Follow:
budget, lifestyle

Mijn badkamer moodboard

Afbeeldingsresultaat voor wooning badkamer

Mijn grootste wens is een nieuwe badkamer. In al mijn budget blogposts heb ik al uitgebreid verteld over badkamer wens. Onze badkamer is zo ontzettend oud en ‘op’ dat ik bijna dagelijks inspiratie aan het opdoen ben en zelfs met online tools de perfecte badkamer ontwerp om eens lekker weg te dromen bij het idee van een nieuwe badkamer.

Andries heeft al een opstelling gemaakt van de indeling van de badkamer. De badkamer moet helemaal gestript worden, alle tegels gaan eruit, plafond eruit en vanaf een kaal hok wordt de nieuwe badkamer opgebouwd.

Afbeeldingsresultaat voor wooning badkamer

Wij hebben geen grote ruimte en moeten daarmee dus creatief indelen. Wij hebben maar 1 wc in ons huis ( helemaal beneden ) en willen ook graag een wc in onze nieuwe badkamer. Het is dus allemaal passen en meten. Op het plaatje hierboven vind ik de uitsparingen in de muur super handig bedacht als je niet heel veel ruimte hebt.

Ik ben er wel over uit dat ik mooie tegels wil in antraciet grijs. Maar dan krijg je nog een dilemma: grotere tegels of kleinere?

Dit vind ik bijvoorbeeld ontzettend gaaf! Dat het een beetje verspringt en er in de kleur grijs ook wat contrast zit.

Combinatie met een witte muur vind ik persoonlijk niet heel mooi. De kleinere tegels in de douchecabine vind ik ook wel gaaf. Maar ik denk dat ik toch liever kleinere steentjes op de muur wil en grotere op de vloer. Het moet natuurlijk ook wel praktisch zijn met schoonmaken. 😉

Dit wordt een beetje onze opstelling. Je komt rechtsonder binnen in de badkamer en dan links meteen om het hoekje komt de inloop douche. Aan de rechtermuur komt een dubbele wastafel en het rondje op het plaatje is de wc.

De tegels zoals op de foto komt wel een beetje overeen met wat wij willen. Mooi antraciet in diverse variaties van donker en licht.

Een dubbele wastafel als deze vind ik ook erg mooi. Een beetje een houtlook. Alleen een wat klassiekere kraan vind ik mooier persoonlijk. ( heerlijk om zo een beetje alles naar je eigen smaak te maken ).

En, als alles dan klaar is, ga ik mijzelf ook trakteren op nieuwe badhanddoeken. Alles in lime, dat vind ik echt zo gaaf!

The One Badhanddoek 450 gram 70 x 140 Lime

Nu dus aan de bak om zo snel mogelijk de badkamer te kunnen verbouwen. Gelukkig krijg ik bij het zien van al die mooie badkamer foto’s weer heel veel motivatie om extra te sparen voor de verbouwing!

In wat voor stijl is jullie badkamer?

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply chucky1012

  Geweldig hoe jullie zulke leuke en fijne inspiratie hadden opgedaan om jullie badkamer te verbouwen.
  We hebben hier een veel te kleine badkamer en mochten we ooit verhuizen dan moet die veel groter zijn en ook een dubbele wastafel heeft.
  Natuurlijk nog veel meer moois.

  Xoxo

  juli 21, 2017 at 07:24
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Onze badkamer is wit met blauw, een langgerekte badkamer met als allereerste een groot badmeubel of hoe zo’n ding ook heet, wasbak met kastjes eromheen…nou ja vier deurtjes beneden en drie spiegeldeurtjes boven. Lekker veel opbergruimte! Dan komt het toilet en dan een ligbad. Maar stiekem wil ik liever een inloopdouche want we worden ouder en ik heb geen zin om zeg maar op mijn bek te gaan als ik het bad in moet stappen om onder de douche te gaan (is ooit al bijna eens gebeurd, kon me nog net opprikken). Ik ga eigenlijk nooit echt in bad dus een inloopdouche is een hele wijze keuze! Succes! Ik heb gelukkig een handige man die heel veel zelf kan…alleen vinden andere mensen dat ook whahaha. Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy shops list update AW2017My Profile

  juli 21, 2017 at 09:07
 • Reply Maxime

  Gaaaf, ik zit zowat elke avond op pinterest te kijken voor onder andere badkamers. Staaan super gave op.

  juli 21, 2017 at 19:13
 • Reply Yvonne

  Mooie badkamers! Wij hebben ook geen grote badkamer (en net als jij een diagonaal geplaatste toilet in de hoek), daarom hebben we alleen de vloer, het hoekje achter de wc en de douchekabine in antracietkleur betegeld, maar de rest fris wit gehouden (de rest van de tegels én twee witte badmeubelen van de Ikea ‘Godmorgon’ serie en een open wandkastje ‘Hjalmaren’) anders zou het geheel zo donker worden. 🙂 Met een kleine ruimte zou ik persoonlijk oppassen met te veel donkere tegels; wellicht een tip! 🙂 Hier kun je een beetje zien hoe het bij ons wás en hoe het nu is. https://www.instagram.com/p/9efGV2PfBp/
  Ben heel benieuwd naar het resultaat!

  juli 21, 2017 at 21:17
  • Reply hillybillybeauty

   Oh dat is een mooi verschil! Wow!

   juli 21, 2017 at 21:31
 • Reply Natascha

  Wij hebben vorig jaar ook een nieuwe badkamer laten plaatsen. Hij is helemaal antraciet, ik vind het nog steeds prachtig en kan het je echt aanraden! Ook makkelijk met schoonmaken trouwens hihi

  juli 21, 2017 at 21:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge