Follow:
persoonlijk

Manlief gaat naar Zweden en neemt mee….

Dit najaar gaat een spannende tijd worden. Nou ja, spannend, misschien kan ik het eerder een pittige tijd noemen. Mijn man heeft al jaren de wens om wat meer uitdaging in zijn werk te vinden. In het verleden heeft hij in het leger gezeten en ook diverse missies gedraaid, ja dat is natuurlijk wel uitdagend! Hij heeft nu de knoop doorgehakt en gaat in September voor 5 weken naar Zweden voor een particuliere opleiding wat een beetje lijkt op bodyguard. Een hoop voorbereiding met lesstof heeft hij al, maar er komt nog meer bij kijken…

In de koffer

Sportkleding

Heel belangrijk is sportkleding. Hij moet elke ochtend sporten en krijgt diverse fitheidstesten. Gelukkig heeft hij al veel sportkleding in de kast liggen en hoeft daar niet veel meer voor aangeschaft te worden. De cursus is op zichzelf al niet zo goedkoop, dus alles was er nog gekocht moet worden komt daar ook nog eens bovenop.

Horloge

Ooit had Andries een prachtig horloge tweedehands gekocht. Trots dat hij was! Maar toen kreeg hij het in zijn bol om een supersonische game computer te gaan bouwen en had hij geld nodig… 1+1=2. Horloge verkocht. Nu staat op de paklijst voor de cursus dat het noodzakelijk is dat je een horloge moet hebben met speciale functies. Hij krijgt bij die cursus ook EHBO en gaat ook mee op de ambulance. Wellicht dat een horloge met seconde teller functies belangrijk zijn dan. Hij heeft online al een hoop mooie horloges gespot. Als hij maar wel beseft dat hij de komende 5 jaar geen verjaardagscadeautje meer krijgt. ­čśë

Een pak

En ook dat heeft Andries niet meer. Jaren kon hij het doen met zijn trouwpak, maar die is inmiddels lichtelijk versleten na 15 jaar. Dus Andries moet op zoek naar een mooi pak. Op zich is het voor een man absoluut handig om een mooi pak in de kast te hebben hangen. De komende jaren zullen er nog genoeg gelegenheden zijn waar het pak nuttig zal zijn.

Een mooi ‘simpel’ zwart pak is eigenlijk gewoon perfect. Niet al te duur en gewoon netjes. Waar hij het pak voor nodig heeft is mij niet helemaal duidelijk. Maar misschien gaan ze wel meedraaien met een persoonsbeveiligingsbedrijf, who knows?!

Goede wandelschoenen

Het worden 5 intensieve weken denk ik, want op de lijst stonden ook goede wandelschoenen. Gelukkig heeft Andries twee jaar geleden al stevige wandelschoenen aangeschaft. Hiermee kan hij absoluut flinke stukken wandelen en ze zijn gelukkig al ingelopen ­čśë

Laptop

Laat ik nou net onlangs in mijn blog met mijn luxe wishlist hebben staan dat zowel Amy als ik een laptop nodig heeft. Komt Andries ook nog met zijn lijst aan zetten dat hij een laptop nodig heeft. Ik gok dus dat het eerder zal zijn dat Amy en hij een nieuwe laptop aanschaffen en dat ik die van hem na die 5 weken kan gebruiken. Ach, ik pas mij wel weer aan….;-)

De overige dingen die in de koffer gaan zijn de standaard benodigdheden. Maar misschien pakt hij de gelegenheid aan om zichzelf nog wel even extra te verwennen ­čśë (ja schat, ik moet ook ├ęcht die mooie riem hebben. Staat echt op het lijstje…)

Spannend

Voor ons als “thuisblijvers” zal het wel raar zijn. Voor mij komt natuurlijk alles op mijn bordje terecht. Taxi spelen voor alle sporten en speelafspraakjes moet ik voortaan helemaal alleen doen. Is er een kind ziek, kan ik het ook niet even aan Andries overlaten. Maar ik weet zeker dat we ons prima gaan redden. En ik hoop dat de cursus voor Andries brengt wat hij hoopt ermee te gaan bereiken. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge