Follow:
samenwerking

Mijn ‘luxe’ wishlist – part 2

Ik hou van lijstjes. Het geeft mij overzicht en het werkt voor mij perfect. Afstrepen van klusjes die gedaan zijn bijvoorbeeld, dit geeft mij rust. Begin dit jaar heb ik een blog geschreven over mijn luxe wishlist‘, een wishlist met daarop items die niet heel goedkoop zijn maar wel nodig in ons gezin. Hoe staat het daarmee? Vandaag part 2!

Update wishlist

Wat stond er begin dit jaar op de wishlist en wat is er inmiddels aangeschaft en heb ik dus kunnen afstrepen?

 • Nieuwe mobiel Amy (inmiddels via een Refurbished site kunnen aanschaffen)
 • Fiets Fenna 
 • Mobiel voor mijzelf
 • Printer
 • Laptop voor mijzelf en Amy

Nou, ik ben echt super trots op mijzelf (en mijn man natuurlijk) dat wij al zoveel van het lijstje hebben kunnen wegstrepen. Alleen een laptop voor mijzelf en Amy is nog noodzakelijk. Die van Amy heeft voorrang omdat zij het examenjaar ingaat en niet zonder kan. Voor September moeten we die dus aanschaffen, dit gaat zeker lukken!

Maar is er inmiddels weer wat aan het lijstje toe te voegen?

Update luxe wishlist

 • Fiets

Nu Fenna een nieuwe fiets heeft en die van Andries en Amy een fikse opknapbeurt hebben gehad ben ik de enige die toe is aan een nieuwe fiets. Dit heeft niet heel erg haast, maar mijn huidige tweedehandsje kan geen jaren meer mee. Ik twijfel alleen nog een beetje wat voor fiets ik hierna wil. Ga ik voor een elektrische fiets of een “gewone” fiets? Familie en vrienden van mij die een elektrische fiets hebben willen niets anders meer en zijn razend enthousiast. Dus stiekem neig ik naar een elektrische fiets. Dat houdt wel in dat ik langer moet sparen, maar dat is geen probleem.

* Nieuwe kast

Onze kast is eigenlijk iets te klein en de lades waren al een tijdje kapot. Een paar keer laten maken, maar het mocht nu niet meer baten. Ik heb de lades er inmiddels uitgehaald, ik stoorde mij aan het rommelige gezicht dat ze niet meer konden sluiten en kapot waren.

In plaats van deze kast heb ik er eentje bij Ikea uitgezocht. Rustiger door de witte kleur en wat groter zodat mijn boeken er beter in kunnen.

Kijk eens naar deze beauty!

Eigenlijk zijn dit de twee aanvullingen die ik op dit moment kan bedenken. Dus naast de twee laptops komen er een nieuwe fiets voor mij en een kast bij. Ik krijg altijd weer een kick van dit soort lijstjes. Een kick om weer te gaan sparen en vooral besparen. Want ik word erg blij als ik weer iets van mijn lijst kan afstrepen!

Hebben jullie ook zo’n soort ‘luxe wishlist’?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Ling

  Een nieuwe fiets staat ook op mijn lijstje. Andere dingen gaan voorop dus zit een nieuwe kopen voorlopig niet in.

  juli 13, 2019 at 14:46
 • Reply Jolanda

  Oh ja hoor! Ik zou graag een nieuwe smartphone willen, de batterij van mijn huidige is supersnel leeg. Toevallig trouwens van die kast, wij hebben vorige week die witte Ikea kast gekocht!

  juli 18, 2019 at 19:09
 • Reply Mieke | mieksmind

  Ik wil ook wel een nieuwe smartphone want heb nu een refurbised iPhone SE

  juli 18, 2019 at 19:46
 • Reply Tania

  Had een nieuwe tablet nodig en die heb ik inmiddels aangeschaft. Voor de rest zijn we aan het verbouwen dus daar kruipt veel geld in

  juli 18, 2019 at 19:57
 • Reply Lesley

  Heerlijk lijstje. Mijn luxe lijstje: ik moet nog steeds een nieuwe camera, maar ik ben er nog steeds niet uit welke ik wil aanschaffen en ben ook gewoon erg gierig denk ik haha. Daarnaast hebben we nog een nieuwe fiets nodig, want we hebben er nu maar een en ik ga regelmatig op de fiets naar mijn werk. Mijn man kan dan niet weg met de fiets met de kleine en dat is juist zo lekker met dit weer.

  Mooie nieuwe designer handtas staat ook op mijn luxe lijstje maar dat is echt een luxe als dat gaat lukken haha.
  Lesley onlangs geplaatst…Europa-Park bezoeken met een dreumesMy Profile

  juli 18, 2019 at 19:58
 • Reply Natascha

  Lekker als je zo je lijstje gedurende het jaar kunt afstrepen 😉 Ik heb eigenlijk geen luxe lijstje haha. Wel wil ik de slaapkamers schilderen en nieuwe gordijnen!

  juli 18, 2019 at 20:12
 • Reply Irina

  Ik heb op het moment niet echt iets op mijn luxe lijstje staan! Heb mezelf voor mijn verjaardag laatst de camara cadeau gegeven die al jaren op die lijst stond (inclusief nieuw statief en microfoon) dus voorlopig is het maar goed ook dat die lijst leeg is, haha.

  juli 19, 2019 at 11:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge