Follow:
beauty

Face Sheet Mask Book – Action

face sheet mask book

Ik ga niet heel vaak naar de Action, maar als ik er kom sla ik altijd wat sheet masks in. Ik ben verslaafd aan sheet masks en bij de Action zijn ze heel erg voordelig en ook nog eens prima van kwaliteit. Ook zien ze er qua verpakking altijd erg leuk uit. Onlangs was ik weer even bij de Action en stuitte ik op deze geweldige doos! Een Face Sheet Mask Book! Een cadeauverpakking met daarin 5 leuke sheet masks voor maar ā‚¬3.95. Die ging mee naar huis!

Face Sheet Mask Book

face sheet mask book

De printjes op de verpakking en maskers doen mij een beetje denken aan een jaren ’80 stijl. Lekker retro en vrolijk! Deze doos is ook perfect om cadeau te geven door de super leuke uitstraling.

Als je de doos openklapt zie je in de doos een aantal kartonnen bladzijdes waarop een masker vastzit. Ook zit er een roze lintje in de doos, maar die heeft geen functie want ik kon niet ontdekken waar je die aan zou moeten vastmaken. Maar ach, het staat wel feestelijk šŸ˜‰

Purifying charcoal sheet mask

face sheet mask book

Het eerste masker is een reinigend masker voor de normale huid. Charcoal maskers staan erom bekend dat ze de huid en poriƫn diep reinigen en de huid ontdoen van olie en vuil. Heb je een droge huid, dan zou ik dit masker niet zo heel snel gebruiken.

Revitalizing retinol sheet mask

face sheet mask book

Een sheet mask met retinol is altijd goed! Dit masker hydrateert en werkt anti-verouderend. Je huid krijgt van dit masker een heerlijke boost aan energie, vocht en laat je huid heerlijk zacht aanvoelen na gebruik. Absoluut een super fijn masker!

Skin booster Vitamine C sheet mask

face sheet mask book

Als je huid wat vaal en vermoeid is kan je dit sheet masker heel goed gebruiken. De huid krijgt een echte oppepper en zal weer gaan stralen. Fijne droogtelijntjes zullen vervagen en de vale huid zal weer glanzen. Tevens ruikt dit masker ook nog eens fijn.

Soothing argan sheet mask

face sheet mask book

Een droge huid zal met dit masker weer helemaal oppeppen. Door de hydraterende ingrediƫnten voelt je huid na gebruik weer super aan. Dit masker bevat ook voedende bestanddelen zodat de huid weer optimaal aanvoelt. Als je het masker na 20 minuten verwijdert kan je het overgebleven serum zachtjes inmasseren. Ik gebruik een sheet mask altijd in de avond zodat het overgebleven serum alle tijd heeft om in te trekken.

Nourishing collagen sheet mask

face sheet mask book

Voor de iets oudere huid die wat elasticiteit verliest is er het Nourishing Collagen sheet mask. Dit masker zorgt voor een betere elasticiteit van de huid. Of Ć©Ć©n masker veel verandering aan de stevigheid van de huid teweeg zal brengen geloof ik niet echt, maar het masker is wel erg fijn. Ik denk altijd maar; een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf en je huid krijgt even een fijne oppepper šŸ˜‰

face sheet mask book

Voor de prijs van deze doos met 5 sheet masks hoef je hem niet te laten liggen in de schappen. Je krijgt absoluut waar voor je geld! Ik baal dat ik er niet een paar heb meegenomen om in de cadeaukast te leggen, dit is namelijk een super leuk cadeautje om weg te geven! Als ik binnenkort weer bij de Action ben ga ik kijken of hij nog verkrijgbaar is, dan neem ik er meteen nog een paar mee!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge