Follow:
sieraden

Prachtige minimalistische sieraden van Isabel Bernard

 

In mijn jeugd was het ‘not done’ om zilveren sieraden te combineren met gouden sieraden. Al jong had ik al heel veel gaatjes in mijn oren. Op mijn zestiende had ik in elk oor 5 gaatjes (4 op een rij en in beide oren een helix). Geld voor gouden sieraden had ik niet, dus de keuze was snel gemaakt. Tegenwoordig mag alles. Zilveren met gouden sieraden mixen, grote sieraden in combinatie met minimalistische sieraden…heerlijk combineren. Ik heb onlangs 2 nieuwe setjes 14 karaat gouden minimalistische sieraden van Isabel Bernard ontvangen. Betaalbaar en super mooi!

Isabel Bernard

“De Isabel Bernard sieraden worden gemaakt van de beste materialen, zo is dit sieraad gemaakt van goud in de kleur goudkleurig. Dit sieraad is geschikt voor iedere gelegenheid! Houd je van mixen en matchen? De meeste sieraden zijn ook verkrijgbaar in sets.”

isabel bernard

Isabel Bernard heeft ontzettend veel mooie sieraden in het assortiment. Je hebt keuze uit gouden en zilveren sieraden en naast oorbellen heb je ook kettingen en armbanden. Je sieraad komt in een mooi luxe doosje en zijn heel fijntjes. Echte minimalistische sieraden, heel mooi!

Ik heb al een aantal jaren mijn helix piercings zonder oorbellen. Ik heb ze ooit eens uit moeten doen en daarna zo gelaten. Al een tijdje liep ik met het idee om in beide gaatjes weer een ringetje te doen. Hopelijk zonder ze eerst door te hoeven prikken ;-). Een heel mooi fijn gouden ringetje vond ik het mooiste.

isabel bernard

Mijn keuze viel op de Isabel Bernard 14 Karaat Gouden Creolen. Zo zoetjes aan wil ik wat meer gouden sieraden toevoegen aan mijn selectie sieraden en met een prijs van €39,95 vond ik dit een mooi begin. Ik had wel even hulp nodig met het vastmaken van de sluiting, maar Amy bleek een goede hulp. De eerste dagen waren mijn beide oren pijnlijk, lekker handig om allebei de helix piercings tegelijk te plaatsen. Ik heb niet veel nachtrust gehad die periode…haha. Maar het is het waard, want wat zijn ze mooi!

isabel bernard

Zoals je kan zien heb ik daaronder twee gouden sterretjes. Ik wilde namelijk ook mijn vierde gaatje weer “in gebruik nemen”. Aan één kant was het gaatje helaas helemaal dicht, maar in mijn rechter oor kon ik hem makkelijk doorprikken. Dus daar konden mooi mijn nieuwe 14 karaat gouden oorstekers in. Als je van kleine simpele sieraden houdt dan heb je bij Isabel Bernard keuze genoeg.

isabel bernard

Ook deze oorbellen waren voor échte gouden sieraden zeer fijn geprijsd. Op dit moment kosten de sterretjes oorbellen €31,47 (in de aanbieding). Op deze manier kan ik af en toe een gouden sieraad aanschaffen om zo te kunnen mixen en matchen. Mijn overige oorbellen zijn zilver en in combinatie met het goud heel speels.

Ben je dus op zoek naar zilveren of gouden minimalistische sieraden van hoge kwaliteit en met garantie? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de collectie van Isabel Bernard.

Liefs Hilde

** Ik heb deze sieraden ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge