Follow:
gezin, samenwerking

Maak er ondanks alles een mooi feestje van tijdens Oud & Nieuw!

Wat waren mijn kinderen teleurgesteld dat er weer geen vuurwerk afgestoken mag worden dit jaar. Stiekem vind ik het wel best, ik ben niet zo’n fan van vuurwerk afsteken ;-). Maar jammer dat het weer een ingetogen avondje gaat worden vind ik het wel. Tóch proberen we er ook dit jaar weer een klein feestje van te maken. Gewoon met het gezin, de Top 2000 en gezelligheid. Want ondanks de maatregelen kunnen we er toch best wat van maken!

Kleed je feestelijk aan!

Wanneer je allemaal al feestelijk gekleed bent voelt het meteen al meer als een feestje toch? Laat alles glitteren en stralen en trek je mooiste oud en nieuw kleding aan! Vorig jaar hebben we dat ook gedaan. Gewoon een leuke jurk of een mooie blouse met glitters, haren netjes, mooie feestelijke make-up en feesten maar!

We hebben flink gedanst tijdens de laatste nummers van de Top200 en het voelde echt als een feestje! Gewoon wij als gezin hebben er een hele leuke avond van gemaakt. En de leuke feestelijke kleding heeft daar echt aan bijgedragen.

Maak leuke foto’s

Om toch een beetje interactie met familie te hebben is het leuk om gedurende de avond leuke foto’s naar elkaar te sturen. Of je gaat nog even facetimen terwijl je aan de oliebollen zit. Vooral mijn tieners vinden het maken van foto’s altijd leuk om te doen, deze worden daarna natuurlijk ruimschoots gedeeld op hun Social Media. Een paar leuke feest items om te gebruiken bij het maken van foto’s is altijd leuk. Accessoires zijn natuurlijk altijd leuk op foto’s!

Met deze items wordt het zeker een geslaagde avond!

Versier de kamer!

Naast de mooiste outfits en leukste accessoires is het natuurlijk een must om de kamer ook een beetje te versieren. Wij zetten altijd de gave discolampen beneden en hebben natuurlijk een tafel vol hapjes. Maar de kamer nog een beetje extra aankleden met leuke versiering zorgt voor een extra gezellige sfeer natuurlijk.

Dit jaar gaan wij er dus weer voor zorgen dat we met het gezin een onvergetelijke avond gaan hebben. Helemaal over de top met slingers, lichten en mooie feestelijke outfits. Het vuurwerk fantaseren we er wel bij 😉 (alhoewel er vorig jaar toch wel wat mooi vuurwerk werd afgestoken in een straat achter ons, dus konden we gewoon meegenieten :-))

Ik hoop dat jullie net als wij toch een hele gezellige en leuke Oudjaarsavond zullen hebben. En laten we hopen dat we volgend jaar weer met een huis vol mensen het nieuwe jaar mogen inluiden.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge