Follow:
beauty

L’Oréal Shake & Glow Setting Spray

loreal shake & glow

Onlangs was er bij de Etos een actie op de L’Oréal make-up en besloot ik wat dingetjes in te slaan. Ik wilde dolgraag een keer een setting spray proberen omdat ik toch wel benieuwd was naar de werking van zo’n spray. Deze Shake & Glow spray stond in het make-up schap van L’Oréal en ging in mijn mandje. Ik kan alvast verklappen dat het ontzettend lekker ruikt!

L’Oréal Shake & Glow Setting Spray

loreal shake & glow

De geur van deze hydraterende en verfrissende spray doet mij denken aan roosjes. Een hele frisse zachte nevel van roosjes die je huid hydrateert, wel 24 uur lang volgens de verpakking. Dat lijkt mij wel een beetje erg overdreven, maar dat het de huid op moment van aanbrengen en nog enige tijd daarna hydrateert wil ik best geloven.

Wanneer je je make-up hebt aangebracht is het heerlijk om deze even een verfrissend laagje te geven. Wat deze setting spray ook mooi doet is dat het een lichte glow over je make-up aanbrengt. Héél subtiel.

De formule van de face mist bevat kokosolie en kokoswater voor een verzorgende boost. De face mist is doorzichtig en heeft een glanzende finish.

loreal shake & glow

Bij warm weer?

Zet je de spray in de koelkast dan heb je bij warm weer een heerlijk verkoelende mist om over je gezicht te sprayen. Dit is echt geweldig! En je kan het zo vaak gebruiken als je wilt omdat het de huid geen schade toebrengt. Heerlijk even je make-up fixeren en je huid hydrateren met een heerlijk geurende mist.

HOE TE GEBRUIKEN
Stap 1: Schud de face mist goed voordat je de formule aanbrengt.

Stap 2: Sluit je ogen en houd de spray op ongeveer 10 centimeter afstand van je gezicht. Spray een aantal keer en zorg ervoor dat je tijdens het sprayen het hele gezicht bedekt. Gebruik de spray als laatste gezichtsproduct in je routine of gebruik hem als individueel product op een gereinigde huid.

Deze spray is inmiddels echt een favoriet in ons huis. Na het aanbrengen van mijn make-up gebruik ik de spray om mijn make-up te fixeren en gedurende de dag als mijn huid even een opfrisser nodig heeft spray ik ook even heerlijk over mijn gezicht heen. En die subtiele glow kan ik altijd wel gebruiken 😉

Prijs en verkrijgbaarheid

De normale verkoopprijs is €14,99 maar er zijn geregeld goede aanbiedingen op dit product. Zo is de spray op dit moment maar €7,50 bij Bol.com!

Liefs Hilde

** dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge