Follow:
kids, samenwerking

Leuke cadeautjes voor onder de kerstboom

Ondanks dat wij cadeautjes eigenlijk geven met Sinterklaas omdat Thomas nog in de goedheiligman gelooft, heb ik toch weer wat kleine cadeautjes onder de kerstboom liggen. Ik vind het ook zo gezellig staan! Een afspraak met mijzelf is wel dat het kleine cadeautjes zijn in aanschaf, leuke aardigheidjes maar wel met liefde gegeven. Daarom hier wat tips voor leuke cadeautjes voor kinderen voor onder de boom!

Spelletjes!

 

Speelgoed is natuurlijk altijd leuk om te krijgen als je kind bent. Maar nóg leuker vind ik het als er iets onder de boom komt voor het hele gezin. En wat is dan leuker dan een familiespel?! Wij spelen in de vakanties altijd veel spelletjes met elkaar. Gezellig met een hapje erbij. We hebben in huis al best wat spellen liggen, maar elk jaar komt er wel weer eentje bij. We moeten natuurlijk met spellen voor het hele gezin een beetje rekening houden met Thomas zijn leeftijd. Maar er is genoeg keus!

Creatief speelgoed

Tijdens de kerstvakantie is er genoeg tijd om aan tafel te knutselen of te tekenen. Thomas is vooral erg gek op tekenen en kleuren, en ook Amy en Fenna vinden dat soms nog heel erg leuk om te doen. Kerstmuziekje aan en gezellig kleuren aan tafel! Bij ons in huis blijken muisjes te wonen die vooral de stiften telkens weten zoek te maken…;-). Een mooie set met stiften en een leuk kleurboek zijn altijd welkome cadeautjes.

Lego

Van opa’s en oma’s komt er ook nog weleens een donatie voor de kerst. Dus meestal zit er wel één wat duurder cadeautje voor de kids bij. Voor Amy en Fenna zal dit een leuk sieraad zijn, en voor Thomas is dat vaak Lego. Hij vindt het heerlijk om het Lego in elkaar te zetten, hij is daar uren zoet mee.

Een mooi boek

Tja, als echte lezer heb ik voor elk kind toch ook nog een mooi boek onder de boom. (ook voor mijzelf trouwens). Ik vind het erg belangrijk dat mijn kinderen lezen, of voorgelezen worden. Een topper op dit moment is natuurlijk het nieuwe boek van Jochem Meyer! Op dit moment lees ik die nu voor aan Thomas, en hij is weer helemaal in de wereld van de Gorgels.

Voor ontzettend veel leuke cadeautjes kan je terecht bij Lobbes.nl. Zij hebben een heel breed assortiment en leveren heel snel. In diverse prijsklassen kan je de leukste cadeautjes vinden voor onder de kerstboom. Dus mocht je nog op zoek zijn naar wat leuke pakjes voor onder de boom? Neem dan zeker even een kijkje!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Leuke kado tips

    december 18, 2018 at 05:06
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge