Follow:
fashion

Mijn nieuwe schoenen van Wolky!

wolky

“Wat een gave Engelse schoenen!” Dat was de reactie van mijn moeder toen ik een foto mailde van mijn nieuwe ontvangen Wolky schoenen. En inderdaad, ik vind ze ook wat Engels hebben. Super blij ben ik met deze gave nieuwe shoes!

Wolky

Wie mijn blog vaker volgt weet dat ik eigenlijk “leef” in mijn Sendra laarzen. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het wel wat eentonig vond worden, ook met mijn outfit foto’s. Dus een paar andere schoenen die wat netter zijn, waren meer dan welkom!

Wolky

De Wolky El Dorado veterboot zijn gemaakt van zeer soepel en zacht leer. De zool in de schoen is echt zeer fijn en ze lopen daardoor ook zalig! De zool is evt uitneembaar als je er bijvoorbeeld steunzolen in wil dragen.

wolky

De boots zijn prachtig gemaakt met mooie stiknaden. Je kan de veter gewoon gestrikt laten omdat je het laarsje aan de zijkant met een rits opent. Ideaal!

Wolky

Ik vond het nog wel lastig kiezen omdat dit model in meerdere kleuren beschikbaar is. Deze El Dorado veterboot is er ook nog in zwart, taupe en forest green. Maar stiekem val ik toch op cognac kleurige schoenen denk ik. 😉

Het hakje is ook precies hoog genoeg voor mij om er dagelijks op te lopen. Ik ben niet gewend om hogere hakken te dragen, en vind deze hoogte ideaal. Tóch vrouwelijk, maar ik loop niet na een uur met pijn aan mijn voeten.

wolky

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe “Engelse” veterboots. Ze staan ook ontzettend leuk bij stoerdere looks met een jeans bijvoorbeeld. Ik heb onlangs van mijn moeder een lederlook-broek gekregen, jaja, een broek! Binnenkort zal ik mijn Wolky shoes daar eens bij dragen. 😉

Benieuwd naar de beschikbaarheid van deze boots? Kijk dan eens op de site van Wolkyshop.

Wat vind jij van deze laarsjes?

Liefs Hilde

** Ik heb deze schoenen ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Natascha

  Ik vind deze laarsjes ook erg leuk Hilde! Je ziet er goed uit 🙂

  september 26, 2017 at 08:36
 • Reply chucky1012

  Mooie shoes!
  De boots zijn natuurlijk veel mooier….

  Xoxo

  september 26, 2017 at 08:40
 • Reply Bianca

  Sendra laarzen zijn ook helemaal mijn ding. Maar een vrouw wil ook eens wat anders. En deze zien er erg goed en makkelijk uit! Top!

  september 26, 2017 at 10:20
 • Reply Blog & Beauty

  Ze lijken me heerlijk om een hele dag op te lopen. Een prima laarsje voor een event hihi. Ze staan je goed.

  september 26, 2017 at 15:49
 • Reply Lesley

  Wat een leuke schoenen Hilde, echt wat voor jou! Ze staan ook superleuk bij je Tante Betsy jurkjes.

  september 26, 2017 at 19:46
 • Reply Jet

  Had deze laarsjes in het Forest groen besteld , zaten aan de voet heerlijk , maar de rand bovenaan sneed echt in mijn been , dus helaas terug moeten sturen .
  Maar ze staan je super , helaas voor mij dat ze toch niet lekker zaten !

  oktober 10, 2017 at 18:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge