Follow:
fashion, Tante Betsy

Tante Betsy Dress Sporty Gardenia

Tantebetsysporty

Terwijl ik deze blog schrijf krijg ik een beetje heimwee. Heimwee naar deze twee geweldige Tante Betsy jurkjes, Dress Sporty Gardenia, die ik vanmorgen in een doos retour heb gestuurd naar Tante Betsy. Keuzes, keuzes, keuzes! Ik kon natuurlijk niet alles houden wat ik had besteld. Maar, aan het einde van de maand, komt er zeker weer eentje mijn kant op. Ik ben namelijk verliefd op deze twee jurkjes, dus ik wil ze absoluut in mijn kast hebben hangen. Nog even geduld! Tot die tijd heb ik gelukkig de foto’s nog….;-)

Dolblij ben ik natuurlijk al met de rode versie van deze jurk waar ik onlangs al een blogpost over schreef.

tante betsy sporty gardenia red

Deze had ik in juli al ontvangen en meteen even snel gepast. Ik wist meteen dat dit één van mijn favoriete jurkjes zou worden van de eerste lichting. Dus bij mijn mega bestelling in Augustus besloot ik de black en de blue versie ook mee te bestellen. Want ja, ik moest natuurlijk wel weten hoe deze zouden staan. 😉

Tantebetsysporty

De Tante Betsy Dress Sporty Gardenia Black vind ik echt een toppertje. Ik kreeg spontaan zin om ook weer eens een gekleurde panty aan te trekken! Iets wat al maanden niet echt meer voorkwam. (pas sinds de rokjes vorige week eigenlijk weer). Iets in deze lichting nodigt mij weer uit om weer lekker te knallen. Het blauw van mijn panty komt dan ook perfect overeen met het bloemenpatroontje in de jurk. Ik draag van dit model jurk trouwens een maat kleiner, de M dus ipv de L. Ze vallen wat ruimer.

Tantebetsysporty

Ook heeft dit jurkje weer leuke zakjes als detail. Het stofje is lekker rekbaar en zit erg fijn. Ik moet ook zeggen dat door het motiefje mijn buik optisch slanker lijkt. Tenminste, ik denk dat het door het motiefje komt. Ik vind het op de foto’s in ieder geval opvallen. (of juist niet opvallen, mijn buik dan hè? ;-)).

Ook zie ik bij dit jurkje ook weer voor mij dat het perfect zou staan met witte sneakers. Die staan nog op mijn to buy list, maar komen er zeker. Lekker stoer onder zo’n sporty dress, top!

Tantebetsysporty

Bij de Tante Betsy Dress Sporty Gardenia Blue besloot ik een groene panty te dragen. (wat evt ook bij de rode zou kunnen, maar dat vond ik iets te Kerst-igs ;-)). Maar een roze panty zou hier ook weer perfect bij passen. Door de vele kleurtjes in de jurk kan je zoveel kanten op.

 

Tantebetsysporty

‘Ik zie, ik zie wat jullie niet zien en het is…….het kaartje in mijn nek!’ Hahahaha. Amy moest bijna naar school en ik wilde even snel alle jurkjes die retour gingen nog even op de foto zetten. Heel fijn dus het kaartje laten zitten…lol. Ach, die moeten jullie er maar even bij wegdenken.

Vandaag was het trouwens flink aan het regenen, en het was echt guur buiten. Lekker de kachel even aangedaan. Ik ben dol op de herfst en de winter (als ik de deur niet uit hoef in ieder geval). Lekker in mijn vrolijke Tante Betsy jurk op de bank, dekentje, kopje thee en een goed boek. Ik kan daar zo van genieten! Jullie ook? En het feit dat ik weer jurkjes kan dragen met lange mouwen, en vesten, vind ik ook weer een verademing, daar voel ik mij toch het fijnst in. Ik kijk dan ook uit naar wat Tante Betsy nog meer in petto heeft voor ons met de volgende lichting.

Tantebetsysporty

Maar deze twee mooierds blijven dus nog zeker op mijn wishlist!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuke foto’s!
  De jurken staan jou stuk voor stuk prachtig.
  Mooie wishlist heb je….
  Goed gecombineerd met de gekleurde panty’s.

  Fijne dag Xoxo

  augustus 30, 2018 at 10:39
 • Reply Maria Louisa

  Je straalt, vooral in de zwarte, mooi.

  augustus 30, 2018 at 11:34
 • Reply Monique

  De zwarte staat je super! Leuke combi met blauwe panty!
  Mag ik vragen welk merk panty en welke kleur het is?

  augustus 30, 2018 at 13:11
  • Reply hillybillybeauty

   Oh, geen idee meer. Ligt al ruim 2 jaar in de kast. Gok Apollo?

   augustus 30, 2018 at 19:42

  Leave a Reply

  CommentLuv badge