Follow:
beauty, samenwerking

Lang genieten van je zomerse tintje? Zo doe je dat!

We hebben een heerlijke lange zomer gehad met veel zonnige en warme dagen. Je huid heeft waarschijnlijk een mooi bruin kleurtje gekregen, maar hoe hou je zo lang mogelijk je zomerse kleurtje vast? Bij Viva Donna weten ze daar alles van en zullen ze je hier alles vertellen zodat je mooi bruin wordt en blijft.

Goede voorbereiding is het halve werk

Als je een mooi bruin tintje hebt op je gezicht zie je er vaak veel gezonder uit. Hierdoor voel je je vaak ook beter. Maar helaas gaat naar mate de herfst vordert je tintje steeds een beetje meer weg. Je mooie glanzende huid verandert weer. Zo ontzettend jammer!

Goede voorbereiding is het halve werk:

· Zorg dat je huid goed verzorgd is. Een huid die goed onderhouden is wordt mooier bruin. Een goed gehydrateerde huid bruint mooier.

· Scrub regelmatig je huid. De scrub zorgt voor een gladdere en egalere huid en dus ook mooiere bruining.

· Beweeg dagelijks in de buiten lucht! Hierdoor krijg je een goede doorbloeding en goede afvoer van afvalstoffen en toevoer van voedingstoffen. Dit is ook het beste voor een mooie huid

De beste verzorging in de zon:

· Probeer geleidelijk aan bruin te worden door dagelijks 15-20 min in de zon te gaan. Door het op te bouwen word je mooier bruin.

· Gebruik dagelijks minimaal een factor SPF 30 op je gezicht, ook als je niet in de zon gaat liggen en gewoon bezig bent. Je wordt mooier bruin en verbrand niet!

· Als je in de zon gaat smeer je al een half uur voor je naar buiten gaat in. Herhaal dit iedere twee uur!!

· Gebruik altijd een aftersun. De aftersun koelt de huid maar zorgt er ook voor dat de huid minder vocht verdampt en dus beter gehydrateert blijft.

· Scrub de huid 1-2x per week, ook tijdens het zonnen.

Zo blijft de huid langer mooi bruin:

· Blijf de huid goed verzorgen met een hydraterend product.

· Blijf ook de huid scrubben met een bodyscrub. Vaak zien we dat mensen bang zijn hun bruine tintje eraf te scrubben, maar de huid kleurt juist mooier op na een scrub beurt!

· Als er een beetje zon is buiten, geniet er dan nog even van. Voor je het weet is het weer herfst.

· Met de Perle Soleil van Marc Inbane kan je een druppeltje zelfbruiner toevoegen aan je dagcreme en/of bodylotion zodat je op een hele natuurlijk manier je bruine tintje bij kan kleuren zonder dat het onnatuurlijk wordt.

· En je kan natuurlijk heel goed een zelfbruiner gebruiken. De zelfbruiners van tegenwoordig zijn mooi natuurlijk van kleur en wij werken alleen met de beste en mooiste zelfbruiners.

· Gebruik een bronzer met een zonnig tintje. Kies voor een warme tint (peach kleur) en niet te bruin-bruin. Dit geeft in avondlicht een vermoeid uiterlijk. Peach geeft een vrolijke frisse teint

Zo kan je je zomerse tintje best een tijdje mooi houden!! Want niets is zo fijn als dat zomerse gevoel! Heb je nog vragen, neem dan contact op via info@vivadonna.nl

Hier vind je meer Marc Inbane producten. Succes en stralende groetjes Viva Donna!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge