Follow:
Outfit, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Sporty Roses Army

Tante Betsy Sporty

Fan van zippies? Ik zeker! Op de ochtenden dat ik haast heb, grijp ik eigenlijk altijd één van de Sporty Roses uit mijn kast. Gelukkig heb ik alle kleurtjes die Tante Betsy dit seizoen had, dus ik grijp nooit mis. De black, blue, navy heb ik al eens laten zien, vandaag is het tijd voor de army variant!

Tante Betsy

Het heerlijke van de zippie vind ik het draagcomfort. Ze zitten als gegoten en hebben zo’n fantastisch printje. Dit is ook één van de jurkjes waar ik echt in straal en mij super fijn in voel. Alhoewel ik mij eigenlijk in elk Tante Betsy jurkje super vrouwelijk en mooi voel. 😉

Tante Betsy

Heb je trouwens maat XS, S of M, dan heb je geluk! Bij Tante Betsy is hij nog op voorraad in die maten én in de sale! Nu 62,95 ipv 84,95. En ik kan je verzekeren dat dit jurkje je absoluut zal bevallen!

Tante Betsy

De stof is een heerlijke jogginstof, en zit zalig. Door het sportieve ritsje oogt het jurkje naast romantisch door de bloemen ook lekker stoer. Van de zomer heerlijk met blote benen óf in de winter met een panty. Alles kan! Van de winter ga ik hem dragen met een mooie roze panty denk ik!

Tante Betsy

Ik ben wel benieuwd of jullie nog wat hebben kunnen scoren tijdens de sale! Tell me!

En nu uitkijken naar de nieuwe collectie, ik kan niet wachten 🙂

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Corry

  Goeiemorgen Hilde,de zippie jurken ook een van mijn lievelingsmodellen met de twiggy
  De nieuwe collectie ziet er heel leuk uit hou wel van de retro en grafische printjes,maar ik heb me voor genomen zeker tot eind september te wachten en eerst eens te dragen war er hangt in de kast verschillende zijn pas 1 keer gedragen en wij hebben pas vakantie eind augustus
  Het zal wel even doorbijten worden zag gisteravond op de fb groep al hele leuke jurken waarvan ik dacht ja die en die wil ik nadeel van zo,N groep
  Dus voor mij even alleen plaatjes kijken en me dan weer echt verheugen op een jurkje ipv kopen kopen fijne dag en bedankt voor je leuke stukje

  juli 20, 2017 at 08:56
 • Reply chucky1012

  Prachtige dress 😉
  Het staat je goed.
  Ze komen ook weer in de nieuwe herfstcollectie.
  Zulke mooie printjes allemaal.

  Xoxo

  juli 20, 2017 at 11:12
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Deze jurkjes staan jou zo mooi! Dit printje is ook weer lekker vrolijk. Love it!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Geld besparen op lange termijn – TIPS & TRICKSMy Profile

  juli 21, 2017 at 08:38
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh ik had hier nog niet gereageerd, maar wel gisteren even gelezen 😉 hihi. Ze staan je zo mooi deze sporty roses zippies, ik ben er ook gek op en heb hem in drie kleuren :).
  Ik had nog graag een Summer cross stripe dress gehad in zwart, maar die is er jammergenoeg niet meer in mijn maat. Een blauw of zwart denim skirt staat wel nog op mijn verlanglijst voor als ik naar de fysio ga (mijn traject is inmiddels begonnen). Ter plekke draag ik dan polypants van Tante maar onderweg toch liever in een rokje ;). En natuurlijk ben ik in blijde afwachting van de nieuwe collectie en heb ik al een enorme wishlist whahaha. Ja je bent Tante Betsy verslaafd of niet hè ;). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy shops list update AW2017My Profile

  juli 21, 2017 at 08:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge