Follow:
beauty

Lavera Hydro Effect Serum

Lavera

Als ik naar foto’s van mijzelf kijk van een aantal jaren geleden zag mijn huid er stukken beter uit. Minder pigmentvlekken, minder “rare” bultjes ( zit in de familie helaas ) en mijn huid was egaler. Om te voorkomen dat dit allemaal nóg erger gaat worden heeft Lavera een mooi serum ontwikkeld die je huid beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Ik woon natuurlijk in het westen van Nederland en ook nog eens dichtbij een snelweg. Hierdoor staat mijn huid meer bloot aan luchtvervuiling door uitlaatgassen dan wanneer ik op de Veluwe zou wonen. Last van pigmentvlekken heb ik ook sneller sinds ik moeder ben ( zal wel door de hormonen van de zwangerschappen komen ), dus als ik iets kan testen wat hiervoor uitermate geschikt is, dan graag!

Over Lavera

“Het Duitse lavera Naturkosmetik produceert met behoud van natuurlijke hulpbronnen en met respect voor mens, dier (100% dierproefvrij) en milieu, natuurlijke cosmetica en verzorging. lavera produceert huidvriendelijke en werkzame producten, en waar mogelijk gebruikt lavera plantaardige ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt. Niet alleen de producten, maar ook de verpakkingen worden onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. De missie van lavera is “Organic and natural personal care for everyone”, natuurlijke cosmetica bereikbaar voor iedereen. De producten van lavera worden inmiddels verkocht in zo’n 40 landen. Natuurlijk, effectief en mooi.”

Ingrediënten

Fijn dat er in Lavera geen siliconen, parabenen, parfum en conserveringsmiddelen zitten. Zo heb je veel minder kans op irritaties en reageer je waarschijnlijk goed op dit serum. Zelf heb ik niet zo’n hele gevoelige huid, maar heb liever een natuurlijk product dan een chemisch product.

Lavera

Het Lavera Hydro Effect Serum komt in een handig en hygiënisch pompje. Je kan het makkelijk doseren op deze manier zodat je niet teveel product verbruikt en dus verspilt.

Over het Hydro Effect Serum

Het serum werkt dus als een bescherming tegen schadelijke stoffen van buitenaf zoals luchtvervuiling. De formule is gebaseerd op Aziatische huidverzorging. Het innovatieve Anti-Pollution Complex van biologische algen en natuurlijk hyaluronzuur beschermt de huid tegen schadelijke milieueffecten en vrije radicalen die de huid dof en vermoeid maken en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.

Eigenlijk dus een serum wat je al vanaf een jaar of 20 prima kan gebruiken in combinatie met je huidverzorging. Ik gebruik het serum dagelijks onder mijn dagcrème waardoor je elke dag extra beschermd bent.

Het serum is vrij dun en kan daardoor makkelijk bij elk huidtype gebruikt worden. Persoonlijk had het serum van mij wel ietsje voller gemogen, maar dat is mijn persoonlijke voorkeur.

Het serum heeft een frisse geur en trekt super snel in de huid. Daarna mijn dagverzorging eroverheen en ik ben klaar met mijn routine! Mijn huid reageert heel goed op het serum en daar ben ik blij om. Soms wil er nog weleens een pukkel verschijnen bij het gebruik van serums, maar bij het Lavera Hydro Effect serum heb ik daar geen last van.

De prijs van 13,99 vind ik zéér aantrekkelijk! Echt een prima prijs voor het product wat je ervoor krijgt. Het is het meer dan waard!

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Klinkt erg goed!
  Ik heb ook erg veel last van pukkels etc. in het gezicht en zeker heel veel last van luchtvervuiling van uitlaatgassen, fabrieken enz…
  Dus deze serum zet ik op mijn shoplijstje.

  Xoxo

  augustus 19, 2017 at 08:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge