Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #62

Wat een prachtig nazomer weer hadden we afgelopen week! Een heerlijk temperatuurtje en dat kwam goed uit met de schoolreisjes van Fenna en Thomas. Een heerlijke week waarin ik weer leuke dingen heb gedaan!

Maandag

Vandaag kwam mijn moeder gezellig langs! We hebben heerlijk gekletst en zijn met Amy en Fenna even Leidsenhage in geweest voor wat boodschappen. Zo kreeg ik van haar de heerlijke Rituals Body Cream en de meiden wat kleding. Uiteraard gingen we even op de foto. ( pfff wat een dikke kop heb ik zeg! Moet nodig wat vanaf! )

Fenna besloot in de middag even een feestje te houden in de woonkamer voor een filmpje op een één of andere app. Man, dat gaf een hoop bende! ( wel vrolijke bende overigens, haha )

Gelukkig ruimde ze alles netjes weer op 😉

Met de nieuwe stofzuiger van de #nietstofzuigchallenge. Deze week komt de review online.

Dinsdag

Vandaag een rustig dagje eigenlijk. Kids naar school en ik genoot even heerlijk van de rust. We zijn alvast een beetje aan het kijken voor de meivakantie volgend jaar. En waarschijnlijk wordt het Engeland!

We zijn dus druk aan het rondkijken voor iets leuks. Ik heb er al zin in!

Woensdag

Vandaag een hoop heen en weer gemaild met de klusman. We hebben de badkamer nu gepland voor Februari! Super gaaf om er nu echt naar toe te kunnen leven.

Andries ging in de namiddag met de meiden naar hockey en ik met Thomas naar judo. Hij wilde lekker zelf fietsen 😉

En inderdaad, zijn jasje is weer terecht! Maandag bracht Andries mijn moeder naar huis en kon zo op de terugweg via de hockeyclub waar we zijn jas waren vergeten. Dus ik ben weer blij!

Donderdag

Amy wil graag wat afvallen. Zij heeft helaas aanleg om sneller aan te komen en ze heeft zich in de zomermaanden wat laten gaan. ( van wie zal ze het hebben….oeps ). Ze wil dus niet teveel snoepen en gezonder eten. Nou, daar ben ik maar meteen mee begonnen met het boodschappen doen.

In de middag keek ik mijn foto’s op Facebook even door, en kwam deze hilarische foto van Thomas weer tegen. Vorig jaar wilde hij een robot zijn en Andries ( creatief als hij is, ahum ) knutselde een robothelm in elkaar. Thomas heeft deze doos bijna de hele hockeywedstrijd opgehad! De meiden schaamde zich te pletter…haha

Vrijdag

Vandaag gingen Thomas en Fenna op schoolreisje. Fenna naar de Efteling en Thomas naar een buitenspeeltuin in Zoetermeer. Ze waren beide hyper de piep natuurlijk!

Vandaag konden Andries en ik dus mooi de boekenkast uit elkaar halen, die werd door het grofvuil opgehaald. Heerlijk nu een rustige hal boven. Er komen nog mooie schilderijen aan, die komen binnenkort op mijn blog.

Ook kreeg ik nog een leuk pakketje binnen. De lollie heb ik even verstopt, die krijgt Thomas als hij over is naar badje 3 met zwemles 😉

Wat een voldaan snoetje zo na het schoolreisje hè? Fenna kwam later thuis, dus die kwam zelf uit school naar huis.

Thomas had zowaar nog super veel zin ( en energie ) om naar zwemles te gaan! Daar hoorde we dat hij bijna naar badje 3 mag! Jippie!

Na de zwemles nog even spelen met één van zijn beste vriendjes.

Zaterdag

Wat een warme dag! We hebben bijna de hele dag buiten doorgebracht bij hockey. Mijn broer kwam gave actiefoto’s maken van de teams van de meiden. Ik ben super benieuwd naar het resultaat!

Thomas wilde eigenlijk met mijn broers’ camera in de weer, maar dag mocht natuurlijk niet. Hij ging dus met mijn telefoon de club over om foto’s te maken. Nou dat heb ik geweten! Meer dan 80 foto’s ( veel nietszeggende ) op mijn telefoon. Deze vond ik overigens wel geweldig!

In de avond keek ik Dance, Dance, Dance met de meisjes. Gezellig!

Zondag

In de ochtend ging ik naar de kerk met Amy en Thomas. Andries was niet fit en Fenna moest gaan inpakken voor kamp, dus die bleven thuis. Ik had kidsclub en het was een gezellige, maar drukke, ochtend. In de middag ging ik met Fenna nog wat laatste kamp-spulletjes halen en deed meteen boodschappen, even qualitity time saampjes

In de middag verder haar tas inpakken en wassen draaien. Mijn moeder appte nog een foto die ze maakte in Intratuin. We hebben al zin in de heerlijke donkere gezellige avondjes 🙂

Morgen gaat mijn meisje op kamp en komt pas vrijdag thuis! Wat zal dat een stilte geven in huis. Ik ben heel benieuwd hoe ze het gaat vinden.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk dat er twee kids op schoolreisje geweest waren.
  Spannend hoor dat er 1 op kamp gaat.
  Goed zeg dat je zoon bijna naar bad 3 gaat…..

  Xoxo

  september 25, 2017 at 09:24
 • Reply Jessica J.

  Oeh, Engeland! Ik ben van plan om dit jaar nog met een aantal vrienden naar Londen te gaan, alleen de praktische planning… Moeilijk, met zoveel verschillende agenda’s!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #71 • Interviewstress, Jeffree Star en over m’n grenzenMy Profile

  september 25, 2017 at 17:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge