Follow:
fashion, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Sporty Gardenia Red

tante betsy sporty gardenia red

Vandaag is rood! En wederom ben ik weer helemaal blij dat er weer zippies in de collectie zitten. Ik hou van de zippie jurkjes van Tante Betsy. Ze zitten lekker, staan altijd goed en gaan zo makkelijk aan en uit. In de eerste lichting zit deze geweldige Dress Sporty Gardenia. En ook nog eens in diverse kleuren (en ik wil ze dan het liefst in elke kleur haha). Er is deze prachtige rode variant met groene accenten die ik al voor mijn vakantie ontving. Eindelijk is het temperatuurtje aangebroken dat ik hem kan dragen. 

De Dress Sporty Gardenia Red draag ik trouwens in maat M. Hij valt dus wat groter dan normaal. Ik zou dus zeker een maatje kleiner bestellen bij dit jurkje! Het jurkje is weer van een heerlijke tricot stof en zit daarom zo ontzettend fijn. (met sommige jurkjes heb je het gevoel altijd in een comfortabele pyjama te lopen. Qua hoe het zit dan hè, niet hoe het eruit ziet! lol).

Dit zijn de andere 3 kleuren die van deze geweldige Sporty dress zijn. Het printje vind ik heerlijk vrolijk en vooral bij de gekleurde jurkjes de combinatie met de andere kleur bies, kraag en rits erg leuk gecombineerd.

En mocht je nou een leuke kleine meid hebben (helaas zijn die van mij te groot), dan kan je ook nog eens twinnen met je dochtertje!

Ik heb dus de rode versie al heerlijk in mijn bezit. En ik weet nu al dat dit één van mijn favoriete jurkjes voor de winter gaat worden. De Sporty Roses van vorig jaar, met korte mouw, draag ik wekelijks. Ook één van mijn favorieten nog steeds.

tante betsy sporty gardenia red

Bij deze sportieve zippie zijn sneakers natuurlijk ook erg leuk om te dragen. Dat maakt de outfit meteen een stuk stoerder. Maar ook mijn rode Sanita laarzen kunnen hier weer perfect bij. Eigenlijk kan je zo ontzettend veel combineren met al die geweldige Tante Betsy jurkjes. Doe gewoon waar jij je het lekkerste bij voelt.

Nu wacht mij wel een hele lastige taak. Vandaag ga ik mijn overige bestelde jurkjes passen en op de foto zetten. En dan moet ik toch écht gaan kiezen. Ik heb namelijk ook de zwarte en de blauwe Dress Sporty Gardenia in de doos zitten om te passen. Ik ben heel bang dat ik daar ook op slag verliefd op word…..En dan had ik natuurlijk ook nog de Dress Bobbie Strawberry Blue die ik wil houden. En er zit ook nog een vest in de doos…..en nog een jurkje. Dames, hoe doen jullie dat? Kunnen jullie zo streng voor jullie zelf zijn? Ik ga het morgen allemaal heel streng uitzoeken en de rest terugsturen. Is er volgende maand nog wat op voorraad heb ik mazzel en kan ik het alsnog weer bij bestellen. Waarom maakt Tante Betsy ook zoveel leuks hè?!

tante betsy sporty gardenia red

Dit prachtige jurkje kan ik in ieder geval al aan mijn collectie toevoegen. En daar ben ik maar wat blij mee!

Welk jurkje is jouw favoriet deze eerste lichting?

Liefs Hilde

**Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply EstherK

  Ik ben zelf meer fan van het doorknoopmodel van deze print. Zippies passen niet echt bij mij, maar jou staat hij wel heel erg leuk!

  Succes met kiezen vandaag! Ik heb er ook altijd ontzettend veel moeite mee. Ik zou zeggen kiezen waar je je het lekkerste in voelt, maar waarschijnlijk valt er dan nog niet veel af.

  augustus 28, 2018 at 06:51
 • Reply Esther

  Ik ben zelf meer fan van het doorknoopmodel van deze print. Zippies passen niet echt bij mij, maar jou staat hij goed!

  Succes met kiezen vandaag! Kost bij mij ook altijd de nodige moeite. Ik zou zeggen, kies waar je je het lekkerste in voelt, maar dan valt er nog niet veel af ben ik bang.

  augustus 28, 2018 at 06:55
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Wat een leuke blog! Ik heb de Sporty Gardenia Red ook. Ik had eerst de M besteld, maar nu uiteindelijk toch ook de S. De M kan ik helaas niet meer terugsturen, dus als iemand interesse heeft?
  Mijn favoriete jurkje van de 1e lichting is zonder twijfel de Holiday Gnome, het enige nadeel van dit jurkje vind ik wel dat de stof heel dun is en de mouwen heel strak, daardoor heb ik een maat groter moeten bestellen. Ik hoop in de 2e lichting dat er nog een model Holiday of Lola komt met een wat dikkere stof.

  augustus 28, 2018 at 08:45
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik vind het werkelijk een prachtige kleur en motief. De lengte had van mij wel net iets langer gemogen.

  augustus 28, 2018 at 09:01
 • Reply chucky1012

  Het staat je prachtig
  De zwarte is ook zo mooi

  Xoxo

  augustus 28, 2018 at 09:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge