldige kerstjurk. Het liefst met glitters, lovertjes of tinsels of iets dergelijks. Je komt dit seizoen veel van dit soort jurkjes tegen, en ik moet ook eerlijk zeggen, ze zijn geweldig!

In Engeland heeft mijn zusje nog zo’n soort jurk gepast. Hij stond haar fantastisch, maar ze heeft hem uiteindelijk niet gekocht. Maar stiekem droomt ze er volgens mij nog steeds over….Maar kijk dan ook maar, wát een geweldige jurk dat was.

Glimmend kledingstuk

Ik heb voor mijzelf al een mooie blouse voor één van de feestjes. Ik weet nog niet wanneer ik deze ga dragen, maar dat ik hem tijdens één van de feestdagen ga dragen is zeker. Deze kocht ik ook in Engeland.

Deze prachtige blauwe glimmende party blouse. Ik ben er zo blij mee!!

Veel zilver, glitter en goud

Tja, als je een periode in het jaar echt mag shinen, dan is het wel tijdens Kerst en Oud en Nieuw natuurlijk! Hieronder nog wat items die ik online vond die perfect zijn voor deze tijd van het jaar! (Google is your best friend als je zoekt op party kleding bijvoorbeeld)

Als kerstboom

Maar wil je toch liever als kerstboom de feestdagen doorbrengen? Dan is dit de perfecte jurk….haha

 

Hebben jullie een perfecte outfit voor de feestdagen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariska

  Leuke tips! Het is elk jaar weer een struggle om te bedenken wat ik met de feestdagen aan ga trekken 😛

  november 27, 2019 at 08:07
 • Reply Julia

  Vind de basic jurk heel mooi!

  september 17, 2020 at 17:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge