Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #67

De weken gaan soms zo snel voorbij dat ik het amper bij kan houden. Ook deze week is weer voorbij gevlogen. Thomas had een schoolvoorstelling en de “gewone” afspraken gingen ook allemaal door. Ook werd er nog wat geshopt!

Maandag

Vandaag kwam één van Thomas’ beste vriendjes spelen. Zijn moeder heeft een nieuwe baan en zat wat omhoog met oppas. Nou, Thomas vond dat super gezellig! Door het mooie weer hebben we nog lekker buiten kunnen spelen. Daarna met z’n allen naar judo!

Dinsdag

Vandaag heb ik heerlijk een nutteloos dagje gehad. Haha. In de ochtend bracht ik de kids naar school, deed wat boodschappen en de standaard huishoudelijke klusjes. Daarna een bak koffie en Netflix! Ik was er aan toe!

Ik kijk non stop The Gilmore Girls. Heerlijke serie!

Woensdag

Ik ging met Thomas in de middag even naar het winkelcentrum voor klei. Hij vindt kleien ontzettend leuk, maar alles was oud. Ik zag daar ook in het winkelcentrum de dure jassen die schijnbaar nu hip zijn en die Amy in eerste instantie graag wilde. Ik maakte er voor haar nog even een foto van. Gelukkig heeft ze besloten haar verjaardagsgeld tóch aan iets nuttigere dingen te besteden. 😉

Amy en Andries hadden hockey in de avond. Andries ook zijn eerste trainerscursus. Ik ging op tijd naar bed, heerlijk onder de wol. Buiten tikte de regen op de ramen, ik hou van de herfst!

Donderdag

Vandaag niet heel veel spannends gedaan. Kids naar school, in de middag Amy geholpen met het leren voor een SO ( lekker zo vlak voor een proefwerkweek, nog even 3 so’s in 2 dagen ). Fenna had hockey in de avond en ik haalde haar op. Zo kon ik nog even een paar minuutjes van de training kijken.

Vrijdag

Vandaag had Thomas schoolvoorstelling! Hij had er vrij weinig over losgelaten, dus voor ons extra spannend. Het ging over monsters. Hij had de hele belangrijke taak om tijdens een liedje de papiertjes met de cijfers omhoog te houden. Wat was hij trots!

 

Daarna deden ze nog een dansje en Thomas was met recht de beste danser! Hij deed echt alle pasjes super goed, en hij genoot volop. Wat een geweldig en trots gevoel had ik op dat moment.

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles. Hij mag bijna naar badje 3, dus dan zijn we weer een klein stapje dichterbij het eerste diploma.

Standaard de onesie aan na zwemles. Het wordt wel tijd voor een nieuwe, deze wordt wat te klein. 😉

Zaterdag

Man, wat was het vroeg vanmorgen! Ik moest om half 8 Thomas afzetten bij mijn vader om op tien voor 8 te verzamelen bij RHC. Andries ging met Amy mee naar haar uit wedstrijd. Wij gingen met Fenna haar team gezamenlijk naar HDS.

Fenna speelde uiteindelijk niet mee, die voelde zich niet fit. Het was een hele spannende wedstrijd die de meiden terecht wonnen! ( iets met een niet zo’n eerlijke scheidsrechter ). Top gedaan meiden!

In de middag nam ik voor het eerst sinds tijden een keer een middagdutje. Ik was zo verschrikkelijk moe! Daarna ging ik lopend met Thomas naar Leidsenhage, waar Andries en de meiden al waren voor wat boodschappen.

Onderweg kwamen we helikoptertjes tegen. Van die blaadjes die als een helikopter naar beneden dwarrelen. Thomas vond dat fantastisch. Ook hadden we gesprekken over kaboutertjes, kroos, de vakantie en school. Wat was het een fijne wandeling zo met z’n tweetjes.

Zondag

Andries ging met Thomas naar de kerk zodat ik Amy kon helpen met haar huiswerk. Het is echt een boel wat ze moet leren, maar ze doet goed haar best.

In de middag ging Andries hockeyen en ik met de kids nog even naar Leidsenhage. Ik moest wat ruilen en Amy wilde nog even voor schoenen kijken.

Ze ging eerst voor Clarks, maar die zaten bij haar voeten niet prettig. Uiteindelijk bij Van Haren voor veel minder geld deze gave schoenen gekocht. Heeft ze goed gedaan! Ik vind ze tof!

Bij C&A hebben ze hele gave kleding voor jongens op dit moment, en ook nog eens 20% korting! Voor Thomas moest ik nog wat winter items hebben. Dit shirt vond hij meteen geweldig. De sequins op het shirt kan je omhoog en naar beneden vegen zodat je een andere afbeelding krijgt. Echt leuk!

Gisteren scoorde ik nog een pyjama voor Thomas, sokken, hemden wat shirts en een trui. Deze trui kocht ik nog voor een tientje vandaag. Voor Thomas ben ik klaar!

Bij de Hema zag ik deze leuke schilderijtjes liggen. Die onthoud ik voor 5 december voor de meiden!

We hadden mazzel want er stond een mega groot luchtkussen op het plein. Thomas genoot volop!

Op weg naar de auto dook ik nog even snel Rituals binnen om even de nieuwe lijn te ruiken. Dat had ik beter niet kunnen doen, want ik ben verkocht! Mijn moeder liet al weten dat zij de body cream ook wel wilde hebben, dus ik ga morgen of dinsdag nog wel even terug om 2 body creams te halen. ( review zal dan volgen uiteraard ).

In de avond aten we makkelijk ( ik was vergeten het gehakt uit de vriezer te halen, oeps ). Nu kijken we naar Max Verstappen en ziet het er goed uit! Morgen zijn Fenna en Thomas vrij, dus kunnen we er een gezellig dagje van maken.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Goed dat je dochter nadenkt over wat en waar ze iets wil shoppen…..
  Haar nieuwe shoes en mooi.
  Fijn dat je voor jullie zoon goed geshopt had.

  Xoxo

  oktober 30, 2017 at 09:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge