Follow:
beauty

Makari Deep Cleansing Lotion

Hoe leuk is het om een, voor mij, nieuw merk te testen? Het merk Makari was, ondanks mijn jaren bij een parfumerie te hebben gewerkt, onbekend voor mij. Daarom zei ik volmondig ja toen ik de kans kreeg om een mooi product te testen voor mijn blog. De Makari Deep Cleansing Lotion heb ik nu een tijdje in gebruik, dus de hoogste tijd voor een review!

Over Makari

Makari betekent ‘beautiful’ in het Swahili. Kijk, leer ik je meteen een mooi buitenlands woord! Makari bestaat al 10 jaar en de mooie producten worden gefabriceerd in Zwitserland. Makari valt onder de mooie luxe huidverzorging en heeft dan ook hoogwaardige ingrediënten in haar producten verwerkt. 100% Natuurlijke ingrediënten om je huid stralend te maken!

Het product dat ik ontving is de Makari Deep Cleansing Lotion. Noem het kitsch, maar de flacon met de gouden touches geven toch wel een luxe gevoel. Ook heeft de flacon een handig vorm om hem goed vast te kunnen houden.

En dan komen we toch wel bij een punt van kritiek van mijn kant. Mijn enige kritiek overigens, maar wel eentje waarvan ik hoop dat het merk Makari het zal overwegen. 😉

Waarom geen pompflacon????? De flacon is niet flexibel, je kan hem dus niet inknijpen om de lotion eruit te krijgen. Mijn geduld is dan toch van dermate laag niveau dat ik al lichtelijk kriegel word omdat ik het product niet makkelijk uit de flacon krijg. Een merk die in de luxe categorie valt mag van mij wel iets meer nadenken over dit soort dingen. Jammer!

Als je de lotion dan eenmaal uit de flacon hebt, heb je een romige milk om te gebruiken. De Deep Cleansing Lotion ruikt overigens zalig! Het makkelijkst is om de lotion te gebruiken op een vochtig gezicht. Ik masseer het dan een tijdje op mijn gezicht en spoel het daarna af. Mijn gezicht is make-up vrij en voelt heerlijk comfortabel aan.

Ingrediënten

In de Deep Cleansing Lotion zit wel parfum verwerkt, dus mocht je daar gevoelig voor zijn wellicht even rekening mee houden.;

De voordelen van deze reiniging zijn dat ze de poriën goed reinigen en de huid hydrateren tegelijk. Door antisceptische oliën te gebruiken, reinigt het de huid dieper dan alleen het oppervlak. Deze unieke formule is nergens anders verkrijgbaar en kan een gladdere, zijdezachte huid onthullen in slechts een paar weken. Ideaal dus als je een wat vettere huid hebt en graag een milk gebruikt in plaats van een gel. 😉

Ondanks de wat lastige manier ( voor mij dan ) van gebruik, vind ik de Makari Deep Cleansing Lotion wel een heerlijk product! Ik zet de flacon daarom nu maar op zijn kop in een mandje in de badkamer zodat de lotion al makkelijker uit de flacon loopt. Ach, soms moet je dat dan maar voor lief nemen.

De collectie van Makari bestaat uit nog veel meer producten overigens. Nieuwsgierig? Check dan de Shytobuy waar Makari te koop is.

Een flacon met 140ml Makari Deep Cleansing Lotion kost 29,95.

Ben jij bekend met het merk Makari?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige fles en nu ik dit artikel gelezen heb ben ik er zelf zo benieuwd naar omdat ik dit merk niet ken.

  Xoxo

  augustus 18, 2017 at 09:00
 • Reply Mariska

  Ohh dat gebrek aan pompje is wel jammer. Het ziet er wel echt heel mooi uit!

  augustus 18, 2017 at 11:10
 • Reply Julie

  Het product ziet er prachtig uit en de werking klinkt ook niet verkeerd! Ik hou echter meer van een schuimende gel dan van een melk… Bovendien lijkt de dosering me inderdaad niet handig en voor die prijs zou dat zeker wel mogen! 🙂

  augustus 21, 2017 at 08:33
 • Reply Blog En Beauty

  Mooie review! Ik heb de Tonic geprobeerd, die is veel dunner. Jouw puntje van kritiek ging bij mij niet op, maar kan het bij een lotion heel goed begrijpen, niet echt handig. Maar een plaatje om te zien.

  september 9, 2017 at 23:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge